KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I PUGLIA

Alle de bedste campingpladser i Puglia
Puglia er en charmerende region i det sydlige Italien som er kendt for sin natur, historie og mad. Regionen strejker sig langs havet og med sine vidunderlige strande og sit fantastiske krystalklare vand i Det Ioniske Hav, har Puglia uendelige muligheder for havelskere. Udover havet som fylder meget, er naturen også et højdepunkt i Puglia. Med sine store uberørte skove, sine idylliske søer og fortryllende landskab, er det nemt at se, hvorfor at Camping i Puglia er så populært. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
4 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Puglia, Italien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Puglia her...

Hvorfor camping i Puglia?
Hvad er det lige præcis, som gør, at camping i Puglia er så eftertragtet blandt danskerne? Vi tror, at grunden til det er så populært, bunder ud i en perfekt blanding af.

Highlights fra Puglia:
•    Fantastisk natur, historie og atmosfære
•    Vidunderlige strande
•    Roligt krystalklart vand i Det Ioniske Hav og Adriaterhavet
•    Idyllisk og uberørt natur
Vi kender Puglia!
Puglia er en af de mest eksotiske regioner i Italien. Puglia er en uvurderlig skat af kirker, borge, store herresæder og hvide sandstrande. Puglia er et meget smukt sted og har bl.a. en stor udstrækning af olivenlunde med op til 3000 år gamle oliventræer.

Bestil camping i Puglia online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343 for tips og råd om den perfekte familieferie i Italien.

Et væld af muligheder!

LA MASSERIA
Campingpladsen La Masseria er omgivet af smuk natur og er beliggende i et af de smukkeste og mest typiske områder i Puglia-regionen. Pladsen har egen privat strand. Derudover vil der i højsæsonen være dans og underholdning om aftenen. Læs mere om La Masseria

VILLAGE INTERNAZIONALE
Denne trestjernede campingplads har en smuk beliggenhed langs Conero kysten. Pladsen er blevet totalrenoveret gennem de sidste par år og kan derfor byde sine gæster velkommen i moderne og flotte omgivelser.
Læs mere om Village Internazionale
Var det noget med at rejse igennem historien? Så tilbyder Puglia en bred vifte af steder, der vidner om de gamle rødder, som strejker sig flere tusinde år tilbage i tiden. Fra oldtid til Magna Graecia, fra romertiden til renæssancen; Puglia har alt, hvad du kunne ønske dig på din perfekte ferie i Syditalien.

INTERNAZIONALE MANACORE
Internazionale Manacore er perfekt beliggende i udkanten af den fantastiske nationalpark Gargano. Pladsen har et væld af spændende faciliteter og aktiviteter for hele familien. Derudover er pladsen beliggende i nærheden af det krystalklare Middelhav, hvor du vil finde brede gyldne strande, samt mulighed for sjove aktiviteter.
Læs mere om Internazionale Manacor

Charmerende byer med masser af kultur

Foggia
Navnet Foggia stammer fra latinske "fovea", som betyder "hul", med henvisning til hvor hveden blev gemt. Selvom området havde været beboet siden den yngre stenalder, og med en græsk koloni kendt som Argos Hippium eksisterede i nærheden, er det første dokument, der taler om byens eksistens fra 1000 e.Kr. Ifølge legenden var de første bosættere bønder, der havde fundet et portræt af Saint Maria, hvor tre flammer brændte.
Lecce 
På grund af de rige arkitektoniske monumenter i byen har Lecce fået tilnavnet "Firenze i Syd". Byen har en lang række af traditionel affinitet med den græske kultur, som går helt tilbage til grundlæggelsen af byen. Hvis du kan lide historie og betagende omgivelser, så er Lecce lige noget for dig.

Bari 
I den nordlige del af byen er den tætbyggede gamle by beliggende på halvøen mellem to moderne havne, med basilikaen Saint Nicholas, katedralen i San Sabino og Schwäbische slottet bygget til Frederik II, som nu også er et stort nattelivsdistrikt. Mod syd ligger Murat-distriktet, det moderne hjerte af byen med en promenade ud til havet og er desuden det største shopping distrikt i byen.

Varmt vejr og italiensk gastronomi

 
Mad, drikke og kultur
Det Italienske køkken er kendt for pasta, pizza, risotto og is. Desuden er de kendte oste såsom parmesan, mozzarella og gorgonzola benyttet i flere af de fantastiske italienske retter. Vin er en historie helt for sig selv. Nogle af verdens mest kendte vine kommer fra de kendte vinområder Amarone og Barolo fra Norditalien, Brunello og Chianti fra Toscana, Frascati fra Lazio og Marsala fra Sicilien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen