KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPINGPLADSER I ROM OG OMEGN

Alle de bedste campingpladser i Rom og omegn
Camping i Rom og omegn er i særdeleshed populært og hvert år rejser tusindvis af danskere til den gamle by for at opleve alt, hvad Italiens hovedstad har at byde på. Her vil det være muligt at opleve en gammel forhistorisk by med en interessant historie, kultur og kunst i et dejligt varmt klima med smukke autentiske omgivelser. Det siges, at Rom skal opleves mindst én gang! Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
5 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Rom og omegn, Italien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Rom og omegn her...

Hvorfor camping i Rom og omegn?
Hvad er det lige præcis, som gør, at camping i Rom og omegn er så eftertragtet blandt danskerne? Vi tror, at grunden til det er så populært, bunder ud i en blanding af:

•   Interessant historie, kultur og kunst
•   Dejligt varmt klima
•   Smukke, autentiske omgivelser
•   Fantastiske pladser
Vi kender Rom! 
I Rom finder du alt, hvad hjertet begærer; det fantastiske Colesseum, Peterspladsen, Vatikanstaten, museer og meget mere. Storbyferie i Rom er afgjort noget særligt med sin kombination af historie og det moderne liv.

Bestil din Campingferie til Rom her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få rådgivning om din perfekte campingferie til det gamle Italien.

De tre mest populære pladser i Rom

CAMPING VILLAGE FABULOUS
Camping Village Fabulous er det perfekte udgangspunkt for en historisk og kulturel ferie i det centrale Italien. Nyd solen ved swimmingpoolen eller tag en tur ind til den uforglemmelige hovedstad, Rom, oplev Colosseum og Peterskirken, og nyd den helt unikke atmosfære Rom kan byde på. Læs mere om Camping Village Fabulous
CAMPING EUROPING
Camping Europing betyder strand, hav og kultur i en og samme ferie. Pladsen er beliggende mellem Toscana og Lazio, der er rige på kultur. Der er gode faciliteter og aktiviteter for alle aldre. Nyd solen ved det dejlige poolområde med solterrasse. Læs mere om Camping Europing

VILLAGGIO SETTEBELLO
Super flot campingplads med alle faciliteter såsom kæmpe swimmingpool, minigolf, legeplads for børn og meget mere! Pladsen er ideel for familier med børn. Læs mere om Camping Villaggio Settebello

Rom har seværdigheder til en evighed!

Vatikanmuseet 
Grundlagt af Pave Julius II i det tidlige 16. århundrede og udvidet af efterfølgende paver. Vatikanmuseet rummer en af verdens største kunstsamlinger, tjent af paverne gennem århundreder. Udstillingerne spænder fra egyptiske mumier til moderne malerier, men de vigtigste udstillinger er den spektakulære, klassiske skulptur og Michelangelos værk i Det Sixtinske Kapel.
Colosseum
Roms store gladiatorarena er en af de mest spændende af byens antikke seværdigheder. Oprindeligt kendt som flaviske amfitheater. Colosseumet har 50.000 sæder, blev indviet i 80 e.Kr., og blev brugt til at iscenesætte spektakulære gladiatorkampe foran blodtørstige folkemængder. Colosseumet er Italiens største turistattraktion og trækker op til fem millioner besøgende om året.

Pantheon
Pantheon er et 2.000 år gammel tempel, nu kirke, og er det bedst bevarede af det gamle Roms store monumenter. Det menes at være indviet i år 120 e.Kr., da kejser Hadrian byggede over Marcus Agrippas oprindelige tempel fra år 27 f.Kr. Kuplen betragtes som romernes største arkitektoniske præstation, da den er den største uarmerede betonkuppel nogensinde.

Spis jer mætte i den mest udsøgte mad

Vejr og klima 
I Rom og omegn ligger den gennemsnitlige temperatur I sommermånederne, juni-august, på et sted mellem 23-30 grader. Solen skinner meget i Rom og der er gennemsnitlig 10 solskinstimer dagligt om sommeren!
Mad, drikke og kultur
Italien kendt for sin udsøgte mad, såsom pasta, pizza, risotto og is. Desuden har Italien også parmesan, mozzarella og gorgonzola, som de benytter i deres fantastiske retter. Derudover er Italien selvfølgelig også kendt for nogle af verdens bedste vine, deriblandt Amarone og Barolo fra Norditalien, Brunello og Chianti fra Toscana, Frascati fra Lazio og Marsala fra Sicilien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen