KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Campingferie i Spanien

Campingferie i Spanien er lig med total sommersucces! Campingferie i Spanien er garanti for en solrig sommeroplevelse, og på en campingferie til en af vores super lækre campingpladser kan I opleve de bedste sider af Spanien. Læs mere

Alt om campingferie til Spanien

Hvorfor campingferie i Spanien?
Vi har et stort udvalg af pladser i Spanien og det er også en velbesøgt nation. Spanien har en fantastisk afslappet stemning og alt, hvad man kunne ønske sig på en solferie. Her er fire gode grunde til at tage på campingferie i Spanien:

  • Besøg supermetropolen Barcelona
  • Høj sol og skyfri himmel er et hyppigt syn
  • Fremragende strande og dejligt badevand
  • Mad og vin i særklasse
Vi kender Spanien!
Overalt I Spanien er der sol og sommer, vand og strand, sjov og liv, charme og atmosfære. Her findes kunst, kultur og natur for enhver smag samt lækker mad og vin. Kort sagt udgør en campingferie i Spanien alt, hvad der skal til for at give hele familien den bedste sommeroplevelse!

Campingferie i Spanien - de bedste feriedestinationer

Vil I på campingferie i Spanien, kan Dansk Bilferie tilbyde jer adskillige skønne campingpladser beliggende i Catalonien - på Costa Brava og Costa Dorada. Dette smukke område af Spanien, hvor skiltene er på catalansk og mange huse er bygget i den oprindelige stil, huser både hyggelige små fiskerlejer samt en af Europas mest populære feriedestinationer. 
Tag på campingferie i Spanien og nyd det azurblå middelhav, den lækre spanske mad og vin samt den smukke natur. På en campingferie i Spanien kan I bo i komfortable mobilhomes eller moderne luksustelte og derved kombinere komfort og campingliv. Dansk Bilferie samarbejder med de førende udbydere af luksuscamping i Europa og vi garanterer derfor meget høj kvalitet.

De bedste campingpladser i Spanien

Camping Vilanova Park
En stor og smuk campingplads beliggende ved den spanske kyst, byder på en lang række gode faciliteter og sjove aktiviteter. Campingpladsen rummer en unik, spansk charme med en dejlig restaurant, hyggelige barer, stort poolområde med en betagende udsigt og en bred vifte af sportsaktiviteter såsom tennis, fodbold, volleyball og basketball. Blot 3 km. fra pladsen finder I en gylden sandstrand, og hvis I hverken vil gå eller køre selv, kan I tage bussen, der kører dertil fra pladsen hver 30. minut. Læs mere om Vilanova Park her.. 
Camping Castell Montgri
En ideel campingplads for familien med både små børn og teenagere venter på jer med sjove aktiviteter, god underholdning og tre fantastiske poolområder. Poolområderne byder på hver sin specielle atmosfære, og I kan bl.a. opleve en enorm swimmingpool, smuk udsigt til den omkringliggende natur, en skøn poolbar, sjove vandrutsjebaner, store græsarealer og en dejlige solterrasser med liggestole. På campingpladsen er I garanteret sjov, spas, vandpjaskeri og ren afslapning i timevis! Læs mere om Castell Montgri her..

Talrige muligheder på en campingferie i Spanien

Barcelonas store markeder er med garanti et besøg værd, og for de fordboldinteresserede kan I måske afslutte besøget med at overvære en fodboldkamp på Camp Nou, hvor F.C. Barcelona spiller. Desuden byder campingferie i Spanien på fantastiske naturoplevelser langs kysten eller inde i landet, hvor vandrere og mountainbikekørere kan udforske den smukke uspolerede natur. En campingferie i Spanien kan således også byde på store kultur-, natur og sportsoplevelser, så der er ingen grund til at vente med at tage på campingferie i Spanien med Dansk Bilferie!
Når I tager på campingferie I Spanien er der mulighed for at kombinere en afslappende badeferie med kultur og storbyferie. Besøg for eksempel storbyen Barcelona, som byder på timevis af kunst, kultur, seværdigheder og spændende oplevelser. Foruden hundredvis af cafeer, barer og forretninger byder Barcelona også på det enestående Picasso museum, La Sagrada Familia kirken og Gaudi-bygningerne. Hvis I har fået kultur nok for en dag, kan vi anbefale en slentretur ad Ramblaen eller gennem de snævre, spanske gader. 

Mobilhome eller luksustelt på jeres campingferie i Spanien?

Hvis I er i tvivl om, hvilken campingplads eller hvilken boligtype, der vil egne sig bedst til jeres familie, er I meget velkomne til at kontakte vores venlige rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. De har et stort kendskab til alle vores pladser, og kan derfor yde kyndig vejledning omkring hvilke pladser, der vil være mest ideelle for jeres families ønsker.
Vores mobilhomes og luksustelte varierer i størrelse og indretning, så I har mulighed for at finde den feriebolig, der bedst tilsvarer jeres families behov og forventninger. Samtidig giver de forskellige udbydere jer mulighed for at vælge mellem flere ankomst-og afrejsedage. På campingferie i Spanien er der desuden et stort udvalg af lækre campingpladser, som varierer i størrelse, faciliteter og aktivitetsmuligheder. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen