KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Velkommen til Camping i Portugal

De bedste rejsemål i Portugal
Tager du på camping i Portugal, er du garanteret en skøn badeferie på hvide sandstrande, smuk bjergrig natur og en masse kulinariske oplevelser. Dansk Bilferie tilbyder camping i det sydlige del af Portugal på den populære Algarvekyst. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Portugal Her kan du se en oversigt over de mest populære rejsemål i Portugal
Cascais
Cascais er en fortryllende badeby, som ligger på Estoril-kysten i Portugal ca. 30 km uden for Lissabon. Området er kendt for sin naturlige skønhed, solskin hele...
Se området 1 campingplads
Camping Portugal - campingpladser i Cascais - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Varmt klima
Fiskeri, vandreture og golf
Kvalitetscampingpladser
Kort afstand til Lissabon
SE PÅ KORT

Alt om Portugal - camping på Algarvekysten

Hvorfor tage på camping i Portugal?
I Portugal er der sommer og sol året rundt, samt en helt unik kombination af skønne sandstande og frodig natur.

Highlights fra Portugal:
  • Sol og sommer året rundt
  •  Dejlige sandstrande og lækkert badevand
  • Rig på kulturelle og kulinariske oplevelser
  • Storslået og smuk natur
Vi kender Portugal!
Når du tager på camping i Portugal, er du garanteret en skøn badeferie på hvide sandstrande, smuk bjergrig natur og en masse kulinariske oplevelser. Dansk Bilferie tilbyder camping i det sydlige del af Portugal på den populære Algarvekyst.

Bestil online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343 for tips og råd om den perfekte familieferie i Portugal.

De mest populære rejsemål i Portugal

Tag på camping i Portugal med Dansk Bilferie og besøg vores skønne plads Turiscampo i Algarve, hvor det emmer af feriestemning og hygge året rundt. Turiscampo byder på mange spændende oplevelser, om det så er afslapning ved poolen eller en af de fem gyldne sandstrande, shopping i de livlige byer Luz og Largos, en tur til et sjovt vandland eller en udflugt i den skønne Nationalpark. Når du tager på camping i Portugal med Dansk Bilferie, kan du bo i vores hyggelige mobilehome. Læs mere om Algerve kysten her
Algarve er uden tvivl det mest populære feriemål i Portugal med ca. 10 millioner besøgende hvert år, bl.a. på grund af de utallige soltimer. Algarvekysten byder på afslapning og oplevelser for hele familien med hvide sandstrande, små og hyggelige fiskerbyer, vandland og en nationalpark med den skønneste natur. Ved Algarvekysten er der rig mulighed for at dyrke vandsport som dykning og snorkling, og vind- og kitesurfing. Endvidere byder både de små og store byer på kulturelle oplevelser med historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder.

Strande og attraktioner

Nationalparken ved Monchique byder på fantastiske oplevelser med vilde floder, rå bjerge og smukke dale.

Golf
Tættest på Turiscampo ligger Boavista golf ved Luz, ca. 3 km væk. Banen er med udsigt over vandet og to forskellige sektioner. Palmares Golf ved Lagos, ca. 10 km væk, er med udsigt til bugten ved Lagos. Palmares er en af de smukkeste baner ved Algarve.
Strandene
Alle de bedste strande i Portugal er samlet på den sydlige del af landet i området Algarve. Tag på camping i Algarve og oplev strandene ved Luz, Largos og Burgau, som ligger i kort kørselsafstand fra Turiscampo og er ideelle for børnefamilier.

Attraktioner og forlystelser
I området findes fine, hyggelige, kulturelle byer og ikke mindst et delfinarium og vandland.

Mad og klima

Vejr og klima
Temperaturen i Algarve ligger typisk mellem 25-32 grader om sommeren. Desuden siges det, at Algarve er et af de mest solrige områder i Europa og at der faktisk er flere solskinstimer på Algarvekysten end i Californien.
Mad, drikke og kultur
Portugal byder på fantastiske kulinariske oplevelser med lækre råvarer fra både land og hav. Portugal er verdenskendt for deres skønne vine og højtelskede portvine, som du finder i et bredt sortiment.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen