KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING SALZBURG

Alle de bedste campingpladser i Salzburg
Få fred og ro til at nyde den fantastiske natur på camping i Salzburg. Landets milde klima, de klare søer og de snedækkede bjergtoppe giver dig en fantastisk ferieoplevelse. Med landets dramatiske bjerge, sprudlende vandfald og smukke landsbyer er her alt, hvad naturelskere måtte begære. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Salzburg, Østrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Salzburg her...

Hvorfor camping i Salzburg?
Østrig er et land, der ikke blot er underholdende på ski om vinteren, men også under solen om sommeren. Der er mange gode grunde til at tage på campingferie i Salzburg.

Highlights fra Salzburg:
•    Fred og ro
•    Fantastisk natur og landskab
•    Idylliske landsbyer
•    Kulturelle og historiske oplevelser
Vi kender Salzburg!
Tusinder af besøgende fra hele verden besøger "det lille paradis" i Salzburg hele året rundt. Uspoleret landskab med attraktioner som Hohe Tauern National Park er værd at besøge. I Salzburg kan du og din familie få masser af sjov og gode oplevelser.

Find og book din næste ferie i Salzburg online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Salzburg.

En enestående beliggenhed og hvad I skal lave

Hohe Tauern National Park, som er Europas største, er især et besøg værd når man er i Østrig. I Nationalparken finder I bl.a. Østrigs højeste bjerg, gletsjerflader og de imponerende Krimmler vandfald. Tag en vandretur på egen hånd eller ledsaget af en erfaren guide i den enorme naturskønne Nationalpark.

Tag op til Zwölferhorn med svævebanen, hvor der er en spektakulær udsigt over Wolfgangsee. Det er også her, at ”Sommer i Tyrol” er optaget.
WOFERLGUT SPORTSCAMP
Woferlgut Sportscamp er et rent paradis for de aktive og sportsinteresserede i et vidunderligt område. Med kun 8 km til Zell Am See med Europas reneste sø står ferien på en masse vandsport som svømmeture, kanoture, vandski og windsurfing. Læs mere om Woferlgut Sportscamp

Aktiviteter og seværdigheder 
Vandring, cykling og vandsport er hovedaktiviteterne i Salzburg. Tag en svømmetur, kanotur eller prøv kræfter med vandski og windsurfing.

Besøg saltminen ved Hallein, som byder på fortællinger om de gamle kelters arbejdsmetoder, ”det hvide guld” og bumletoget ind og ud af bjerget.

Shopping og kultur

Mad, drikke og kultur
Østrig finder man især specialiteter som kulinariske vine fra alle dele af landet, Stiegl-øl, bjergoste og selvfølgelig wiener schnitzel med kartoffelsalat.

Gem endelig også lidt plads til en Apfelstrudel eller dejlige Mozartkugler. Når man er i Salzburg skal man da også prøve en Salzburger Nockerl, som er en sød specialitet.
Shoppingmuligheder
Hvis du er en af dem som elsker at shoppe al den nyeste mode når du er på ferie, så er Salzburg lige noget for dig. Da byen er overvejende stor og giver gode muligheder for shopping, så er dette helt sikkert stedet for dig.

Østrig er kendetegnet ved at have lidt mere ekstreme temperaturudsving, end vi kender her hjemme. Om sommeren kan der blive ganske varmt og nå helt op omkring de 30 grader.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen