KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING STEIERMARK

Alle de bedste campingpladser i Steiermark
Steiermark er en hyggelig og charmerende by placeret ved foden af alperne. Byens små gader og torvet i midten af byen sprudler af liv. Her er rig mulighed for et væld af vandsportsaktiviteter ved søen, samt vandreture i de smukke alper og Østrigs fantastiske natur. Få fred og ro til at nyde den frodige natur, landets milde klima, de klare søer og de snedækkede bjergtoppe. Med landets dramatiske bjerge, sprudlende vandfald og smukke landsbyer er her alt, hvad naturelskere måtte begære. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Steiermark, Østrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Steiermark her...

Hvorfor camping i Steiermark?
Dansk Bilferie har den bedste kombination af søstrand, faciliteter og aktiviteter til den perfekte campingferie i Steiermark.

Highlights fra Steiermark:
•    Hyggelige og charmerende omgivelser
•    Fantastisk natur
•    Varmt klima
•    Fred og ro
Vi kender Steiermark!
Denne perle af en by ligger smukt placeret ved foden af alperne. Byen emmer af hygge og charme, og de små gader og torvet i midten af byen syder af liv. I den østrigske natur er der rig mulighed for især vandsport ved søerne og vandreture i alperne.

Find og book din næste ferie i Steiermark online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Steiermark.


Camping Bella Austria

I kan f.eks. gå lange, romantiske ture i den omkringliggende skov, hvor I kan opleve de fascinerende gamle traditioner, som gør dalen helt unik. På campingpladsen kan I desuden nyde et dejligt måltid på den hyggelige restaurant, der serverer lækre retter til enhver smag. Læs mere om Bella Austria
Camping Bella Austria byder på naturskønne oplevelser, familiehygge og pool i det smukkeste landskab i Østrig. Med 6 hektar jord er Bella Austria den perfekte plads til både afslapning og aktiviteter. Besøg bl.a. den lille antikke forstad St. Peter am Kammersberg, som er beliggende i Katschal dalen. 

Attraktioner og aktiviteter i Steiermark


Besøg parken Abenteuerwelt i Mautern, som er en eventyrverden der kombinerer sjov, spil og oplevelser i en unik vildmark. Her venter oplevelser for alle aldre og et fascinerende indblik i det europæiske dyreliv.

Den lille antikke forstad St. Peter am Kammersberg, som ligger i Katschal dalen er også et besøg værd. Her kan i tage svævebanen op på toppen af bjerget og nyde den fantastiske udsigt.
Aktiviteter og seværdigheder 
I Steiermark er der både mulighed for vandring, cykling, surfing, golf og ridning. Er du til den lidt mere ekstreme sport, kan du bl.a. kaste dig ud i rappelling eller paragliding, der garanterer et skud adrenalin!

Byen Graz er hovedstaden i regionen Steiermark. Byen har Europas største middelalderlige centrum, fyldt med museer og historiske bygninger.

Steiermark har masser at byde på!

Vejr og klima 
Klimaet i Østrig er lidt mere ekstremt, end hvad vi er vant til i Danmark. Om sommeren kan det blive yderst varmt, faktisk kan temperaturerne komme op og ramme omkring 30 grader. Dog skal man forvente, at temperaturen vil ligge på 25 grader over sommeren.
Mad, drikke og kultur
I Østrig finder man især specialiteter som kulinariske vine fra alle dele af landet, Stiegl-øl, bjergoste og selvfølgelig wiener schnitzel med kartoffelsalat. Gem endelig også lidt plads til en Apfelstrudel eller dejlige Mozartkugler.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen