KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Find den bedste rute

Det er vigtigt, at du inden afrejse sikrer dig, at din GPS er opdateret og/eller at du har anskaffet de nødvendige kort og rutevejledninger. På den måde kommer du hurtigst muligt til slutdestinationen, da du mindsker sandsynligheden for at tage den forkerte afkørsel. 
 
GPS
Det første du bør sikre dig er, at din GPS er opdateret. På den måde undgår du beskeden ”foretag en U-vending”, eller at blive anbefalet at køre af en afkørsel, der ikke længere eksisterer. Mange nyere GPS’er har samtidig en funktion, der viser nærliggende rastepladser og hoteller, og du kan derfor nemt orientere dig om, hvor I skal sove eller holde ind. 
 
Telefon som GPS
Vælger du at bruge din telefon som GPS, så vær opmærksom på de høje udlandstakster, der kan være forbundet med data-roaming. Det anbefales derfor, hvis du skal bruge din telefon, at du henter kortene som apps i stedet for. Klik her for at se vores oversigt over relevante rejseapps. 
 
Kort
Nogle gange er et godt gammeldags kort et rigtig godt alternativt til din GPS. Kortet, såfremt det overskueligt og opdateret, kan være en god hjælp, især hvis din GPS svigter. 

Relaterede artikler:

Huskeliste

Slip for bekymringer på ferien

Klik her

Rejseapps og telefoni

Bliv udstyret med de bedste rejseapps

Klik her
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen