KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I PROVENCE

Alle de bedste campingpladser i Provence
Provence er et skønt område i Sydfrankrig, kendt for varmt vejr året rundt. Provence byder på spændende aktiviteter og faciliteter, god mad og vin, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Nyd varmen, slap af ved poolen, besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Provence er desuden et virkeligt populært område for cykling, både for professionelle- og fritidsryttere. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
4 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Provence, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Provence her...

Hvorfor camping i Provence?
Undrer du dig over, hvorfor du skal vælge at tage på camping i Provence? Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool, faciliteter og aktiviteter. Se med her. 

Highligts fra Provence:
•    Varmt vejr året rundt
•    Spændende aktiviteter og faciliteter
•    Kulturelle og kulinariske oplevelser
•    Fantastisk natur
Vi kender Provence!
Som intet andet sted i Frankrig taler Provence til fantasien med forblæste højdedrag, dybe slugter, vidtstrakte, smukke lavendelmarker og solvarme strande. Landskabet i Provence er bjergrigt og gennemstrømmes af floden Durance.

Bestil camping i Sydfrankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

De tre mest populære pladser i Provence

LES LACS DU VERDON
Les Lacs du Verdon er en smukt beliggende plads omgivet af egetræer. Med sine gode faciliteter som pool, tennis, fitness, vandland og restaurant og bar er der underholdning for hele familien. Les Lacs du Verdon ligger desuden kun et stenkast fra den fantastiske Verdun Naturpark. Læs mere om Les Lacs Du Verdon

CHANTERAINE
Chanteraine er en plads i et dejligt område lige ud til en stor sø, hvor vandsport er en oplagt aktivitet. Her er fx. god mulighed for at dyrke sejlsport, windsurfing, kajak, vandcykel og paraglidning. Pladsen er et godt udgangspunkt for udflugter i den smukke natur. Læs mere om Chanteraine
PROVENCE
Provence ligger i det sydøstlige Frankrig med et bjergrigt landskab, man kan gå på opdagelse i, hvis man er til aktiv ferie. Provence gennemstrømmes af floden Durance. Aix-en-Provence er hovedbyen i området og har ca. 130.000 indbyggere.

COTEAU DE LA MARINE
Pladsen Coteau de la Marine er en lækker plads, hvor man både kan slappe af og give den gas med sportsaktiviteter. Pladsen har både pool og børnepool, og ligger lige ved en stor, lækker badesø. Der er ligeledes et hav af sportsfaciliteter og mulighed for at deltage i diverse sportskonkurrencer, hvor man kan konkurrere mod familien og nye venner. Læs mere om Coteau De La Marine

Smukke byer med lækre specialiteter

Mad, drikke og kultur
I Provence dyrkes der bl.a. figner, mandler, oliven og vin. Den franske mad er meget alsidig, men af sydfranske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe især værd at nævne.

Vejr og klima
I Provence er klimaete delvist subtropisk og i sommermånederne ligger temperaturerne omkring 26-31 grader, mens de i forår- og efterårsperioden ligger på ca. 16-26 grader.
Byer i Provence
I den mondæne by Cannes kan I nyde livet på de skønne caféer og restauranter, hvor man kan se verden spadsere forbi. Cannes er perfekt til slentreture i den gamle bydel. Nyd solen på de smukke strande og tag en dukkert i det smukke, blågrønne vand.

Parfumebyen Grasse ligger i et smukt bagland ca. 20 km fra Cannes. Byen ligger i 330 m højde, omgivet af blomstermarker og bjerge med udsigt til Middelhavet. I den gamle bydel fremstår gaderne stadig som i middelalderen med snævre passager og smalle mørke tunneler.

En region spækket med oplevelser

Strandene i Provence
Provence er beliggende i den sydlige del af Frankrig og har onkring 200 km kyststrejkning. Her forkæles du med sol, lækre bølger og fint hvidt sand. Strandene er børnevenlige og her er en hyggelig atmosfære. Nyd det varme vand, prøv kræfter med windsurfing eller vandski, lej vandcykler eller tag en snorkeltur.

Aktiviteter i Provence  
I Provence er der rig mulighed for vandsportsaktiviteter som f.eks. kano/kajak, sejlsport og windsurfing. Der er også mulighed for en ridetur, vandreture, paraglidning og klatring i den fantastiske natur.

Attraktioner og seværdigheder  
Palais des Papes (pavepaladset) fra det 14. århundrede ligger på en klippe højt oppe over Rhône. Til stedet hører også Cathedrale Notre Dames des Doms og den smukke have. I sommermånederne bliver der afholdt kulturelle arrangementer og man kan besøge en kunstudstilling og teaterforestillinger.

Grignan er et imponerende renæssanceslot, hvis grundsten blev lagt i det 11. århundrede. I løbet af de følgende århundreder er det blevet udvidet og bygget om. Slottet fik sin berømthed på grund af Marquise de Sévigné og de mere end 1.500 breve, som hun angiveligt skulle havde skrevet til sin datter herfra.

Besøg klosteret Sénanque, som er et kloster, der ligger midt i lavendelmarkerne og stammer fra det 12. århundrede. Siden 1989 har der boet munke i klosteret, som hører til et af de mest betydningsfulde bygninger fra den provencalske romantik.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen