KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Underholdning

En lang køretur kan hurtig gøres sjovere, hvis du inden afrejse forbereder underholdningen. Vi bringer her nogle fifs til, hvordan du kan gøre køreturen mindre kedsommelig.

Elektronik 
Medbringer du elektroniske remedier såsom iPad, gameboy, computer eller lignende, så husk at lade dem helt op inden afrejse, så I kan få mest muligt ud af dem på farten. Vær dog opmærksom på, at hvis dit barn har en tendens til at blive køresyg, så er det ikke altid en god ide at kigge nedad hele tiden. Du kan se en række gode råd til, hvordan du tackler køresyge her.

Lydbøger
Et andet alternativ til underholdning er lydbøger, som med garanti bliver et hit. Afhængig af dine børns alder, kan du låne lydbånd på biblioteket, hvad enten det er klassikkere fra Astrid Lindgren eller eventyrlige fortællinger fra J. K. Rowling – og når du alligevel befinder dig på biblioteket, kan du låne god børnemusik, som hele familien kan synge med på.

Lege
Vi har også lavet en oversigt over nogle forskellige lege, som kan få tiden i bilen til at gå hurtigere. Se dem her.

Gør turen hyggelig 
Man kan godt blive øm af mange timer i bilen, og det kan derfor være en god idé at medbringe tæpper, puder eller andre ting, der kan gøre turen mere komfortabel. 

Det kan være en god idé at medbringe forsyninger i form af mad, snacks og drikkelse, da dette kan bidrage til at gøre køreturen mere overkommelig – i den forbindelse anbefales det også at medbringe servietter, da det kan blive en fedtet fornøjelse.  

Pauser
Husk også at holde pause en gang i mellem, da det er sundt at få benene strakt en gang i mellem, og toiletbesøg kan ved samme lejlighed klares.

Relaterede artikler:

Sjove spil og lege

Underholdning til dig selv og børnene

Klik her

Kør-selv-ferie med børn

Få det bedste ud af turen!

Klik her
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen