KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Oplev det skønne Italien - Bestil et mobilhome

Dansk Bilferie tilbyder et stort og varieret udvalg af moderne mobilhomes overalt i Italien.Uanset hvor I drømmer om at holde ferie i det dejlige støvleland, har Dansk Bilferie med garanti et mobilhome, der passer til jeres families behov. Hvis I kunne tænke jer en ferie på en af de skønneste campingpladser i Italien, tæt på kultur- og naturoplevelser, så book familieferien hos Dansk Bilferie. Læs mere

Alt om mobilhomes i Italien

Hvorfor vælge et mobilhome i Italien?
Vi har listet de vigtigste årsager til, at I netop skal bestille et mobilhome på en af vores skønne campingpladser i Italien:

  • Sikker på sol, strand og kæmpe poolområder
  • Kombiner camping med storby, lækker mad og kultur
  • Gamle og charmerende byer, samt inspirerende kultur
  • Alle de bedste campingpladser findes i Italien
Dansk Bilferie tilbyder et stort og varieret udbud af moderne mobilhomes i mange områder i Italien. Uanset om I foretrækker en rejse til Gardasøen, Adriaterhavet, Toscana eller noget helt fjerde, så er alle vores campingpladser udstyret med komfortable mobilhomes. Et ferieophold I et mobilhome giver jer frie tøjler til netop hvad I ønsker. Det er altid hyggeligt at vågne op til grønne omgivelser, sætte sig ud på mobilhomets terrasse og nyde en kop kaffe imens resten af campingpladsen vågner. Start dagen i eget tempo med et mobilhome på vores fantastiske campingpladser i Italien. 

Italien byder på Europas skønneste mobilhomes!

En ferie i Italien kan byde på det hele - I skal blot vælge mellem vores mange skønne feriedestinationer og store udvalg af dejlige Italienske luksuscampingpladser med mobilhomes.

En ferie i et mobilhome i Italien kombinerer moderne komfort med campinglivets glæder. Vores mobilhomes i Italien råder alle over et komplet udstyret køkken, en opholdsstue, et badeværelse med toilet og bad, samt soveværelser nok til hele familiens medlemmer. Det er endvidere ofte en mulighed at tilkøbe træterrasse, aircondition og/eller terrassevarmer, således at din ferie i et af vores mobilhomes i Italien kan blive ekstra komfortabelt.

Italiens skønneste feriedestinationer

Der er også en god grund til, at mobilhomes ved Gardasøen længe har været blandt Italiens mest populære valg. Gardasøens attraktioner inkluderer bl.a. en vinrute, flere små, hyggelige byer og forlystelsesparken Gardaland.

Værd at nævne er vores skønne mobilhomes ved Idrosøen. Et ophold ved Idrosøen byder på smuk natur, behageligt klima og interessante byer. Smag på den lokale mad og nyd den optimale afslapning.
En ferie i et af vores mobilhomes i Italien er den perfekte ferie for børnefamilier. Her kan I nemlig komme tæt på nogle af de bedste strande i Sydeuropa, de mest storslåede kultur- og naturoplevelser, samt de mest populære ferieområder.

Kunne I f.eks. tænke jer en ferie i et af vores mobilhomes ved Adriaterhavet med udsigt til Venedig og adgang til de børnevenlige og skønne sandstrande på Lidoen? I kan naturligvis også vælge at holde ferie i et af vores mobilhomes i Toscana i kort afstand fra den evige stad Rom, og kombinere en campingferie med et ophold i den vidunderlige storby.

Campingpladser med fantastiske mobilhomes

Gardasøen byder på et bredt udvalg af campingpladser, hvor Camping Bella Italia bestemt er værd at nævne. Campingpladsen ligger direkte ned til Gardasøen, hvor I her finder en 1 km lang strand. Pladsen har et stort poolområde samt et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning for alle aldre.

En familieferie til Toscana er for jer, som sætter pris på smukke landskaber, gyldne sandstrande og god mad. Book eksempelvis et mobilhome på Camping Park Albatros, som ligger i behagelig skygge og nær poolområdet. Den nærmeste strand finder i 1 km væk.
Hvis I ønsker at bo på en af Italiens bedste campingpladser, kan et ophold på Camping Marina di Venezia bestemt anbefales. Her er i garanteret et fantastisk ophold ved Adriaterhavet.

Camping Marina di Venezia har et bredt udvalg af mobilhomes, som alle ligger i behagelige omgivelser. Mange af pladsens mobilhomes har skønne træterrasser, hvor I kan starte dagen ud. I løbet af dagen kan I besøge Camping Marina di Venezias poolområde, som er hele 15.000 kvm stort. Her finder I 9 pools, vandspil og vandrutsjebaner for hele familien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen