KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Velkommen til Camping i Østrig

De bedste rejsemål og campingpladser
Tag på camping i Østrig med Dansk Bilferie og oplev fred, ro og masser af frisk bjergluft i de smukke alper. Det er især landets milde klima, de klare søer og de snedækkede bjergtoppe, der gør camping i Østrig populært. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Østrig Her kan du se en oversigt over de mest populære rejsemål i Østrig
Salzburg
Få fred og ro til at nyde den fantastiske natur på camping i Salzburg. Landets milde klima, de klare søer og de snedækkede bjergtoppe giver dig en fantastisk fe...
Se området 1 campingplads
Camping Østrig - campingpladser i Salzburg - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Enestående attraktioner
Kultur
"Et lille paradis"
Sjove oplevelser
SE PÅ KORT
Steiermark
Steiermark er en hyggelig og charmerende by placeret ved foden af alperne. Byens små gader og torvet i midten af byen sprudler af liv. Her er rig mulighed for e...
Se området 1 campingplads
Camping Østrig - campingpladser i Steiermark - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Ved alperne
Smuk natur
Vandsport
Charmerende by
SE PÅ KORT
Tyrol
Tyrol er det ideelle udgangspunkt for at udforske det dejlige og flotte Østrigske landskab. Hvis du kan lide cykelture, klatring, vandreture i naturen og svømni...
Se området 1 campingplads
Camping Østrig - campingpladser i Tyrol - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Smukt landskab
Kultur og historie
Vandre- og cykelture
Gode campingpladser
SE PÅ KORT

Alt om Østrig og alle de bedste campingpladser

Hvorfor tage på camping i Østrig?
Dansk Bilferie tilbyder campingpladser i Østrig, som er målrettet børnefamilier.

Highlights fra Østrig:
  • Oplev de smukke østrigske alper
  • Sjov og aktiv ferie kombineret med store naturoplevelser
  • Vandreture, cykelture, rafting m.m.
  • Hyggelige alpebyer, god mad og vin
Vi kender Østrig!
Med landets dramatiske bjerge, sprudlende vandfald og smukke landsbyer er her alt, hvad naturelskere måtte begære.

Bestil camping til Østrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips og råd om de forskellige flotte campingpladser i Østrig.

Populære campingpladser Østrig

Camping Bella Austria - Steiermark
Camping Bella Austria byder på naturskønne oplevelser, familiehygge og pool i det smukkeste landskab i Østrig. Bella Austria er en perfekt plads til både afslapning og aktiviteter med 6 hektar jord. Besøg blandt andet den lille antikke forstad St. Peter am Kammersberg i Katschal-dalen. Gå lange ture i den omkringliggende skov, hvor du kan opleve de fascinerende gamle traditioner, som gør dalen helt unik. Stedet er oplagt til en romantisk ferie i et af vores hyggelige mobilehomes. Læs mere om Camping Bella Austria
Camping Worferlgut -  Salzburg
Woferlgut Sportscamp er en hyggelig og familieejet campingplads med stor gæstfrihed. Pladsen er et rent paradis for de aktive og sportsinteresserede i et vidunderligt område. Med kun 8 km til Zell Am See, der har Europas reneste sø, står ferien på en masse vandsport som svømmeture, kanoture, vandski og windsurfing. Camping Woferlgut er et oplagt valg for den sportsinteresserede campist. Bo i enten bungalowtelt eller mobilehome.
Læs mere om Worferlgur Sortscamp

Attraktioner og forlystelser

Desuden finder du her verdens ældste zoologiskhave, Tiergarten Schönbrunn, hvor du vil kunne opleve alverdens farlige og spændende dyr. Stephansdom fra det 12. århundrede er den mest fremtrædende religiøse bygning i byen og er uden tvivl også værd at se.

Salzburg, Mozarts fødeby, kombinerer dejlige alpeområder med et smukt bevaret, historisk centrum. Det samme gælder for Innsbruck i hjertet af Tyrol. Mariazell Basilica i Mariazell er en af landets mest besøgte attraktioner og en af de vigtigste destinationer for pilgrimsrejsende.
Udover den idylliske natur og det smukke landskab, har Østrig en hel del mere at byde på. Som en af Europas tidligere stormagter kan Østrig prale af at have et væld af majestætiske bygninger og historiske strukturer. Østrig var i mange år et magtcenter i det Hellige Romerske Rige, derfor vil det være muligt at finde alt fra slotte og storslåede byer med historisk arkitektur til store katedraler, klostre og kirker.

Wien, landets hovedstad og mest populære destination, er fyldt med middelalderlige strukturer. Blandt andet vil du kunne besøge Schönbrunn Slot, som med sine 1441 værelser er det absolutte højdepunkt i hovedstaden, og enhver lille piges drøm, da man virkelig kan føle sig som en prinsesse.

Mad, natur og klima

Natur med masser af fred og ro
I modsætning til den populære opfattelse, er Østrig ikke kun bestående af bjerge. Selvom Alperne trodsalt udgør 3/4 af landskabet, og er specielt dominerende i provinserne Tyrol, Salzburgerland og Steiermark, så er de østlige provinser, såsom hovedstaden Wien, geografisk set mere lig nabolandene Tjekkiet og Ungarn.

Dette meget varierende landskab er pakket ind i et forholdsvis lille område, hvilket er med til at gøre Østrig fuldstændig unikt. I Østrig er det muligt at finde både gletsjere, grønne enge, smukke dale, skovklædte bakker og faktisk også frodige vinmarker.
Mad, drikke og kultur
Østrig byder på et utal af muligheder, når smagsløgene skal forkæles. I Østrig finder man især specialiteter som kulinariske vine fra alle dele af landet, Stiegl-øl, bjergoste og selvfølgelig wienerschnitzel med kartoffelsalat. Gem endelig også lidt plads til en Apfelstrudel eller dejlige Mozartkugler.

Vejr og klima
Gennemsnitstemperaturen om sommeren er 20° C, men på de bedste sommerdage når temperaturen helt op på 35° C. Højsæson for vandring er fra april til oktober og højsæson for sommerferie i Østrig er juli og august. De østrigske alper gør, at der særligt i den vestlige del findes alpint klima, mens det i den nordlige og østlige del i højere grad ligner det klima, man kender fra resten af Centraleuropa.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen