KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING PÅ ØEN PAG

Alle de bedste campingpladser ved Adriaterhavet
Øen Pag ligger ca. 30 km nord for Zadar og er især kendt for sit månelignende landskab. Byen Pag har en gammel, hyggelig bydel, hvor man kan se det sidste stående tårn fra fortet med ni tårne, som engang omkransede byen. Pag har også adskillige gamle kirker og The Duke’s Palace fra det 15. århundrede. Hos Dansk Bilferie får du det bedste udvalg af campingpladser på Pag. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Øen Pag, Kroatien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Øen Pag her...

Hvorfor camping på Øen Pag?
Overvejer du campingferie på Pag? Her er fem gode grunde til at vælge netop denne destination.

•    Smukt månelignende landskab
•    Gamle kirker og andre historiske bygninger
•    Frodige omgivelser
•    Krystalklart vand
Vi kender Øen Pag!
Find og book din næste ferie på Pag online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping på Pag.

Alle Dansk Bilferies ferierådgivere har besøgt de fleste campingpladser og kan derfor give dig en både personlig og professionel rådgivning.

De mest populære pladser på Øen Pag

STRASKO
Strasko er en smuk 4-stjernet campingplads på en af de smukkeste kyster du kan forestille dig. Pladsen er perfekt til camping for hele familien hvor i er garanteret aktiviteter, sjov og hygge under hele ferien. Her er fx tennis, beachvolely, fitness og mange forskellige former for vandsport. Læs mere om Strasko
CAMPING SIMUNI
Camping Simuni er en smuk plads beliggende i en stor egetræsskov med direkte adgang til privat strand. Pladsen grænser op til den moderne lystbådehavn Marina Simuni. På denne dejlige familieplads kan I rigtigt slappe af i de skønne omgivelser. Simuni ligger perfekt til at opleve de omkringliggende øer, bl.a. den smukke ø Rab. Læs mere om Camping Simuni

Strande og aktiviteter på Øen pag

Aktiviteter: 
Camping i Kroatien byder på krystalklart vand med gode muligheder for at snorkle og dykke. I Kroatiens bagland finder man spændende natur med skove og bjerge og urørt natur med store naturparker, som alle kan nås inden for en times kørsel.

På øen Pag er vandsport oplagt på grund af det klare vand og de mange små omkringliggende øer - dykning er især populært her. Her er også fantastiske muligheder for vandring i den smukke Nationalpark.
Strandene: 
Strandene består de fleste steder af sten og klipper, men mange steder finder man også sandstrande. Hos danske børnefamilier hitter camping i Kroatien, og hele vejen langs kysten ligger de mange lækre pladser som perler på en snor.

Langs Kroatiens kyst findes desuden et utal af flotte øer, som bl.a. byder på smukke strande, krystalklart badevand og delfiner.

Charmerende byer på Øen Pag

Novalja
Novalja er en hyggelig by med gode restauranter og barer. Novalja byder på en masse spændende underholdning hele sommeren, og huser ostefabrikken der producerer den berømte Pager-ost.
Pag 
Byen Pag er på grund af dens beliggenhed et populært turistmål. Byen ligger i en skøn bugt med over 20 km smukke sandstrande med lavt og varmt badevand. Byen har en hyggelig gammel bydel hvor man kan se det sidste stående tårn fra fortet med 9 tårne som engang omkransede byen. Byen har også adskillige gamle kirker og The Duke’s Palace fra det 15. århundrede.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen