KAN VI HJÆLPE MED NOGET?
7010 4343
Familien vil elske at komme på ferie i Østrig – her kan I boltre jer i naturen, nyde hinandens selskab og udforske de mange ferie faciliteter i Østrig. En ferie i Østrig er mere end sjove tyrolerhatte, øl og hornmusik – det er også afslapning, familiehygge og kvalitetstid sammen! Har du og din familie endnu ikke været på ferie i Østrig er det endnu ikke for sent at opleve de mange smukke steder som en ferie i Østrig byder på! Østrig er nemlig ikke kun et sted at tage hen når det er vinter ferie tid - Østrig er nemlig også et udsøgt sommer ferie sted. Mange turister strømmer hvert år til Østrig for at komme på ferie og opleve de smukke bjerge, det fantastiske landskab og den gæstfrie stemning.

FERIETIPS
Ved alperne
Smuk natur
Vandsport
Charmerende by
SE2PLADSER
HER
FERIETIPS
Enestående attraktioner
Kultur
"Et lille paradis"
Sjove oplevelser
SE1PLADS
HER
Tag familie med på ferie til Østrig
En ferie til Østrig byder på mange flotte naturoplevelser og rigtig mange gode feriemuligheder. Naturoplevelser er i høj anseende hvis kursen går mod Østrig og en dejlig ferie oplevelse der. Alle der har stået på ski der, eller blot set billeder fra den skønne natur, vil kunne nikke genkendende til ovenstående.

Hvad søger du:

>> Ferie Østrig - CAMPING
>> Ferie Østrig - SKIFERIE
>> Ferie Østrig - FERIEBOLIG & FERIEPARK

En ferie i Østrig kan foregå på mange forskellige måder – Dansk Bilferie har mange dejlige ferieboliger, og der er endda swimmingpools og legepladser på mange af dem. Uanset om I vil have feriehuse, lejligheder, bungalows eller mobilhomes på jeres ferie til Østrig, så har vi det hele hos Dansk Bilferie.
Planlægningen af en ferie til Østrig er ikke komplet uden hele familien har været inde og se på alle mulighederne hos Dansk Bilferie! Og det kan godt være rigtig svært at vælge bare et sted - men så er det jo godt at I kan booke ferie en uge et sted og den efterfølgende uge et andet sted i Østrig. 

I Østrig er der mange hyggelige restauranter med dejlig traditionel mad, så man rigtig kan få en dejlig oplevelse som turist og samtidig føle sig yderst velkommen! At rejse er at leve, og det må man sige at må gør i Østrig når ferien er allerbedst.

Kan du lide at fiske, så findes der flere gode muligheder til tider mod betaling, mens der også er flere gode vandreruter man kan følge. Her er alle muligheder for en afslappende ferie i naturskønne omgivelser!

Vandring på din ferie i Østrig
Østrig har et af verdens tætteste net af naturstier, som alle er tydeligt afmærkede. "Vejviserne" findes på træer og fjelde. Selv langt oppe i bjergene kan man finde en rød/hvid markering mellem træer og ørnereder. Og hvem har anbragt den i svimlende højder? Sådan er der så meget i de østrigske alper....
Og søger man oplevelserne i de ensomme, højalpine regioner, er det imidlertid klogt at forhøre sig hos den lokale turistforening og evt. alliere sig med en stedkendt bjergfører, der kender de sikre stier og de farer, der kan være en del af denne gletscherdækkende verden.

Påklædning på din ferie i Østrig
Når man er på ferie i Østrig, kan man naturligvis gøre mere eller mindre ud af sin påklædning samt af sit udstyr i øvrigt, alt efter hvor idenskabeligt og hermed hvor ofte, man agter at dyrke vandrelivet. Du skal dog ifære dig det tøj, som du synes er mest bekvemt, og at man samtidig i sin påklædning tager højde for det evt. skiftende vejr.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING