KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING PÅ ØEN KRK

Alle de bedste campingpladser på Øen Krk
Øen Krk ligger i den nordlige del af Adriaterhavet og er med sine ca. 400 km2 på størrelse med Bornholm. Øen har en fantastisk særpræget rå natur og mange små hyggelige landsbyer, hvilket alt sammen omkranses af det fantastiske azurblå hav. Øen Krk er det perfekte rejsemål for hele familien med sin hyggelige stemning og dejlige atmosfære. Øen er desuden et rent paradis for vandhunde og dykkerentusiaster på grund af det fantastisk klare vand og de mange koraller. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Øen Krk, Kroatien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Øen Krk her...

Hvorfor camping på Øen Krk?
Krk har meget at byde på og er en skøn feriedestination. Fem yderlige grunde til at tage til Krk:

Hightlights fra Øen Krk
•    Særpræget natur
•    Hyggelige landsbyer
•    Dejlig ferieatmosfære
•    Varmt og behageligt klima
Vi kender Øen Krk!
Midt i Kvarner-bugten findes øen Krk, der er idéel til camping og badeferie med sit milde klima. Øens ubeskriveligt smukke og varierede landskab er betagende. Besøg gamle monumenter og muséer - både på øen og fastlandet.

Find og book din næste ferie på Krk online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping på Krk.

De mest populære pladser på Øen Krk

CAMPING PILA
Camping Pila er beliggende mellem smukke planter og høje fyrretræer på den sydlige del af øen Krk. Du bor i nærheden af byen Punat og Camping Pila er over de seneste par år blevet anerkendt som en af Kroatien bedste campingpladser.
Læs mere om Camping Pila her
CAMPING KRK
Camping Krk ligger i vidunderlige omgivelser ved havet og omgivet af træer. Pladsen byder på pool, strand, underholdning og aktiviteter for både store og små. Pladsen huser endvidere en multisportsplads med volleyball, basketball, minigolf, badminton og tennis. 
Læs mere om Camping Krk

Charmerende byer

Krk 
Byen Krk med det historiske centrum er øens hovedby og har ca. 6.000 indbyggere. Krk er en af Kroatiens ældste byer og stammer fra romertiden. Med sin havnepromenade og små snoede gader er byen fantastisk smuk.
Baška 
Landsbyen Baška ligger i den smukke Baškabugt i Krks sydøstlige hjørne. Baška har en skøn 2 km lang sandstrand hvor I finder mange forskellige sportsaktiviteter som fodbold, tennis, minigolf, fiskeri, sejlsport og dykning. Byen byder også på en 4 km lang strandpromenade hvor I bl.a. finder hyggelige restauranter. Byen har forbindelser til byen Krk og øen Rab samt Senj på fastlandet.

Kultur og aktiviteter

Masser af vandsjov på Øen Krk!
Det er oplagt at prøve kræfter med dykning, surfing, sejlsport eller vandski når man er på Krk. Der er også gode udflugtsmuligheder til de omkringliggende øer samt cykelture rundt på øen.
Lækker mad og varmt vejr  
Det kroatiske køkken byder på frisk fisk og velsmagende klassiske retter fra det kroatiske køkken. Heller ikke køkkenet på Krk skiller sig meget ud fra resten af Kroatien, men er også en del af forskellige madkulturer. Du finder blandt andet spor fra det italienske og græske køkken. Klimaet er mildt og solrigt og i juni-september måned ligger temperaturerne ca. på 24-28 grader.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen