KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Velkommen til camping i Paris

Alle de bedste campingpladser i Paris
Frankrig er kendt for varmt vejr året rundt. Camping ved Paris byder på spændende aktiviteter og faciliteter, god mad og vin, børnevenlighed, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Besøg Paris og tag tilbage til fred og ro på campingpladsen. Tag på opdagelse i Frankrigs fantastisk frodige natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
2 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Paris, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Paris her...

Hvorfor camping ved Paris?
Overvejer du camping ved Paris? Her er nogle grunde til at vælge netop denne smukke by.

Highlights fra Paris:
  • Store og flotte pladser i Paris
  • Varmt og solrigt klima fra forår til sensommer
  • Gode faciliteter og mange aktiviteter
  • Fantastiske kulinariske oplevelser
Vi kender Paris!
Paris byder på et væld af kulturelle oplevelser i verdensklasse og en uendelig mængde hyggelige caféer og festlige barer. I Paris finder du nogle af de mest kendte seværdigheder så som Eiffeltårnet, Triumfbuen og museet Louvre.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

De tre mest populære pladser i Paris

PARIS EST
Bo direkte til floden, Marne, som er placeret i smukke omgivelser. Når I tager på ferie til Camping Paris Est, er det oplagt at besøge Disneyland Paris, og campingpladsen giver jer rig mulighed for at kombinere afslapning med storbyferie.
Læs mere om Paris Est
LA CROIX VIEUX PONT
La Croix Vieux Pont er en skøn plads med gode faciliteter. Om man ønsker at besøge Disneyland, Asterix Parken eller skønne Paris, ligger pladsen perfekt. Pladsen har hele tre pools og her er rig mulighed for at opleve den dejlige natur i området via vandreture, på cykel og hesteryg.
Læs mere om La Croix Vieux Pont

Attraktioner & Forlystelsesparker

Er børnene ægte vandhunde, kan I med fordel besøge Aquaboulevard, som er et kæmpe indendørs vandland. Her er alt, hvad man kunne tænke sig; vandrutsjebaner, bølgebassin, spabad og mange flere vandaktiviteter.I Pris ligger også det verdensberømte museum Louvre. Museet rummer utallige berømte kunstværker, inklusive Mona Lisa.
Disneyland Paris, som ligger blot et stenkast fra den fascinerende franske hovedstad, er stedet, hvor du vil kunne prøve alverdens sjove forlystelser og opleve de mange Disney-figurer i en verden af fantasi og eventyr. Asterix Park ligger kun 30 km nord for Paris. Her kan I opleve det gamle Gallien fra den berømte tegneserie Asterix & Obelix. Parken byder på mange store rutsjebaner (eks. Europas længste trærutsjebane) og andre forlystelser for hele familien.

Alt om Paris

Notre Dame er verdens mest berømte katedral og et must-see, hvis man er i Paris! Er man i det romantiske hjørne, kan man med fordel tage en sejltur ned ad floden, Seinen, hvor I kan beundre Paris med andre øjne. Meaux er hovedbyen i Brieostens område. Her finder I en smuk katedral, samt gode muligheder for lidt ferieshopping.
I Paris vil I støde på et væld af hyggelige restauranter og caféer. Besøg Eiffeltårnet, kendtegnet for Paris, og nyd den fantastiske udsigt over den franske hovedstad. Man må ikke gå glip af at opleve det kunstneriske kvarter Montmartre, hvor du bl.a. kan få malet dit portræt.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen