KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Inkl. i prisen: Leje af bolig, antal personer boligen er til, el, vand, gas og aircondition (pga. det enorme strømforbrug i højsæsonen, kan der forekomme udsving i strømforsyningen).

Turistafgift: Man skal betales turistafgift i Italien og Østrig. 

Ankomst:
Mellem kl. 15.00-19.00.
 
Afrejse:  Mellem kl. 07.00-10.00. Hvis I forlader pladsen meget tideligt og guiden ikke har mulighed for at tjekke jeres bolig koster det et gebyr på telt 30 € og mobilhome 50 €.
 
Depositum: 50 € for bungalowtelt og 100 € for mobilhome, som returneres ved afrejse efter godkendt rengøring.

Udstyrsforsikring: For kun 1,50 € pr. dag, kan du købe en udstyrsforsikring, til hvis uheldet skulle være ude og I kom til at ødelægge noget i boligen. Så dækker denne forsikring dig. Forsikringen skal betales på pladsen. Forsikringen dækker ikke ødelæggelser, som er blevet gjort i ond vilje.

Husdyr: Der må medtages 1 stk. hund, hvor pladsen tillader det. Medbringer I hund, skal dette meddeles ved bestilling. Husk at medbringe vaccine attest. Hunden skal altid føres i snor.
Bemærk: At man skal følge pladsens regler om, hvor på pladsen hunden må opholde sig. Der kan være områder hvor hunden ikke er tilladt, såsom ved standen, pool, restauranten m.m. 
Rengøring: Rengøringsdepositum 50 €, som retuneres ved afrejse ved godkendt rengøring. Det er muligt at snakke med guiderne på pladsen, om de vil gøre boligen ren. Dette vil koste jeres rengøringsdepositum.  

Obligatorisk rengøring: Man skal betale et obligatorisk rengøringsdepositum på Pra delle Torri, Marina de Venezia, Union Lido og Bella Italia. Her er det ikke muligt at gør boligen ren selv. Dette gælder kun mobilhomes.
 
Aircondition: Der er aircondition i alle Gustocamps mobilhomes.

Ønsker: Det er muligt at skrive ønske om placering på bookingen. Guiderne på pladsen vil gøre, hvad de kan, for at dette skal kunne lade sig gøre. I vil først få besked om jeres placering ved ankomst til pladsen.

Børneklub: GustoCamp benytter sig af pladsernes egne børneklubber
 
Babypakke: Seng, bad og højstol koster 3,5 € pr dag. Vælger I at bestille det særskilt koster pr. del 1,50 € pr. dag. Bemærk! Skal reserveres min. 4 uger inden ankomst til pladsen. Betales på pladsen.
 
Puder og tæpper:  Der er tæpper og puder i alle telte. Dyner og puder i mobilhomes.
 
Leje af sengetøj:  Dobbelt pakke 22 € pr. pers. og single 15 € pr. pers. Bestilles min. 4 uger inden ankomst på pladsen. Betales på pladsen.
 
Leje af badehåndklæder: Ikke muligt.
 
Strand trækvogn: Kan kun lejes på pladsen og er ikke mulig at reservere hjemmefra. Pris pr. dag 2,50 €. Trækvognen er kun mulig at leje på følgende campingpladser: Pra delle Torri, Sant Angelo og Park Albatros. Bemærk begrænset antal!
 
Blæser: Skal bestilles min. 4 uger inden ankomst på pladen. Begrænset antal, derfor er det altid på forspørgsel. Pris. 1,50 € pr. dag. Betales på pladsen.
 
Grill:. Gratis grill, hvor det er tilladt af de lokale myndigheder.

Husdyr:
Du må medbringe en hund på Camping Woferlgut, Eden, Spiaggia E Mar og La Chicciola i teltene. Husk altid at hunden skal føres i snor og at I skal medbringe vaccineattest. I betaler for hunden på pladsen. Prisen kan ikke oplyses hjemmefra.
Bemærk: At man skal følge pladsens regler om hvor på pladsen hunden må opholde sig. Der kan være områder hvor hunden ikke er tilladt , såsom ved standen, pool, restauranten m.m. 

Regler og love: I er altid forpligtede til at overholde den enkelte plads reglementer. De er lavet for, at alle kan trives bedst muligt.

Du skal være min. 18 år for at bestille en ferie med Gustocamp og Dansk Bilferie.

Antal deltagere: 
GustoCamp har mobilhomes og bungalowtelte med plads til max 5-7 personer. Max. antal personer må ikke overskrides.
 
Bil: Der kan frit medbringes én bil pr. bolig. Normalt kan bil nr. 2 parkers på en nærliggende parkeringsplads mod et gebyr. Parkeringsmulighederne varierer fra sted til sted og bestemmes udelukkende af pladsen selv. Ved ankomst til feriestedet vil I få dette anvist. På nogle pladser er det ikke muligt at holde lige ved boligen, men i nærheden.
Dansk Bilferie kan kun garantere plads til 1 bil!
  
Info
Se på kort
Bolig typer

HER FINDER DU AL INFORMATION OM DIN GUSTOCAMP BOLIG


HVOR
LAND & OMRÅDE
Klik på området for at se hvilke pladser vi tilbyder i området:

HVILKE
BOLIGTYPER
Klik på boligtypen for at se detaljer

 • Gusto Lodge m. bad/wc
 • Laguna Deluxe
 • Gran Gusto
 • Sunset Superior
 • Sunset
 • Bungalowtelt Gusto
 • Superior Deluxe
 • Savanna Deluxe
 • Laguna
 • Sunset Superior Lake View
 • Gusto Baby
 • Laguna Comfort
 • Lounge Deluxe
 • Lounge Deluxe XL
HVEM
Gustocamp
Når I vælger en af Gustocamps boliger, er I sikret en høj kvalitet på ferien, da der er kælet for detaljerne både indenfor og udenfor. I kan vælge mellem nogle af de bedste campingpladser i Italien, som primært er beliggende ved Adriaterhavskysten og Gardasøen. Uanset om I vælger at bo i mobilhome, bungalowtelt, lodgetelt eller et af de luksuriøse Lounge Mobilhomes, vil I få en fantastisk familieferie i trygge rammer....
Gustocamp

Læs mere om Gustocamp her

Her finder I Gustocamp
I finder Gustocamp i Italien og Østrig. I Italien kan I opleve nogle af landets bedste campingpladser med den perfekte kombination af smukke, gyldne sandstrande og store, flotte poolområder. I kan f.eks. opleve den fantastiske Adriaterhavskyst, den populære Gardasø, smukke Toscana eller unikke Sardinien. I Østrig kan I gå på opdagelse i den betagende natur, som Zell am See byder på.
Kvalitetscamping for hele familien
Gustocamp tilbyder campingferie af allerhøjeste kvalitet for hele familien i Italien og Østrig. I bestemmer helt selv, om I vil bo i et hyggeligt og moderne mobilhome eller i et fuldtudstyret telt. Gustocamp har mere end 10 års erfaring i luksuscamping, og kan derfor med garanti tilbyde jer alt det, I behøver på en fantastisk familieferie, som I sent vil glemme. 

Gusto betyder god smag - og det er netop det, de tilbyder!

Gustocamps boligtyper

Luksustelte
Gustocamp tilbyder luksustelte med en imponerende rummelighed og plads til hele familien. Alle teltene er af høj standard og er komplette med havemøbler og parasoller. I finder alt det, I har brug for til madlavning og spisning, og teltene er bl.a. udstyret med gaskomfur, køleskab og dejlige senge og madrasser.
Mobilhomes
Gustocamps mobilhomes er det ideelle valg for familien, der er på udkig efter luksuscamping i hyggelige og moderne indrettede mobilhomes. Indretning er stilfuld og komfortabel med alt det, I har brug for på jeres ferie, og de forskellige mobilhomes indeholder en lys opholdsstue med et veludstyret køkken med køleskab og fryser. Derudover får I masser af skabsplads og har eget badeværelse med bruser. Terrassen foran jeres mobilhome lægger op til hyggelige grillaftener med venner og familie. 

Gustocamps campingpladser

Når I ankommer til Gustocamps campingpladser, vil den engelsktalende repræsentant stå klar til at tage imod jer med smil og forfriskende drikke, inden I bliver fulgt til jeres bolig. Under hele jeres ferie på campingpladsen vil Gustocamps repræsentater stå til rådighed, hvis I får brug for hjælp. På denne måde slipper I for at have nogle bekymringer, og Gustocamp garanterer personlig hjælp og vejledning, så I får den perfekte familieferie. 
Gustocamp tilbyder kun campingpladser af høj kvalitet, og alle campingpladserne har den bedste kombination af smukke, gyldne strande og fantastiske poolområder. Gustocamp har et bredt udvalg af campingpladser i forskellige områder, og der er derfor noget for enhver smag. Foretrækker I at dase på en bred strand, tage på opdagelse i den fantastiske natur eller måske få pulsen op med en oplevelsesrig cykeltur på mountainbikes? Campingpladserne er udvalgt ud fra deres beliggenhed og ikke mindst deres faciliteter såsom børneklub, aktiviteter og underholdning.  

Gustocamps top 4 campingpladser

Bella Italia i Italien
En af de bedste campingpladser ved Gardasøen, der med sine skønne faciliteter og gode aktiviteter, danner rammen om en fuldendt familieferie. Læs mere om Bella Italia her..

Sportcamp Woferlgut i Østrig
Kombiner en afslappet ferie med sjove aktiviteter, der får pulsen op. Campingpladsen er ideel til den aktive familie, der ønsker at vælge mellem en bred vifte af sportsaktiviteter. Læs mere om Sportcamp Woferlgut her..
Pra delle Torri i Italien
Bo direkte til en dejlig, gylden sandstrand og nyd godt af det fremragende poolområde, som er et af de største poolområder i hele Italien. Læs mere om Pra delle Torri her..

Isamar i Italien
Tag på 4-stjernet drømmeferie lige ved Adriaterhavet, og oplev et kæmpe poolområde. Campingpladsen er beliggende på stranden og er omgivet af hyggelige badebyer. Læs mere om Isamar her..
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen