KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I NORMANDIET

Alle de bedste campingpladser i Normandiet
Normandiet har inspireret uendelig mange forfattere og kunstnere med sit udsøgte landskab, samt idylliske omgivelser. Tag en tur langs kysten for at fylde dine lunger med havluft og beundre den elegante udsigt. Her vil det blandt andet være muligt at blive overvæld af det storslåede slot, Mont Saint-Michel, eller eksempelvis Étretats hvide klipper, hvis lige ikke findes. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
6 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Normandiet, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Normandiet her

Hvorfor camping i Normandiet?
Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool og de bedste faciliteter og aktiviteter til den perfekte campingferie i Normandiet.

Highlights fra Normandiet:
•    Nyd synet af frodige marker og charmerende byer
•    Oplev middelalderlige byer
•    Skræmmende slotte og ærværdige klostre
•    Normandiets udsøgt kulinariske klassikere
Vi kender Normandiet!
Kystlandskabet i Normandiet er en forunderlig blanding af blide enge og barske klipper, der går over i fine sandstrande, eller styrter direkte ned i havet. Klassiske badebyer som Deauville, Trouville og Cabourg har i over hundrede år tiltrukket turister.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

De tre mest populære pladser i Normandiet

LES HAUTES COUTURES
Denne skønne campingplads er beliggende mellem Cote de Nacre, et beskyttet naturreservat og det aktive Cote Fleurie, som er kendt af mange sportsentusiaster.
Læs mere om Les Hautes Coutures

CAMPING PORTLAND
Camping PortLand er unikt beliggende ved Omaha Beach i Normadiet. Området er smukt og byder på golf, kultur, shopping, historie og lækre strande. Pladsen er perfekt for familier der både sætter pris på afslapning på pladsen og udflugter.
Læs mere om Camping Portland
Inde i landet vil du møde synet af frodige marker og charmerende byer. Nyd tilværelsen i synet og duften af æbleblomster, beunder de smukke flettede hytter og følg floden Seinen forbi middelalderlige byer, skræmmende slotte og ærværdige klostre. Og hvem kan glemme Normandiets kulinariske klassikere: frisk fisk og skaldyr, cremet Camembert, cider og den berømte æble brandy, Calvados?

COTE DE NACRE
Stor pool i bedste kvalitet med masser af vandrutschebaner og vandfald. Pladsen har en ideel beliggenhed ved kysten, med god mulighed for at udforske byen. Den lange sandstrand er beliggende for enden af byen kun en kort gåtur væk.
Læs mere om Cote De Nacre

Historiske byer og masser af seværdigheder

Rouen er beliggende i det nordlige Frankrig ved floden Seinen, og er den historiske hovedstad i Normandiet. Engang var Rouen en af de største og mest velstående byer i middelalderens Europa, og var desuden sæde for statskassen i Normandiet i middelalderen. Det var en af hovedstæderne i de anglo-normanniske dynastier, der regerede både England og store dele af det moderne Frankrig fra det 11. århundrede til det 15. århundrede. Det var her, at Jeanne d'Arc blev henrettet i 1431.
Caen er kendt for sine historiske bygninger bygget under regeringstid af Wiliam Erobreren, som blev begravet der, og for Slaget om Caen, der fandt sted i og omkring Caen under slaget om Normandiet i 1944, hvor det meste af byen blev ødelagt. Caen er Normandiets støreste by og her finder du alt hvad hjertet begare. Hvis du er typen som elsker at shoppe og nyde noget god mad på en af de mange restauranter og cafféer, så kan du gøre alt det i Caen.

Mad, vin og vejret

Vejr og klima i Normandiet  
Vejret i Normandiet er en smugle varmere end i Danmark. I forårs- og efterårsperioden ligger temperaturerne et sted mellem 10-19 grader, og i sommermånederne ligger temperaturen generelt i mellem 19-23 grader. Vandtemperaturen i sommerperioden ligger på 13-17 grader.
Mad, drikke og kultur 
Det normanniske køkken er rigt og varieret takket være den store naturrigdom, der har givet gastronomien sit gode ry. De frodige, grønne marker har bidraget til at udvikle og forbedre kvægopdrættet. Smør, fløde og andre mælkeprodukter indgår i et stort antal retter. Ostene, hvor bl.a. kan nævnes Camembert, Livarot, Pont-l'Evêque og Neufchâtel er verdenskendte.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen