KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Kundeservice

Værd at vide

Antal personer
Som udgangspunkt står der under hver ferieboligtype, hvor mange personer, der maks. kan være i boligen. Dette antal er ALLE personer (også babyer). Boliger, telte og mobilhomes lejet gennem Dansk Bilferie må ikke bebos af flere personer, end der er angivet på rejsebeviset. Personer, som ikke er angivet på rejsebeviset, har campingpladserne ret til at afvise. Derfor er det vigtigt at give Dansk Bilferie besked om eventuelle ændringer af antal deltagere.
 
Afstande
Bemærk, at afstand til strande, faciliteter m.v. altid er korteste mål fra feriestedet. 
 
Ankomst og afrejse (ferieparker, lejligheder, huse/villaer)
Ved ankomst og afrejse vil ejeren af boligen være til stede – på campingpladserne er det receptionen, du skal henvende dig til. For hver enkelt bolig fremgår ankomsttidspunktet i vejbeskrivelsen. Er det ikke muligt at ankomme inden for denne tidsramme, kontaktes ejeren pr. telefon. Ejeren udleverer nøglen og viser dig tilrette, og I aftaler, hvor og hvornår nøglen afleveres ved afrejse. Samtidig betales depositum, som tilbagebetales ved afrejse. I de store ferieparker vil der være en reception, hvor du henvender dig angående udlevering af nøgle og andre praktiske forhold. I nogle tilfælde vil der på vejbeskrivelsen være skrevet en »nøgle-adresse«, og så er det her nøglen afhentes.
 
Aircondition
Det skal fremgå af jeres rejsebevis og voucher, hvis der er aircondition i boligen. Det vil enten stå som inklusiv, en mulig ekstraomkostning eller en obligatorisk ekstra omkostning. I højsæsonen kan der pga. den enorme strømbelastning forekomme udsving i strømforsyningen. Husk derfor at slukke for airconditionen, når I ikke er i boligen.
 
Badetøj m.m.
Man er forpligtet til at overholde de enkelte campingpladsers/boligejeres regler. F.eks. i Italien, hvor man som regel skal bære badehætte swimmingpoolen. På mange campingpladser i Frankrig skal der bæres traditionelt badetøj i poolen, hvilket også kan forekomme i Italien.
 
Bekræftelse
Det er lejerens eget ansvar ved modtagelsen af rejsebevis og vejbeskrivelse at kontrollere, at alle oplysninger stemmer overens med det bestilte. Ved tvivlsspørgsmål skal der straks rettes henvendelse til Dansk Bilferie. 
 
Betaling
Er der mindre end 8 uger til afrejse, skal du deponere feriens pris med det samme, da rejsen er bindende, når den bliver bekræftet. Nogle bestillinger er på forespørgsel, og først når den endelige bekræftelse kommer, sender vi rejsebevis og girokort – der kan gå op til 3 dage fra bestillingen til bekræftelsen. Rejsebeviset bedes kontrolleres straks ved modtagelsen. Se venligst vores lejebestemmelser vedrørende ændringer af rejsen efter betaling.
 
Betaling med dankort/Mastercard
Der kan betales med dankort/Mastercard på www.danskbilferie.dk – betaler du på denne måde, er du altid sikret mod misbrug. De data, du oplyser i forbindelse med et køb betalt med betalingskort, er krypterede (Secure Socket Layer). Hverken Dansk Bilferie eller andre har mulighed for at læse disse data. Beløbet for ferien trækkes først, når ferien er endeligt bekræftet. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved indtastningen.
 
Bilen
På campingpladser og i ferieparker er det, som udgangspunkt, kun tilladt at medtage 1 bil pr. bolig uanset størrelsen. Hvis man ankommer i 2 biler, kan man på nogle pladser mod betaling parkere ved boligen ellers skal den 2. bil stå på parkeringspladsen uden for pladsen/parken. På nogle pladser koster dette ekstra. BEMÆRK, at det ikke er på alle pladser, at bil 1 kan parkeres ved siden af boligen. Husk desuden altid den originale registreringsattest til bilen.
 
Boligens udstyr
Bemærk, at indretning og udstyr i boligen varierer meget fra land til land. Vær i øvrigt opmærksom på, at standard og generelle forhold ofte er anderledes end i Danmark – dette er en del af charmen og ferieoplevelsen. Det mest nødvendige køkkenudstyr, puder & tæpper forefindes.
 
Brug af internet
Dansk Bilferie kan ikke holdes ansvarlig for anvendeligheden af en eventuel oplyst internetforbindelse, som en campingplads eller feriepark tilbyder.
 
Campingpas
Der skal ikke forevises campingpas, når du rejser med Dansk Bilferie. 
 
Ekstra udgifter
Vær opmærksom på, at de store campingpladser ofte tilbyder faciliteter, der koster ekstra at benytte – der kan f.eks. være tale om hoppeborge, minigolf, spillemaskiner og solstole ved pool og strand.
 
Glemte sager
Husk at gå boligen igennem inden afrejsen. Det er desværre langt fra alt, der bliver fundet igen. Glemte sager erstattes ikke og hjemsendes først ved sæsonens afslutning på lejers egen bekostning. Dansk Bilferie er ikke ansvarlig for glemte sager, men hjælper gerne med formidling.
 
GPS
En GPS er efterhånden at finde i de fleste biler. Sammen med voucheren finder I adressen på feriestedet. I Sydeuropa er de ikke altid lige så nøjagtige med vejnavne og nummerering, som vi er herhjemme. Derfor kan GPS’en godt have problemer med at finde den nøjagtige adresse. Vi anbefaler derfor, at I kører efter selve byen, hvor feriestedet ligger – herefter er der oftest skilte resten af vejen.
 
Guideservice
Mange af vores samarbejdspartnere tilbyder guideservice på campingpladserne. Er der ikke guideservice, kan alle praktiske spørgsmål rettes til receptionen eller direkte til ejerne, som på bedste vis vil løse de enkelte situationer. Opstår der tvivlsspørgsmål eller situationer, som ikke kan løses med ejeren under dit ferieophold, er du velkommen til at kontakte Dansk Bilferie.
 
Husdyr
Det er tilladt at medbringe husdyr på nogle af vore destinationer. Se efter symbolet for »hund« på den enkelte pladsside og under boligbeskrivelsen eller på vores hjemmeside for yderligere information. Du kan også spørge os, når du bestiller. Det vil fremgå af jeres rejsebevis, hvor meget, der skal afregnes ekstra eller om det er inklusiv i prisen. 

VIGTIGT! Det skal ALTID oplyses ved bestilling og fremgå af rejsebeviset, hvis der medbringes hund (nogle steder er det en forespørgsel, om der må medbringes hund).
 
Lavsæson
Uden for juli og august vil du finde pladserne roligere, hvilket foretrækkes af en del af vores gæster. Det er dog ikke alle faciliteterne, der er tilgængelige, da det er op til den enkelte ejer at beslutte, hvilke faciliteter, der er åbne. Besøg feriestederne i maj, juni og september og udforsk omegnen og ikke mindst den skønne natur – vejret er også skønt i disse måneder. Uden for højsæsonen er ankomst mange gange mulig på andre dage end lørdag.
 
Lejebestemmelser
De gældende lejebestemmelser kan ses på vores hjemmeside www.danskbilferie.dk under kundeservice. Disse skal accepteres i forbindelse med en online bestilling.
 
Liv og glade dage
Støjgener fra andre gæster, restauranter, barer, underholdning, diskoteker, lokal-trafik og vedligeholdelse af pladsen kan forekomme.
 
Naturens luner
Harpiks, insekter og andre smådyr er alt sammen en del af naturen – bemærk, at der mange steder sprøjtes mod myg i højsæsonen.
 
Plantegninger
Plantegninger er vejledende. Da der hele tiden bliver produceret nye mobilhomes, tager Dansk Bilferie forbehold for den nøjagtige indretning af mobilhomet.
 
Rejsedokumenter
Dine rejsedokumenter vil blive fremsendt senest 14 dage pr. mail før den på rejsebeviset påførte ankomstdato. Disse skal printes og medbringes til feriedestinationen. Det er ikke altid nok at have dokumenterne med elektronisk.
 
Sengelinned og sengemål
Det skal fremgå af rejsebeviset og voucheren om sengelinned og håndklæder er bestilt og betalt. Bemærk, at det skal være bestilt og evt. betalt senest 4 uger før ankomst til pladsen. Enkelte feriesteder opkræver betalingen ved ankomst, og dette vil fremgå af rejsebevis/voucher. Sengene sydpå er generelt mindre end i Norden – typisk er en dbl. seng 190 x 140 cm og en enkeltseng 190 x 70 cm.
 
Siesta
I Spanien, Frankrig, Italien og Kroatien er indgangen til pladsen/ferieparken oftest lukket i siestaen mellem ca. kl. 13.00–15.00. Tidspunkterne kan variere. På enkelte campingpladser er poolområdet, butikker og restauranter også lukket i siestaen. Bemærk, at bommen til pladsen også kan være lukket i dette tidsrum.
 
Slutrengøring og ekstraomkostninger
For hver feriebolig er det beskrevet om slutrengøring er inklusiv i prisen (fremgår også på rejsebeviset) eller om dette er en obligatorisk ekstra omkostning. Er det en ekstra omkostning, betales dette direkte til guiden/ejeren/receptionen. Ekstraomkostninger kan være el, gas, vand m.m. Det fremgår for hver enkelt bolig, hvad der er inklusiv og ekstra. Der vil altid være et depositum, som ejeren vil opkræve ved ankomst. Dette skal tilbagebetales inden afrejse, fratrukket eventuelle ovennævnte forpligtelse.
 
Sprog
På de større pladser vil der oftest være engelsk- eller tysktalende personale i receptionen. På de mindre steder må man regne med, at sproget er lokalt. Det kan derfor anbefales at medbringe en miniparlør. Mange situationer kan dog klares med et smil og en god portion armbevægelser.
 
Underholdning & børneklubber
Oftest foregår underholdningen kun i juli og august – dette gælder også for programmet i børneklubberne. Underholdningen foregår på det lokale sprog, tysk eller engelsk.
 
Ønsker
Selvom Dansk Bilferie vil forsøge at imødekomme ønsker om boligens placering m.m., kan opfyldelsen af sådanne ønsker ikke garanteres, da vi ikke er ansvarlige for den endelige tildeling af ferieboligerne. Husk at få indskrevet jeres ønsker på rejsebeviset.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen