KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Gavekort - gaven til ethvert rejsebehov

I dagens Danmark er ferietid lig med rejsetid, så uanset om du er til det ene eller det andet i din ferie, så sætter vores gavekort ingen destinationsbegrænsninger. Tværtimod sætter det dig / modtageren i en situation, hvor du nemt kan tage på en nem lille smuttur eller en større planlagt rejse.

Har du allerede et gavekort? Indløs dit gavekort her

Køb dit gavekort her

Dine oplysninger

*
*
*
*
*
*
*
*

Leveringsform:

Send pdf til min email-adresse
Send via Post Danmark

Beløb og modtager:

*
DKK
*
Gå til betaling

Den perfekte gaveide

For at gøre det endnu nemmere for dig, at give et gavekort til dine nærmeste, har vi gjort det muligt, at vælge mellem PDF levering til din E-mail eller et fysisk brev gennem Post Danmark.

Alt du skal gøre er at trykke på leveringsvalget på denne side, efter du har indtastet beløbet samt de resterende oplysninger.
Hos Dansk Bilferie har du mulighed for at  købe et gavekort uden begrænsning på destinationer og beløb. Det betyder at du har frit valg på alle hylder når du vælger at købe et gavekort hos os.

Ved køb af vores gavekort, har du mulighed for at skrive din egen hilsen for at personliggøre din gave i endnu højere grad.

Gør dit gavekort personligt

Du kan vælge imellem at få leveret gavekortet til din email eller med posten. Det eneste du skal gøre er at vælge leveringsform på denne side når du har indtastet alle oplysninger.
Når du køber et gavekort hos Dansk Bilferie, har du frit valg på alle hylder til at vælge mellem destination og beløb.

Du kan desuden tilføje en hilsen og dermed personliggøre gavekortet som du ønsker det.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen