KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nyhedsoversigt
Fotokonkurrence
16. august 2018
Vinderen er...
24. januar 2018
Vinderen er fundet!
15. juni 2017
Vinder af gavekort
09. november 2015
Apps til Autobahnen
19. juni 2014
Mobilhomes med private swimmingpools

Mobilhomes med private swimmingpools

23. januar 2014

Som et resultat af en omfattende renovering, kan vi nu tilbyde et nyt campingconcept på den populære campingplads Park Umag på Istrien-halvøen i Kroatien. Bestil en af vores helt nye og lækre Verdi mobilhomes med adgang til privat swimmingpool (1 pool pr. 6 mobilhomes). Dette betyder, at en morgen- eller aftendukkert nu kun vil være få meter fra hoveddøren! Særligt velegnet til flere familier som rejser sammen.

 

Conceptet er specialt udviklet til familier med rigtige "vandhunde". Som alle forældre ved vil børnene helst være i poolen fra morgen til aften. Bor du i vores Verdi mobilhomes kan børnene bade i den private pool før morgenmaden og mens mor og far forbereder aftensmaden eller tænder op i grillen.

 

Den rummelige campingplads er siden 2005 blevet assisteret af Melia Hotels International i en række innovative implementeringer, hvilket, i tillæg til beliggenheden ved en bred kyststrækning, gør dette til en rigtig spændende feriedestination.

 

Book online her på siden eller kontakt os på tlf. 7010 4343 for mere information. Conceptet er helt nyt til sommeren 2014 og vi har derfor endnu ikke nogen billeder af den nye boligtype eller området. Den nye Verdi mobilhome-type har samme høje standard som vores andre mobilhome af Al Fresco typen.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen