KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING PÅ ØEN RAB

Alle de bedste campingpladser ved Adriaterhavet
Øen Rab har en fantastisk frodig natur, omgivet af det klareste blå hav. Øens flotte, små byer byder på et væld af romantiske kirker, renæssancefacader og smukke klokketårne. På øen Rab finder du nogle af de smukkeste kyststrækninger med skønne strande i Adriaterhavs-landskab. Rab er et perfekt rejsemål for hele familien, da der bydes på lokal stemning og dejlig atmosfære. Her er også fremragende muligheder for at dykke og virkelig få tilfredsstillet sin indre vandhund. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Øen Rab, Kroatien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Øen Rab her...

Hvorfor camping på Øen Rab?
Undrer du dig over, hvorfor du skal tage på campingferie på Rab? Her er fem gode grunde.

Hightlights fra Øen Rab:
•    Frodig natur
•    Blåt og klart badevand
•    Flotte, små, romantiske byer
•    Smukke kyststrækninger
Vi kender Øen Rab!
Kombinationen af seværdigheder, sol, mildt klima, samt gode, børnevenlige badestrande gør øen Rab til en attraktiv feriedestination. Middelalderbyen af samme navn er øens historiske centrum. Her kan I opleve smukke monumenter med masser af historie.

Find og book din næste ferie på Rab online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping på Rab. 

To charmerende byer og en flot plads

SAN MARINO
Pladsen San Marino ligger tæt på den hyggelige landsby Lopar og kun 12 km fra centrum af byen Rab. Den trestjernede plads ligger tæt på en af de smukkeste strande på den kroatiske Adriaterhavskyst, som er særdeles velegnet til børnefamilier.

På pladsen er der bl.a. mulighed for at spille tennis, minigolf, bordtennis, minifodbold, basketball, beachvolley, cykling og ridning. Læs mere om San Marino
Rab
Middelalderbyen Rab er en speciel smuk by med en harmoni og skønhed som kan beundres i timevis. I byen er der hyggelige markeder med specialiteter fra egnen og mange daglige aktiviteter.

Lopar
Lopar er en hyggelig landsby med restauranter og caféer. I byen er der bl.a. er gode muligheder for vandsport i form af vandski, motorbådsudlejning, kanoer, robåde og dykning. Byen byder også på mange andre aktiviteter som beachvolley, cykling, minigolf og tennisbaner.

Strande og aktiviteter på Øen Rab

Naturen:  
Vil man udforske øen er trekking en dejlig måde at gøre det på. Således kan man nyde naturen, se de usædvanlige sandklitter og opleve den smukke udsigt til naboøerne.

Øen byder endvidere på gode muligheder for vandsport. På øen finder man alle former for strande; dejlige sandstrande på nordsiden, strande med småsten på østsiden og de imponerende klippestrande på vestsiden.
Strandene: 
Camping i Kroatien byder på krystalklart vand med gode muligheder for at snorkle og dykke. Strandene består de fleste steder af sten og klipper, men mange steder finder man også sandstrande. Hos danske børnefamilier hitter camping i Kroatien, og hele vejen langs kysten ligger de mange lækre pladser som perler på en snor.

I Kroatiens bagland finder man spændende natur med skove og bjerge og urørt natur med store naturparker, som alle kan nås inden for en times kørsel. Langs Kroatiens kyst findes desuden et utal af flotte øer, som bl.a. byder på smukke strande, krystalklart badevand og delfiner.

Kultur og vejr

Vejr og klima  
Klimaet er mildt og solrigt og i juni-september måned ligger temperaturerne ca. på 24-28 grader. Så hvis du vælger øen Rab som din destination, skal du ikke være bange for dårligt vejr. 
Mad, drikke og kultur 
Det kroatiske køkken byder på frisk fisk og velsmagende klassiske retter fra det kroatiske køkken. Køkkenet på Rab skiller sig ikke meget ud fra resten af Kroatien, men er også en del af forskellige madkulturer. Du finder blandt andet spor fra det italienske og græske køkken.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen