KAN VI HJÆLPE MED NOGET?
7010 4343
KØR SELV FERIE TIL ET VÆLD AF DESTINATIONER - NYD
FLEKSIBILITETEN VED AT HAVE BIL MED PÅ FERIE
Dansk Bilferie er ekspert i kør selv ferie til de bedste og mest populære feriemål i Europa. Bilferie er et godt alternativ til jer, der vil være fleksible på jeres rejse. Nyd køreturen med familien og hav en fantastisk ferie på netop jeres foretrukne destination baseret på vores store udvalg.

Vi tilbyder kør selv ferie til et bredt udvalg af destinationer og vi har altid masser af gode tilbud klar til dine specifikke ønsker. Vores dygtige medarbejdere er klar til at rådgive, så vi kan finde den bedst mulige ferie til netop jeres behov. Kontakt os på 7010 4343 for en uformel snak!
Hvorfor vælge kør selv ferie?
Vi har mange gode destinationer i Europa og vi har også en, der passer til jeres behov. Alle udbudte lande har gode ferieboliger og ferieparker, hvor der er masser af aktiviteter.

  • Stor frihed og fleksibilitet
  • Gode boliger med plads til hele familien
  • Bo i naturskønne områder
  • Masser af aktiviteter på pladserne
Læs mere om Kør selv ferie - Camping - Skiferie - Ferieboliger - Klik her

VÆLG LAND HER

NYD FORDELENE VED BILFERIE


Humøret er højt, når man endelig når afrejsedatoen efter lang tids venten. Bilferie giver dig god fleksibiltet på din rejse og du kan nemt nå rundt til de forskellige steder.

Det er vigtigt at huske at have alle papirer i orden, være opmærksom på vejafgifter og pakke godt og sikkert. Timerne flyver afsted, når man først kommer ned over grænsen og det er selvfølgelig vigtigt at holde de nødvendige pauser. Til gengæld kan man i allerhøjeste grad finde fordelene ved at have sin bil, når man når sin destination. Skulle man ønske en tur til stranden eller en badesø, at besøge en flot seværdighed eller måske bare en omkringliggende storby, så


BILLIG KØR SELV FERIE MED DANSK BILFERIE


Siden 1994 har Dansk Bilferie sendt glade kør selv ferie gæster på bilferie. Rigtig mange glade kunder vælger Dansk Bilferie igen og igen når de skal bestille kør selv ferie.

Når jeres familie vælger kør selv ferie, så er I også med til at mindske CO2 udslippet – ved kør selv ferier forurener bilen nemlig mindre end et helt fly med feriegæster.
Tænk at man kan kombinere en kør selv ferie med at passe på miljøet, spare penge, mere kvalitetstid med familien (utroligt så mange gode stunder man kan have når man tager bilen på ferie) og alle slapper af.

Prøv at tænke tilbage på din sidste kør selv ferie – skønt – hos Dansk Bilferie ved vi at rigtig mange af vores kunder elsker denne ferieform. For på kør selv ferie bestemmer I selv det hele, og så har I jeres egen bil med frem til destinationen og slipper derfor for offentlige transportmidler og lejebiler – nej med kør selv ferie, der ved vi at folk vælger kør selv for at bestemme mere over deres egen ferie.


MASSER AF DESTINATIONER I HELE EUROPA


Du er også altid velkommen til at ringe til Dansk Bilferie på telefonnummer 70 10 43 43 og få mere information om gode muligheder for kør selv ferie i hele Europa.

Klik på nedenstående links og se, hvor din næste kør selv ferie med Dansk Bilferie skal gå hen. Hvis du ønsker råd og vejledning, sidder Dansk Bilferies team af erfarne rejsekonsulenter klar til at hjælpe.

>> Kør selv ferie - Frankrig
>> Kør selv ferie - Italien
>> Kør selv ferie - Spanien
>> Kør selv ferie - Kroatien
>> Kør selv ferie - Ungarn
>> Kør selv ferie - Holland
>> Kør selv ferie - Østrig
>> Kør selv ferie - Portugal
>> Kør selv ferie - Schweiz


 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING