KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPINGPLADSER TOSCANA

Alle de bedste campingpladser i Toscana
Toscana er en af de mest populære feriedestinationer i Italien. Med sit unikke og overvældende landskab, historie, kultur og kunst, dejlige vejr og gyldne strande er der ikke noget at sige til, at camping i Toscana er så eftertragtet. I Toscana er der noget for enhver, ligegyldigt om man er til kulturel sightseeing, aktiv ferie eller ren afslapning. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
13 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Toscana, Italien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Toscana her...

Hvorfor camping i Toscana?
Fire gode grunde til at vælge camping i Toscana:

  • Flotte og familievenlige campingpladser
  • Spændende og storslåede byer
  • Bo midt blandt vinmarker og olivenlunde
  • Centrum for kunst, kultur og historie
Vi kender Toscana!
Book camping til Toscana online her på siden - vælg blandt alle de bedste campingpladser.

Bestil nemt online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, som ved alt om de mange skønne campingpladser i Toscana.

De tre mest populære pladser i Toscana

CAMPING PARK ALBATROS
Camping Park Albatros er med sin udsøgte beliggenhed omgivet af Italiens smukkeste natur, flotte gyldne strande og dejligt, blågrønt badevand, en af områdets mest efterspurgte campingpladser. Med sine mange sjove og spændende aktiviteter, samt de mange nærliggende seværdigheder, er der ikke noget at sige til, at denne plads er så populær. Læs mere om Park Albatros
NORCENNI GIRASOLE
Beliggende blot en kort køretur fra Toscanas hovedstad Firenze og midt i skønne omgivelser, er Norcenni Garasole en meget eftertragtet plads. Med en betagende udsigt, et væld af interessante aktiviteter, samt en lang række hyggelige restauranter vil Norcenni Girasole helt sikkert leve op til dine forventninger. Læs mere om Norcenni Girasole

FREE BEACH
Campingpladsen er beliggende i midten af Toscanas flotteste områder, her vil det være muligt at nyde alt, hvad hjertet begærer. Pladsen ligger desuden kun 300 m fra havet og derudover tilbyder pladsen også en lang række sjove faciliteter og aktiviteter. Læs mere om Free Beach

Firenze og Rom er mere end et besøg værd

Rom
Rom er på 11. pladsen over mest besøgte byer i verden, 3. mest besøgte by i den Europæiske Union og den mest populære turistattraktion i Italien. Desuden er byen en af Europas og verdens mest succesfulde "brands", både i form af omdømme og aktiver.

Dens historiske centrum er opført af UNESCO som værende en del af verdens kulturarv. Monumenter og museer såsom Vatikanmuseet og Colosseum er blandt verdens mest besøgte turistmål, som begge modtager millioner af turister hvert år. Rom skal opleves mindst én gang!
Firenze
Den historiske by Firenze tiltrækker millioner af turister hvert år og er derfor blevet rangeret som verdens 72. mest besøgte by. Det blev erklæret en del af verdens kulturarv af UNESCO i 1982. På grund af Firenzes kunstneriske og arkitektoniske arv er den blevet rangeret af Forbes som en af de smukkeste byer i verden.

Desuden er byen kendt for sin historie, kultur, renæssance kunst, arkitektur og monumenter verden over. Byen indeholder også en lang række museer og kunstgallerier, såsom Uffizi Gallery og Palazzo Pitti, som stadig har indflydelse inden for kunst, kultur og politik den dag i dag.

Aktiviteter, attraktioner og strandene

Strandene og Aktiviteter

Strandene i Toscana

Selvom stedet måske ikke er særlig kendt for det, har Toscana faktisk mange skønne badestrande. Fra La Spezia til badebyen Viareggio er det gyldne sandstrande med et hav af liggestole og parasoller, der præger kysten. Her er virkelig mulighed for afslapning, leg og en forfriskende dukkert.

Aktiviteter i Toscana
Toscana er eftersigende et af Italiens smukkeste områder og sætter ingen grænser med hensyn til aktiviteter. Om du er den aktive type, som elsker spænding og interessante oplevelser, eller om du er kommet for at slappe af og nyde solen og de gyldne strande, så har Toscana det hele.

Med cykelsport, ridning, tennis, golf, vandsport og meget mere kommer du ikke til at kede dig i Toscana.
Attraktioner og seværdigheder

Palazzo Vecchio
Paladset ligger på Piazza della Signoria, hvorfra Firenze har været regeret siden det 14. århundrede. Paladset blev senere den berømte Medici-families private residens.

Palazzo Pitti
Det enorme palads indeholder hele syv museer og er et smukt eksempel på den tidlige renæssancearkitektur. Bagved finder man Giardino di Boboli, der er en af Italiens mest imponerende haveanlæg.

Siena
En skøn, spektakulær, stolt og sprællevende by, der to gange om året vågner op til Palio med højtidelige ceremonier, øredøvende musik, farverige optog og vildt hestevæddeløb. Men også resten af året er denne middelalderby en oplevelse værd.

God mad og godt vejr - så er rammerne sat!

Vejr og klima
I Toscana uden for højsæsonen ligger den gennemsnitlige temperatur på 18-26 grader. I sommerperioden ligger gennemsnitstemperaturen på 26-31 grader.
Mad, drikke og kultur
Toscana er en region af ekspertise inden for mad og vin. Det frodige land producerer meget værdsatte vine som Chianti Classico og Brunello di Montalcino, der er kendt over hele verden. Lige så vigtigt er regionens produktion af den toskanske olivenolie og lokale oste, samt pålæg som salumi di cinta Senese. Det toskanske køkken udskiller sig ved sine velsmagende retter lavet med ægte naturlige ingredienser, som gør selv de enkleste retter til sande delikatesser.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen