KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Camping i Slovenien - vælg rejsemål

Camping i Slovenien - Storslået natur, azurblåt vand eller vidunderlig vin
Slovenien er nok blandt de allersmukkeste lande i hele Europa, beliggende syd for Østrig og nord for Kroatien. I Slovenien får du lidt af Østrig, lidt af Italien og lidt af Ardennerne, med et varmt og solrigt sommerklima. Oplev den specielle slovenske kultur, og besøg den korte kyst til Adriaterhavet, imponerende alpelandskaber, drypstenshuler og utrolige underjordiske søer. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Slovenien Her kan du se en oversigt over de mest populære rejsemål i Slovenien
Sydøst Slovenien
Den Sydøstlige region i Slovenien er fuld af charme. Du får blandt andet bølgende vinmarker, små kirker på bakketoppen, middelalderlige slotte og store frodige ...
Se området 2 campingpladser
Camping Slovenien - campingpladser i Sydøst Slovenien - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Udflugt til hovedstaden Ljudljana
Tag til Zagreb i Kroatien
Vandreture i de flotte skov- og bjergområder
Kom langt for pengene i Slovenien
SE PÅ KORT

Læs mere om Slovenien her

Hvorfor tage på camping i Slovenien?
Se de vigtigste grunde til at vælge Slovenien til familiens næste campingferie nedenfor.

  • Alsidig natur med fantastiske udsigter
  • Kyst til adriaterhavets azurblå vand
  • Vidunderlig vin og spændende kultur
  • Underjordiske huler, vandfald, vilde floder og bjergsøer
Vi kender Slovenien!
Slovenien byder på alt til den perfekte campingferie for hele familien. Sol, strand, det azurblå adriaterhav, bjergsøer, alpelandskab, drypstenshuler, vidunderlig vin, middelalderbyer, underjordiske søer og meget meget mere...
 
Bestil familiens næste campingferie online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning. 

Sloveniens bedste campingpladser

Derudover byder Camping Thermal Catez på fantastiske faciliteter med alt det nødvendige til den perfekte campingferie for hele familien. Her fx både restaurant, pizzeria, supermarked i nærheden og internet.
Camping Thermal Catez
På Camping Thermal Catez kommer ingen til at kede sig! Denne skønne campingplads byder på intet mindre end 2 kæmpe poolområder med adskillige swimmingpools for både børn og voksne med pirat-skib og -øer, jacuzzis og vandrutsjebaner.

Klima & Mad og drikke

Mad & Vin
Slovenien byder på superskønne vine, små hyggelige middelalderbyer og lokale råvarer. Besøg vingårdene og gå tur i vinmarkerne og nyd den smukke omkringliggende natur. Gå ikke glip af den traditionelle Potica kage og de lækre kødretter. Slovenien er desuden kendt for sine store portioner mad der, ligesom det meste andet i landet, ikke koster noget særligt. 
Klima
Sommmeren er varm og solrig med en gennemsnitstemperatur på 25 grader, og den forfriskende regnbyge om aftenen, især i bjergene, gør kun klimaet mere behageligt. Trods sin beliggenhed på den sydlige, solrige del af Alperne, er Slovenien alligevel grønt og frodigt. Et sandt paradis for den aktive feriegæst og for vinelskere. Udelad ikke en vandretur i en af de mange nationalparker på ferien til Slovenien. Besøg kysten og tag et smut til Kroatien eller Italien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen