KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
FERIE I ØSTRIG - NYD SOMMEREN I ALPELANDSKABET
Familien vil elske at komme på ferie i Østrig – her kan I boltre jer i naturen, nyde hinandens selskab og udforske de mange ferie faciliteter. En ferie i Østrig er mere end sjove tyrolerhatte, øl og hornmusik – det er også afslapning, familiehygge og kvalitetstid!

Har du og din familie endnu ikke været på ferie i Østrig, er det på tide at opleve de mange smukke steder, som en ferie i Østrig byder på! Østrig er nemlig ikke kun et sted at tage hen, når det er vinter ferie tid - Østrig er også en udsøgt destination om sommeren.
Hvorfor tage på ferie i Østrig?
Østrig er et ferieland næsten hele året rundt i kraft af snerigt vintervejr og høj sol om sommeren. Østrig er i høj grad en ferie destination for jer, der ønsker en ferie med masser af aktiviteter. Fire gode grunde til at tage til Østrig:

  • Dejligt sommerklima og god stemning
  • Alverdens muligheder for aktiv ferie
  • Flotte søer man kan bade i
  • Nyd den smukke natur

Læs mere om Østrig - Klik her
Populære rejsemål i Østrig
SE PÅ KORT
Enestående attraktioner
Kultur
"Et lille paradis"
Sjove oplevelser
SE PÅ KORT
Ved alperne
Smuk natur
Vandsport
Charmerende by
SE PÅ KORT

ØSTRIG ER SMUKT LANDSKAB OG GOD STEMNING UNDER HØJ SOL


Tag familie med på ferie til Østrig
En ferie til Østrig byder på mange flotte naturoplevelser og rigtig mange gode feriemuligheder. Naturoplevelser er i høj anseende hvis kursen går mod Østrig og en dejlig ferie oplevelse der. Alle der har stået på ski der, eller blot set billeder fra den skønne natur, vil kunne nikke genkendende til ovenstående.

En ferie i Østrig kan foregå på mange forskellige måder – Dansk Bilferie har mange dejlige ferieboliger, og der er endda swimmingpools og legepladser på mange af dem. Uanset om I vil have feriehuse, lejligheder, bungalows eller mobilhomes på jeres ferie til Østrig, så har vi det hele hos Dansk Bilferie.
Planlægningen af en ferie til Østrig er ikke komplet uden hele familien har været inde og se på alle mulighederne hos Dansk Bilferie! Og det kan godt være rigtig svært at vælge bare et sted - men så er det jo godt at I kan booke ferie en uge et sted og den efterfølgende uge et andet sted i Østrig. 

I Østrig er der mange hyggelige restauranter med dejlig traditionel mad, så man rigtig kan få en dejlig oplevelse som turist og samtidig føle sig yderst velkommen! At rejse er at leve, og det må man sige at må gør i Østrig når ferien er allerbedst.

Kan du lide at fiske, så findes der flere gode muligheder til tider mod betaling, mens der også er flere gode vandreruter man kan følge. Her er alle muligheder for en afslappende ferie i naturskønne omgivelser!

Vandring på din ferie i Østrig
Østrig har et af verdens tætteste net af naturstier, som alle er tydeligt afmærkede. "Vejviserne" findes på træer og fjelde. Selv langt oppe i bjergene kan man finde en rød/hvid markering mellem træer og ørnereder. Og hvem har anbragt den i svimlende højder? Sådan er der så meget i de østrigske alper.... Søger man oplevelserne i de ensomme, højalpine regioner, er det imidlertid klogt at forhøre sig hos den lokale turistforening og evt. alliere sig med en stedkendt bjergfører, der kender de sikre stier og de farer, der kan være en del af denne gletscherdækkede verden.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen