KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I MIDT PYRENÆERNE

Alle de bedste campingpladser i Midt Pyrenæerne
Pyrenæerne strækker sig fra Atlanterhavet til Middelhavet på begge sider af grænsen mellem Frankrig og Spanien. Store områder af Pyrenæerne er udlagt som nationalpark og naturreservat. I Midi-Pyrénées findes nogle formidable vandreområder, ikke mindst i bjergene omkring Luchon. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
2 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Pyrenæerne, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Midt Pyrenæerne her...

Hvorfor camping i Midt Pyrenæerne?
Dansk Bilferie har den bedste kombination af alt, hvad du skal bruge for en perfekt campingferie i Midt Pyrenæerne.

•    Fortryllende slotte og byer
•    Enestående landskab og natur
•    Oplev både Atlanterhavet og Middelhavet
•    Oplagt udgangspunkt for udflugter
Pyrenæerne er en verden af barsk skønhed, hvor kongeørne og lammegribbe glider hen over bjergkammen og murmeldyr soler sig på klipperne. I Pyrenæerne er landsbyhusene opført i traditionel stil med mure af sten og tage af skifer.

Find og book din næste ferie i Midt Pyrenæerne online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping ved Adriaterhavet.

To flotte pladser i Midt Pyrenæerne

AIROTEL PYRÉNÉES
På Camping Airotel Pyrénées venter jer en fantastisk stemning, der vil være med til at danne rammen om en skøn og afslappet ferie med hele familien. Her kan I f.eks. dase i solens varme stråler ved poolen, nyde det bjergrige landskab omkring jer, koble af i campingpladsens spa eller spille volleyball. Læs mere om Airotel Pyrénées
LE PRÉ LOMBARD
Den hyggelige campingplads vil med sine smukke omgivelser, fantastiske poolområde og sjove aktiviteter være med til at danne rammen om en dejlig ferie, I sent vil glemme. Efter en lang dag kan I forkæle jer selv i campingpladsens wellness eller med et lækkert måltid på restauranten, hvorfra I kan nyde udsigten over poolen. Læs mere om Le Pré Lombard

Byer og seværdigheder i Midt Pyrenæerne

Perpignan
Perpignan er kendt for sin varme og gæstfrihed, og huser bla.a kongen af Mallorca’s slot fra det 17. århundrede. Denne by er klart et besøg værd, og blev af maleren Dalí endda kaldt for ”verdens centrum”.

Lourdes
Lourdes er Frankrigs største pilgrimssted og får hvert år besøg af pilgrimme fra hele verden. Vandreruten tager Jer forbi byens smukkeste steder og kan stærkt anbefales.
Andorra
Andorra er en lille fin bjerglandsby midt i Pyrenæerne. Andorra er fantastisk at besøge hvis du opholder dig på en plads tæt ved.

Pyrenæerne byder på masser af bjergsøer og floder, og er velegnet til en lang række udendørs aktiviteter. Prøv kanosejlads, rafting m.m. Landskabet er også perfekt til vandreture.

Fransk gastronomi og godt vejr

Vejr og klima I Midt Pyrenæerne
I Pyrenæerne er der varmt og solrigt. I sommermånederne ligger temperaturerne omkring 26-31 grader, mens de i forår- og efterårsperioden ligger på ca. 16-26 grader.
Mad, drikke og kultur
Den franske mad er meget alsidig, men af franske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe især værd at nævne. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt, og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen