KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Camping Ungarn - vælg rejsemål

Camping i Ungarn - De bedste rejsemål i Ungarn
Uanset om I er til fred og ro eller en dag fyldt med attraktioner, udflugter eller aktiviteter, så kan camping i Ungarn opfylde alle jeres ønsker. Med både dejligt badevand i Balatonsøen, friske vine, lækker mad, fiskeri, sejlsport, beachvolley, cykling, elegante slotte og idylliske landsbyer. Ungarn har det hele! Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Ungarn Her kan du se en oversigt over de mest populære rejsemål i Ungarn
Balatonsøen
Camping ved Balatonsøen er endnu ikke så udbredt blandt danskerne, dog er området i stigende grad ved at blomstre og det er med god grund. Balatonsøen er ikke b...
Se området 3 campingpladser
Camping Ungarn - campingpladser i Balatonsøen - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Dejlig badetemperatur
Flotte bjergkæder
Fantastiske kursteder
Herlige folkeshows
SE PÅ KORT

Alt om Ungarn og de bedste campingpladser

Hvorfor tage på camping i Ungarn?
Nedenfor har vi fundet en række grunde, hvorfor du bør vælge Ungarn når du tager på campingferie.

Highlights fra Ungarn:

  • Et klima som kan konkurrere med Sydeuropa
  • Ungarn er både godt og billigt
  • Vidunderligt landskab og idylliske omgivelser
  • Besøg charmerende Budapest
Vi kender Ungarn!
Ungarn er forholdsvis nyt for mange danskere og ligger ikke i toppen over mest besøgte rejsemål i Europa. Dog kan du roligt tage på camping i Ungarn. Ungarn har nemlig en god kombination af alt, hvad du kunne ønske dig på din perfekte campingferie.

Find og bestil campingpladser i Ungarn online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips og råd om din perfekte campingferie i Ungarn. 

Ungarn - det er svært at komme uden om Balatonsøen

Kecskemét
Kecskemét er en by i det centrale Ungarn og er hovedstad i provinsen Bacs-Kiskun. Byen er Ungarns 8. største by og er beliggende halvvejs mellem hovedstaden Budapest og Ungarns tredjestørste by Szeged.
Balatonsøen
Har man sagt Ungarn, må man også sige Balatonsøen. Netop derfor har vi valgt at tilbyde campingpladser de fleste pladser i dette smukke område af Ungarn. Ved den populære Balatonsø i Ungarn finder du smuk natur, strande med gode bademulighder og et væld af muligheder for udflugter i området. Læs mere om Balatonsøen

Populære campingpladser i Ungarn

Camping Village Aranypart
Bo direkte til en dejlig søstrand ved Balatonsøens mest sydlige kyst. Her kan I prøve kræfter med en bred vifte af sjove aktiviteter, dase i det skønne poolområde eller more jer med en god omgang underholdning for både små og store gæster. Se mere om Camping Village Aranypart
Camping Fuered
Fuered er den største campingplads ved Balatonsøen. Pladsen er beliggende i hjertet af Ungarns smukke omgivelser og lige ned til søens bred med en betagende udsigt over vandet, samt den lille ø Tihany. Parken er i særdeleshed velegnet til børnefamilier med mange gode faciliteter for de mindre børn. Se mere om camping Fuered

Findes der strande i Ungarn?

Ungarn har nemlig et hav af søer, deriblandt den kendte Balatonsø, hvor det vil være muligt at nyde det dejlige varme sand, samt en stor, flot og ren badesø.
Ungarn er et land beliggende i Centraluropa og uden nogen kystlinje. Det vil altså sige, at Ungarn ikke har nogen strande ud til hav, men betyder det selvfølgelig ikke, at Ungarn ikke har nogen strande.

Attraktioner og forlystelser

Desuden findes der en lang række interessante og spændende museer i området omkring Balatonsøen. Her vil du have mulighed for at opleve gamle arkæologiske fund, som stammer fra 7.000 år tilbage i tiden. I safariparken nær museet vil du kunne opleve både bøfler, zebraer og kameler, som går frit rundt.
Keszthely er beliggende på den vestlige bred af Balatonsøen og er områdets største og ældste by. Allerede tilbage i det gamle romerske imperium var denne by et centrum for handel. Nu vil du kunne nyde den vedligeholdte by, samt opleve alt hvad byen har at byde på i form af shopping, god mad og fest.
Festetics er Ungarns 3. største palads og rummer et bibliotek, spejlmusiksal, hvor der ofte arrangeres koncerter, samt en vidunderlig have, hvor mange truede dyr og planter lever i et jungleparadis.

Mad og klima

Ungarn byder på masser af sommer og sol!
I forårs- og efterårsperioden ligger  den gennemsnitlige temperatur i Ungarn på et sted mellem 17-24 grader. I sommermånederne ligger gennemsnitstemperaturen omkring 25-29 grader, dog blev det hele 42 grader den 22. juli 2007.
Mad,drikke og kultur
Det siges, at det vigtigste måltid for en ungarer er frokosten, som ofte består af en lækker suppe. Når det så er sagt, så er kød også utroligt populært til aftensmad. Og hvis du er til fisk, kan du også sagtens få det. Den traditionelle fiskesuppe Halászlé bør man næsten prøve. Til dessert er tærter, hjemmelavede kager og vaniljeis de mest populære retter.

Den Ungarnske historie

Desuden blev Ungarn accepteret ind i den katolske kirke og blev anerkendt af de andre vestlige lande. Men så i år 1241 modtog Ungarn et hårdt slag i takt med den mongolske invasion. Mere end halvdelen af Ungarns befolkning blev ofre for invasionen, og de overlevende stod i en forfærdelig situation. Fra dette punkt kunne det dog kun gå opad for Ungarn.
I år 35 f.Kr. blev Ungarn erobret af romerne. Da Romerriget faldt i år 476 e.Kr. overgiv herredømmet til mindre stammer. I år 895 slog de forskellige stammer sig sammen og blev til et forenet Ungarn. I de næste par hundrede år gik alt smurt for Ungarn; med massere af penge og en stærk monark fik ungarerne opbygget et stærkt land.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen