KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Bestil efterårsferie til varmere himmelstrøg!

Her kan du læse mere om, hvilke muligheder I har for at tage på en dejlig ferie i efterårsferien i uge 42. Hos Dansk Bilferie sørger vi nemlig for, at sommeren ikke er helt ude af syne på denne tid, ved at give jer muligheden for at drage syd på. I kan f.eks. vælge at tage på en kør-selv campingferie til en hyggelig campingplads og kombinere den afslappende stemning med en storbyferie og sjove forlystelsesparker såsom Gardaland. I kan også vælge en feriepark med badeland til en skøn ferie i efteråret! Læs mere

Læs mere om camping i efterårsferien her..

Gode grunde til at tage på efterårsferie
Der er massevis af gode grunde til at drage afsted syd på i uge 42. Nedenfor har vi samlet nogle af dem:

  • Et afbræk fra den travle hverdag
  • Gode muligheder for sommervarme i syden
  • Afslapning, ro og sol på menuen
  • Den ultimative familiehygge
  • Kombiner afslapning med storbyferie
Har I også ønsket om en lille ferie, hvor I får fornemmelsen af, at sommeren ikke er helt slut? Så drag afsted på kør-selv campingferie eller til en hyggelig feriepark i efterårsferien! Hele familien kan tage afsted på camping, hvor den vil stå på massevis af hyggelige stunder.

Er I i tvivl om, hvor efterårsferien skal gå hen, kan I give os et kald på tlf. 7010 4343. Her sidder vores erfarne feriekonsulenter klar til at hjælpe og og give gode råd, så I sammen kan finde den perfekte efterårsferie til jeres familie.

Hvor skal efterårsferien gå hen?

Rom, Italien 
Kombiner ren afslapning på en campingplads med kulturelle oplevelser i fantastiske Rom. Tag f.eks. til Camping Village Fabulous, som byder på moderne faciliteter og gode udflugtsmuligheder til storbyen

Costa Dorada, Spanien
I det spanske kan I næsten altid være sikre på lækkert vejr, hvad end I besøger landet i juli eller i januar. Derfor er det også en oplagt mulighed at søge til, hvis det er sol og varme, I leder efter. Besøg f.eks. Camping Vilanova Park, som er en stor og smuk campingplads.
Mulighederne er mange! Fortvivl ej - hvad end I vil til Tyskland eller til Spanien, kan vi i fællesskab finde den rejse i efterårsferien, der passer til netop jeres ønsker og behov. Her har vi samlet et par af disse muligheder, som måske kunne falde i jeres smag.

Paris, Frankrig
Tag af sted til smukke Paris, som er en by, man aldrig bliver træt af - uanset årstid. Tag f.eks. afsted til Camping La Croix du Vieux Pont med skønt poolområde eller til Camping Paris Est, der er placeret i smukke omgivelser
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind 2.500,- til din næste ferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 2.500,- til din næste ferie med Dansk Bilferie. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev. Vinderen trækkes 1. september og annonceres i nyhedsbrevet.
Tak for din tilmelding.