KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Camping i Luxembourg - vælg rejsemål

Alle de bedste rejsemål i Luxembourg
Dansk Bilferie tilbyder camping i Luxembourg. Tag på camping i Luxembourg og nyd den fantastisk smukke natur og de mange kulturelle oplevelser. På trods af at Luxembourg er et af de mindste lande i verden, gør beliggenheden mellem Belgien, Frankrig og Tyskland det til en perfekt destination for familiens næste campingferie. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Luxembourg Her kan du se en oversigt over de mest populære rejsemål i Luxembourg
Larochette
I hjertet af Luxembourg finder I den skønne by, Larochette, som også er kaldet "Lille Schweiz". Byen er kendt for sine gamle slotte, store katedral og ikke mind...
Se området 1 campingplads
Camping Luxembourg - campingpladser i Larochette - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Godt valg til børnefamilien
Spændende seværdigheder
Kendt som "Lille Schweiz"
Billedskønne omgivelser
SE PÅ KORT

Alt om Luxembourg

4 gode grunde til at tage på campingferie til Luxembourg:

  • Smuk natur og skønne omgivelser
  • Mildt klima
  • Spændende turistattraktioner
  • Gode, moderne mobilhomes
Vi kender Luxembourg!
Der har længe været mange turister i Luxembourg, og landet er kendt for at have en meget høj standard af kundeservice. Fuldend jeres ferie med et besøg i hovedstaden, Luxembourg, der byder på både kunstneriske, kulturelle og historiske skatte som f.eks. den gamle by, der er på UNESCO's verdensarvliste. 

Bestil camping i Luxembourg online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Byen Larochette & Mad, drikke & Kultur

Mad, drikke & Kultur
Luxembourg har en rig kulturarv, og de kulturelle attraktioner omfatter bl.a. Lumbourgs Nationalmuseum og Museum for historie i byen.Kulturen afspejles i Luxembourgs køkken, og her er der både tysk, fransk og belgisk indflydelse. Landets specialiteter omfatter bl.a. ost og et stort udvalg af lokalt producerede øl og vine.
Larochette
Larochette er det mest populære område til campingferie og er beliggende i hjertet af Luxembourg. Her kan I bl.a. finde Larochette Slot, som stammer helt tilbage fra det 11. århundrede. Indkvartering i Larochette er typisk i mobilhomes, der uden tvivl har charme og ikke mangler noget. Når I tager på campingferie til Larochette, kan I tage på hiking eller rideture igennem de flotte skove.

Vejr, klima og historie

Historie
Luxembourg blev en suveræn nation i 1866, men blev ulovligt invaderet og besat af Tyskland under Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig. Efter befrielsen i 1944 sluttede Luxembourg sig til FN, NATO og senere EU.
Vejr og klima
Klimaet i Luxembourg er kontinuerligt med milde vintre og kølige somre. I Luxembourg varierer gennemsnitstemperaturen fra ca. 0,7 grader i januar til ca. 17 grader i juli. Den nordlige del af landet er en smule køligere og mere fugtig end den sydlige del.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen