KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Inkl. i prisen: Leje af bolig, antal personer boligen er til, el, vand, gas og aircondition (pga. det enorme strømforbrug i højsæsonen, kan der forekomme udsving i strømforsyningen).

Turistafgift: Man skal betales turistafgift i Italien og Østrig. 

Ankomst:
Mellem kl. 15.00-19.00.
 
Afrejse:  Mellem kl. 07.00-10.00. Hvis I forlader pladsen meget tideligt og guiden ikke har mulighed for at tjekke jeres bolig koster det et gebyr på telt 30 € og mobilhome 50 €.
 
Depositum: 50 € for bungalowtelt og 100 € for mobilhome, som returneres ved afrejse efter godkendt rengøring.

Udstyrsforsikring: For kun 1,50 € pr. dag, kan du købe en udstyrsforsikring, til hvis uheldet skulle være ude og I kom til at ødelægge noget i boligen. Så dækker denne forsikring dig. Forsikringen skal betales på pladsen. Forsikringen dækker ikke ødelæggelser, som er blevet gjort i ond vilje.

Husdyr: Der må medtages 1 stk. hund, hvor pladsen tillader det. Medbringer I hund, skal dette meddeles ved bestilling. Husk at medbringe vaccine attest. Hunden skal altid føres i snor.
Bemærk: At man skal følge pladsens regler om, hvor på pladsen hunden må opholde sig. Der kan være områder hvor hunden ikke er tilladt, såsom ved standen, pool, restauranten m.m. 
Rengøring: Rengøringsdepositum 50 €, som retuneres ved afrejse ved godkendt rengøring. Det er muligt at snakke med guiderne på pladsen, om de vil gøre boligen ren. Dette vil koste jeres rengøringsdepositum.  

Obligatorisk rengøring: Man skal betale et obligatorisk rengøringsdepositum på Pra delle Torri, Marina de Venezia, Union Lido og Bella Italia. Her er det ikke muligt at gør boligen ren selv. Dette gælder kun mobilhomes.
 
Aircondition: Der er aircondition i alle Gustocamps mobilhomes.

Ønsker: Det er muligt at skrive ønske om placering på bookingen. Guiderne på pladsen vil gøre, hvad de kan, for at dette skal kunne lade sig gøre. I vil først få besked om jeres placering ved ankomst til pladsen.

Børneklub: GustoCamp benytter sig af pladsernes egne børneklubber
 
Babypakke: Seng, bad og højstol koster 3,5 € pr dag. Vælger I at bestille det særskilt koster pr. del 1,50 € pr. dag. Bemærk! Skal reserveres min. 4 uger inden ankomst til pladsen. Betales på pladsen.
 
Puder og tæpper:  Der er tæpper og puder i alle telte. Dyner og puder i mobilhomes - der er dobbeltdyne til dobbeltsengen.
 
Leje af sengetøj:  Dobbelt pakke 18 € pr. pers. og single 12 € pr. pers. Bestilles min. 4 uger inden ankomst på pladsen. Betales på pladsen.
 
Leje af badehåndklæder: Ikke muligt.
 
Strand trækvogn: Kan kun lejes på pladsen og er ikke mulig at reservere hjemmefra. Pris pr. dag 2,50 €. Trækvognen er kun mulig at leje på følgende campingpladser: Pra delle Torri, Sant Angelo og Park Albatros. Bemærk begrænset antal!
 
Blæser: Skal bestilles min. 4 uger inden ankomst på pladen. Begrænset antal, derfor er det altid på forspørgsel. Pris. 1,50 € pr. dag. Betales på pladsen.
 
Grill:. Gratis grill, hvor det er tilladt af de lokale myndigheder.

Husdyr:
Du må medbringe en hund på Camping Woferlgut, Eden, Spiaggia E Mar og La Chicciola i teltene. Husk altid at hunden skal føres i snor og at I skal medbringe vaccineattest. I betaler for hunden på pladsen. Prisen kan ikke oplyses hjemmefra.
Bemærk: At man skal følge pladsens regler om hvor på pladsen hunden må opholde sig. Der kan være områder hvor hunden ikke er tilladt , såsom ved standen, pool, restauranten m.m. 

Regler og love: I er altid forpligtede til at overholde den enkelte plads reglementer. De er lavet for, at alle kan trives bedst muligt.

Du skal være min. 18 år for at bestille en ferie med Gustocamp og Dansk Bilferie.

Antal deltagere: 
GustoCamp har mobilhomes og bungalowtelte med plads til max 5-7 personer. Max. antal personer må ikke overskrides.
 
Bil: Der kan frit medbringes én bil pr. bolig. Normalt kan bil nr. 2 parkers på en nærliggende parkeringsplads mod et gebyr. Parkeringsmulighederne varierer fra sted til sted og bestemmes udelukkende af pladsen selv. Ved ankomst til feriestedet vil I få dette anvist. På nogle pladser er det ikke muligt at holde lige ved boligen, men i nærheden.
Dansk Bilferie kan kun garantere plads til 1 bil!
  
Info
Se på kort
Bolig typer

HER FINDER DU AL INFORMATION OM DIN GUSTOCAMP BOLIG


HVOR
LAND & OMRÅDE
Klik på området for at se hvilke pladser vi tilbyder i området:

HVILKE
BOLIGTYPER
Klik på boligtypen for at se detaljer

 • Gran Gusto
 • Laguna Deluxe
 • Gusto Lodge m. bad/wc
 • Sunset Superior
 • Sunset
 • Bungalowtelt Gusto
 • Superior Deluxe
 • Savanna Deluxe
 • Laguna
 • Sunset Superior Lake View
 • Laguna Comfort
 • Gusto Baby
 • Country Comfort
 • Lounge Deluxe
HVEM
Gusto Camp

Vælger du een af vores boligtyper fra Gusto Camp er du sikker på høj kvalitet og du kan udelukkende vælge mellem top campingpladser i Italien, primært ved Adriaterhavskysten og ved Gardasøen. Uanset om du vælger mobilhome, bungalowtelt, lodgetelt eller en af de superluksoriøse Lounge Mobilhomes. Når du bor i en af vores Gusto Camp boligtyper er der kælet for detaljerne både indenfor og underfor. Klik videre for at læse mere og se hvor vi tilbyde denne boligtype.


 

...
Gusto Camp

HVIS DU VIL VIDE MERE OM GUSTOCAMP

 

GENERELT OM GUSTOCAMP

Gustocamp tilbyder kvalitetscamping for hele familien i hele Italien og Østrig. Her tilbydes mobilhomes og fuldt udstyrede telte på campingpladser i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med mere end 10 års erfaring i luksuscamping er vi med vores viden sikre på, at vi kan tilbyde dig alt hvad du behøver for at gøre din ferie til en uforglemmelig oplevelse. Gusto betyder god smag, og det er netop hvad vi tilbyder!
 

HER FINDER DU GUSTOCAMP

Du finder Gustocamp i hele Italien og Østrig. I Italien tilbyder vi camping på de bedste pladser i hele landet med den bedste kombination af fantastiske strande og udsøgte poolkomplekser. Tag til den fantastiske Adriaterhavskyst, den populære Gardasø, alsidige Sardinien eller smukke Toscana. I Østrig tilbyder vi camping i naturskønne Zell am See.
 

HVILKE BOLIGTYPER FINDES MED GUSTOCAMP?

Luksustelte: Vi tilbyder luksustelte med en imponerende rummelighed og plads til hele familien. Alle telte er i meget høj standard og er komplette med havemøbler og parasol. I teltet finder du alt hvad du har brug for til madlavning og spisning. Luksusteltene er udstyret med gaskomfur, køleskab og ”rigtige” senge og madrasser.

Mobilhomes: Vores mobilhomes er et godt valg for familier på udkig efter en lidt mere luksuriøs campingferie. Med Gustocamps mobilhomes får du en stilfuld indretning, komplet med alt det nødvendige. Mobilhomene indeholder en lys opholdsstue med moderne og veludstyret køkken samt køleskab med fryser. Alle mobilhomes har masser af skabsplads og eget badeværelse med bruser. Vores mobilhomes har træterrasse med havemøbler og parasol så du rigtig kan nyde udendørslivet.
 

HVILKE CAMPINGPLADSER FINDES GUSTOCAMP?

Alle campingpladserne har den bedste kombination af strand og fantastiske poolkomplekser til den perfekte campingferie for hele familien. Du finder Gustocamp på de 12 bedste campingpladser i hele Italien. Besøg blandt andet den populære Camping Del Garda eller fantastiske Bella Italia ved Gradasøen. Besøg Union Lido eller Marina de Venezia som er de mest populære campingpladser på hele Adriaterhavskysten. Vil du til Toscana er Camping Albatros den skønneste plads med et hav af faciliteter og aktiviteter. I Zell am See i Østrig tilbyder vi camping på den smukke Sportcamp Woferlgut, hvor begrebet ”aktiv ferie” virkelig kan komme til sin ret.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind 5.000 kr. til din næste ferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000,- til din næste campingferie.
Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev.
Vinderen annonceres i nyhedsbrevet.
Tak for din tilmelding.