KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING TYROL

Velkommen til Camping i Tyrol
Tyrol er det ideelle udgangspunkt for at udforske det dejlige og flotte Østrigske landskab. Hvis du kan lide cykelture, klatring, vandreture i naturen og svømning i ferskvandssøer, så er Camping i Tyrol lige noget for jer. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Tyrol, Østrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Alt om Camping Tyrol

Hvorfor tage til Tyrol?
Nedenfor har vi listet de 4 vigtigste årsager til, at I bør vælge Tyrol som jeres næste feriedestination: 
  • Overvældende natur og landskab
  • Kulturelle og historie attraktioner
  • Ideel region for vandre- og cykelture
  • Flotte og moderne campingpladser
Vi kender Camping Tyrol!
Tyrol har masser af historie at byde på! Her finder I både historie fra de første mennesker i Europa, som går flere tusinde år tilbage samt nyhistorie fra første verdenskrig hvor staten blev opdelt i nord og syd. Desuden byder Tyrol også på kultur og kunst og hvis I er naturmenneskesker, så tilbyder Østrig uforglemmelige landskaber og idylliske byer. 

Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Populære campingpladser i Tyrol & Naturen

Strande & Natur i Tyrol
At være en indlandsstat betyder at Tyrol ikke kan prale af mange naturlige strande, men kan derimod byde på et væld af ferskvandssøer, hvor familier kan nyde vandsport, som surfing, kano, kajak, sejlsport og svømning. Med cykeludlejning er det nemt at komme rundt, ellers kan det varmt anbefales at medbringe et par vandresko og udforske det fantastiske fortryllende landskab. Tyrol byder på flere hundredevis af kilometer vandrestier!
Populære campingpladser i Tyrol
Natterer See er en af de mest populære campingpladser i Tyrol og er beliggende direkte til smuk ferskvandssø med snedækkede bjergtoppe og fyrreskov hele vejen rundt. Campingpladsen kan blandt andet prale af sin helt egen restaurant og sin perfekte placering til at udforske det betagende landskab. Pladsen har desuden sin egen badesektion for børn, hvor de kan svømme og lege sikkert med vandtrutchebane, vandtrampolin og meget mere!

Atraktioner - Mad, drikke og kultur

Mad, drikke & kultur
For at fuldende en luksus campingferie bliver I nødt til at prøve noget af det regionale mad og de lokale specialiteter.  I Østrig finder man inspiration fra de store nabolande Tyskland, Frankrig og Italien. I Tyrol finder man blandt andet Kaiserschmarrn, som er en sød desert blandig, der indeholder æg flormelis og kanel. Tyroler Gröstl er den østrigske form for biksemad lavet af bacon, løg, kartofler og krydret med kommen frø, sød paprika og hakket persille.  
Attraktioner i Tyrol
Tyrol har et hav af attraktioner at byde på! Blandt andet vil det være muligt at tage en dag til AlpenZoo, som huser over 140 forskellige dyrearter og er beliggende en kort køretur væk fra jeres campingplads. Desuden findes også Schwazer Silberbergwerk (en sølvmine), Tratzberg (500 gammelt slot), Swarovske Crystal World, Tyrols Regional Museum og Østrigs Kunst Museum. Og hvis I er energiske efter mere, så tag et smut forbi et østrigskt teater i Innsbruck og nyd "The Sound of Music" i sin oprindelige version. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen