KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING LAROCHETTE

Campingferie i fantastiske Larochette
I hjertet af Luxembourg finder I den skønne by, Larochette, som også er kaldet "Lille Schweiz". Byen er kendt for sine gamle slotte, store katedral og ikke mindst den betagende udsigt over de nærliggende bjergkæder. Tag på campingferie til Larochette og nyd naturen med familien. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Larochette, Luxembourg
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Hvorfor tage på campingferie til Larochette?

Gode grunde til at vælge Larochette til kør-selv ferien:
Dansk Bilferie har samlet nogle af de bedste grunde til at vælge Larochette til familiens næste campingferie. 

  • Moderne og luksuriøse mobilhomes 
  • Mange seværdigheder og arkitekturer
  • Smukke og rolige omgivelser
  • I nærheden af den smukke White Ernz flod
Vi kender Larochette!
Når I tager på campingferie til Larochette, har I mulighed for at opleve en masse. Larochette gemmer bl.a. på nogle af Europas ældste ruiner. Med Larochette som destination er I sikret en ferie i luksus og med spændende attraktioner. 

Find og book jeres næste campingferie i Larochette online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips, råd og vejledning om camping i Larochette.

Camping Birkelt, strand og natur

Natur i Larochette
Larochette byder på en helt fantastisk natur. Der er flere naturstier, som giver jer anledning til at gå lange og afslappende ture med udsigt over de nærliggende bjergkæder og slotte.
Den mest populære campingplads - Camping Birkelt
Camping Birkelt er en fantastisk campingplads til den helt perfekte ferie for hele familien. Her finder I både enge, skovlandskab og fredfyldte floder over alt. Nyd ferien i pladsens poolområde, få slukket tørsten i den forrygende bar eller udnyt de mange sportsaktiviteter, som Camping Birkelt byder på.

Attraktioner og kultur

Mad, drikke og kultur
Ferskvandsfisk som f.eks. ørred og gedde er populære retter i Larochette. Dumpblings, tærter og kager er desserter, som uden tvivl skal prøves, når I tager på campingferie til Larochette. Derudover er Luxembourg kendt for sine øl, som passer til dem, der værdsætter en stærk og fyldig smag. Indbyggerne er kendt for deres meget venlige adfærd, som absolut bidrager til en meget afslappet stemning, når I tager på ferie til Luxembourg.
Seværdigheder
De to største attraktioner er Larochette Slot og Meysembourg Slot. På trods af at Meysembourg Slot blev delvist revet ned, blev det genopbygget i 1880 og er i dag en af de mest ikoniske bygninger i Europa. I Larochette finder I en masse lokale butikker, hyggelige spisesteder og markeder, som I ikke må gå glip af.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen