KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Camping i Picardiet i Frankrig

Alle de bedste campingpladser i Picardiet
Picardiet er en region, der er beliggende i den nordlige del af Frankrig - det perfekte sted til campingferie. Picardiet er en meget populær region, når det kommer til familier, der tager på campingferie, og området er kendt for sine høje gotiske katedraler, smukke slotte samt de store, brede sandstrande, der ligger ud til Atlanterhavet med de friske havbriser. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
2 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Picardiet, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Campingferie i Picardiet

Hvorfor camping i Picardiet?
Dansk Bilferie har samlet fire gode grunde til at vælge Picardiet som destination til jeres næste campingferie:
  • Hyggelige pladser i smukke omgivelser
  • Et område med fantastisk beliggenhed
  • Store, brede sandstrande
  • Skøn natur
Vi kender Picardiet!
Når I tager på campingferie i Picardiet, er der lagt op til en god kombination af afslapning, kulturelle oplevelser og sportsaktiviteter.

Find og book jeres næste kør-selv ferie i Picardiet online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips, råd og vejledning om camping i Picardiet. 

De mest populære campingpladser i Picardiet

Camping Domaine de Drancourt
På denne skønne campingplads bor I lige ved et fransk slot blot 4 km. fra den fantastiske strand Cayeux sur Mer. Camping Domaine de Drancourt rummer en fredelig atmosfære og er skabt til at I kan gå på opdagelse, hvad end I er vandre- eller cykelentusiaster. På campingpladsen kan I bl.a. spille minigolf, fodbold og tennis.
Camping La Bien Assise
Når I tager på campingferie til Camping La Bien Assise, er I sikret en dejlig familieferie med aktiviteter og faciliteter for alle aldre. Her er bl.a. et skønt poolområde med springvand og vandrutsjebane, forskellige sportsaktiviteter, legeplader og minigolf. I har rig mulighed for at komme helt ned i gear og nyde ferien på Camping La Bien Assise!

Strande, natur og byer i Picardiet

Strande og naturen i Picardiet
I den nordlige del af Picardiet finder I nogle fantastiske strande, som er kendt for det fine sand. Kystlinjen grænser op til den engelske kanal, og i området finder I ligeledes en lang række søer, grønne enge og blidt bølgende bakker.
Byer i Picardiet
De tre største byer i Picardiet er Aisne, Oise og Somme. Derudover er der andre mindre byer, som man ikke må glemme såsom Amiens, Laon, Noyon, Chanuy og Soissons. Mange af disse byer byder jer på unik arkitektur og vil give jer et glimt af byernes spændende historie. 

Attraktioner og kultur i Picardiet

Attraktioner i Picardiet
Nogle af de store attraktioner i området er bl.a. Somme-dalen, hvor I kan få et indblik i Første Verdenskrig. Derudover kan familiens barnlige sjæle komme tæt på Asterix og Obelix ved et besøg i Astérix-parken i Plailly. I Picardiet findes to store slotte, hvor I kan opleve topryttere og deres fuldblodsheste konkurrere om historiske trofæer. 
Mad, drikke og kultur
Picardiet er kendt for sin stolte, kulturelle identitet og indbyggerne er venlige og åbne. Når I tager på campingferie i Picardiet, vil I uden tvivl komme til at føle jer hjemme. Gastronomien er ligeledes fascinerende med måltider lavet på lokalt porducerede fødevarer, der giver jer muligheden for at smage fantastiske retter. Derudover siges det, at de nærliggende vinmarker producerer nogle af de bedste vine og champagner i verden. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen