KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Ferie i Østrig

Familien vil elske at komme på ferie i Østrig – her kan I boltre jer i naturen, nyde hinandens selskab og udforske de mange feriefaciliteter i Østrig. En ferie i Østrig er mere end sjove tyrolerhatte, øl og hornmusik – det er også afslapning, familiehygge og kvalitetstid sammen! Har I endnu ikke været på ferie i Østrig, er det ikke for sent at opleve de mange smukke steder, som en ferie i Østrig byder på! Østrig er nemlig ikke kun et sted at tage hen, når det er vinterferie tid - Østrig er også et udsøgt sted til sommerferie. Mange turister strømmer hvert år til Østrig for at komme på ferie og opleve de smukke bjerge, det fantastiske landskab og den gæstfrie stemning. Læs mere

Læs mere om ferie i Østrig her...

Hvorfor tage på ferie i Østrig?
Dansk Bilferie tilbyder hyggelige campingpladser i Østrig, som er helt ideelle for familier, der elsker smuk natur og god stemning. Vi har herunder samlet fire gode grunde til at tage på ferie i Østrig:

  • Kombiner afslapning med sjove aktiviteter
  • Gode campingpladser med moderne faciliteter
  • Overvældende natur og smukt landskab
  • Tag på vandre- og cykelture 
Vi kender Østrig!
Ferie i Østrig vil med garanti være et kæmpe hit for hele familien. Når I tager på ferie i Østrig, vil I kunne opleve den betagende natur i rolige omgivelser. Her er plads til både afslapning og sjove aktiviteter. Dansk Bilferie byder på skønne campingpladser i hyggelige områder.

Smukke destinationer til jeres ferie i Østrig

Salzburg
Kom langt væk fra hverdagens travlhed og kom helt ned i gear i fantastiske omgivelser. Salzburg er en helt ideel feriedestination til jer, der elsker vandring, cykling og vandsport, og her kan I nyde godt af det smukke landskab. Salzburg er en stor by med gode muligheder for at shoppe, og I må bl.a. bestemt ikke gå glip af at smage de kulinariske vine fra alle dele af landet. Læs mere om Salzburg her..
Tyrol
I Tyrol finder I alt lige fra den betagende natur til både spændende historiske og kulturelle oplevelser. I Tyrol finder I et væld af ferskvandssøer, hvor I kan prøve kræfter med vandsport såsom surfing, sejlsport, kano, kajak og svømning. Slap af i selskab med familien under solens varme stråler, mens I nyder det fantastiske landskab eller tag på cykel- eller vandretur i de magiske omgivelser. Læs mere om Tyrol her..

Skønne campingpladser til ferie i Østrig

Camping Woferlgut Sportscamp
Stor gæstfrihed og stolte traditioner er noget af det, der tager imod jer på denne hyggelige, familieejede campingplads. Camping Woferlgut Sportscamp er et sandt ferieparadis for den aktive familie, og I kan bl.a. nyde den varme sol på en liggestol i poolområdet, få stillet sulten på pizzeriaet eller dyste mod hele familien i bordtennis. Læs mere om Woferlgut Sportscamp her..
Camping Natterer See
Den skønne campingplads rummer en hyggelig atmosfære og er beliggende direkte til en smuk sø med snedækkede bjergtoppe omkring sig. Her kan I kombinere ren afslapning med sjove aktiviteter, der får pulsen op. I kan bl.a. spille fodbold, volleyball eller badminton, og I søen kan I nyde godt af de gode faciliteter som vandtrampolin, vandgynger, vandrutsjebaner og meget, meget mere. Læs mere om Natterer See her..

Vandring på jeres ferie i Østrig

Og søger I oplevelserne i de ensomme, højalpine regioner, er det imidlertid klogt at forhøre sig hos den lokale turistforening og alliere sig med en stedkendt bjergfører, der kender de sikre stier og de farer, der kan være en del af denne gletscherdækkende verden.
Østrig har et af verdens tætteste net af naturstier, som alle er tydeligt afmærkede. Vejviserne findes på træer og fjelde. Selv langt oppe i bjergene kan I finde en rød/hvid markering mellem træer og ørnereder. Og hvem har anbragt den i svimlende højder? Sådan er der så meget i de østrigske alper..

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind 2.500,- til din næste ferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 2.500,- til din næste ferie med Dansk Bilferie. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev. Vinderen trækkes 1. september og annonceres i nyhedsbrevet.
Tak for din tilmelding.