KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING VALAIS

Velkommen til Camping i Valais
Denne smukke region I Schweiz er beliggende i den sydvestlige del af landet i Rhone dalen. Denne destination har længe været et populært valg for naturelskere, som samtidig også sætter pris på camping med kvalitet i højsædet. Her har I rig mulighed for at slappe af og opleve denne fortryllende del af Schweiz på bedst mulig vis. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Valais, Schweiz
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Alt om Camping i Valais

Oplev glæden ved camping i Valais
Denne del af Schweiz kan først og fremmest prale af sine verdensklasse skidestinationer, som bare venter på at blive afprøvet af de besøgende gæster. Området er dog bestemt også et godt sted at udforske i de solrige sommermåneder, hvor flere smukke vandrestier snor sig gennem Rhone-dalen forbi de mange traditionelle schweiziske landsbyer.
Hvorfor skal I netop vælge at tage på campingferie i Valais?
Vi har listet 5 af de vigtigste årsager nedenfor:

  • Frodige omgivelser i dalen
  • Konstant udsigt til de overdådige bjerge
  • Traditionelle byer og landsbyer at udforske
  • Et skønt og velsmagende schweizisk køkken
  • Gode muligheder for vandreture

Campingpladser i Valais & Attraktioner i nærheden

Attraktioner
Alle kan få glæde af Valais smukke natur, hvadend det er som udsigt eller på helt nært hold. Der er gåruter, cykelstier og klatreruter for alle niveauer af kondition og erfaring. 'Susten passet' er desuden meget populært for motorcyklister. Det kan anbefales at prøve 'hand gliding' for at få en betagende udsigt eller at se de smukke enge fra svævebanen eller toget. I kan desuden stå på ski i sommerperioden på Matterhorn gletscheren.
Bella Tola
Denne førende campingplads hos Dansk Bilferie tilbyder en rolig beliggenhed i en frodig dal i hjertet af Valais. Udover at der fra denne plads er nem adgang til resten af regionen, kan stedet også prale af et godt udvalg af faciliteter. Herunder en smuk, udendørs swimmingpool og fitnesscenter samt et godt underholdningsprogram om aftenen. Pladsen har desuden også en børneklub, som udbyder en bred vifte af aktiviteter for børn i alle aldre, som de kan deltage i, mens de voksne slapper af.

Mad, drikke & Vejr

Vejr og klima
Mens regn og sne ofte kan falde på bjergtoppene, kan I i dalen nyde lange solskinstimer og varme sommerdage med meget lidt nedbør. Husk, at temperaturen kan falde falde hurtigt, jo længere opad I bevæger jer. Derfor er det nødvendigt både at huske en trøje og solcreme til jeres campingferie.
Mad, drikke & Kultur
Takket være det tørre klima og varierende vækstbetingelser, kan mange forskellige typer af vindruer gro i Valais. Regionen producerer rødvin, hvidvin samt sød- og rosévin, mens frugtlikør også er meget populært. Prøv at smag på de delikate bjergretter, lufttørret kød, fondue og raclette. Desuden er regionen kendt for sit brød, der minder om dansk rugbrød, samt dens kastanjer.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen