KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Store mobilhomes - God plads til hele familien

På danskbilferie.dk finder I Danmarks største udvalg af 4 og 5-stjernede campingpladser i Sydeuropa. Vi har her på siden samlet alle vores flotte 3-soverums mobilhomes med plads til 7 eller 8 personer. Læs mere

Alt om store mobilhomes

Hvad indeholder et stort mobilhome?
Hvis I f.eks. vælger et ophold på Camping Altominico, kan I vælge mellem mange forskellige store mobilhomes. Bo f.eks. i Mobilhome Vivaldi Riviera (B) med plads til 8 personer. Her får I et mobilhome med 3 soverum, som f.eks. passer til 6 voksne og 2 børn. Mobilhomet består af et stort opholdsrum med tilhørende køkken, et badeværelse, seperat toilet samt en stor træterrasse med havemøbler.
Hos Dansk Bilferie tilbyder vi mobilhomes i 3 katagorier på intet mindre end 400 af Europas allerbedste campingpladser. For jer der har en stor familie, eller ønsker at rejse i selskab med venner, så er der et bredt udvalg af pladser i Europa, som har store mobilhomes. Det er muligt at bestille et mobilhome med hele 3 soverum, som har plads til 7-8 personer.

Ved at leje et stort mobilhome er i garanteret hygge med alle dem i holder af på et hvilket som helst tidspunkt i døgnet i ønsker.

Campingpladser med store mobilhomes

Camping Ca' Savio
Camping Ca' Savio er en god plads for jer der både rejser med mindre og ældre børn. Pladsen tilbyder nemlig både aktiviteter for børn. Herunder en miniklub, børnepool mm. For de ældre er der en livlig bar og en pub. Centrum for campingpladsen er det store poolområde, hvor især piratskibet er et hit. Desuden er campingpladsen placeret med direkte adgang til stranden, hvor I her har mulighed for at slappe af, eller prøve kræfter med vandsportsaktiviteter.
Camping Bella Italia
Vælger I at tage på campingferie til Bella Italia, er I garanteret meget mere end et stort mobilhome. Pladsen er en af de bedste ved Gardasøen, grundet dens store poolområde og direkte adgang til en dejlig søstrand. Desuden er det tilladt at grille på pladsen, hvilket netop kan være aktuelt for jer der rejser mange mennesker sammen. For de mindste er der flere forskellige former for underholdning, mens at de ældre børn vil synes det er rart, at pladsen har WiFi.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen