KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I LANGUEDOC

Alle de bedste campingpladser i Languedoc
Languedoc er et dejligt område i Sydfrankrig, som er kendt for varmt vejr året rundt. Languedoc byder på campingpladser med masser af aktiviteter og faciliteter, et område med god mad og vin, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Nyd varmen, strandene og slap af ved det smukke, blågrønne vand. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
28 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Languedoc, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Languedoc her...

Hvorfor camping ved Languedoc?
Fire gode grunde til at tage på camping i Languedoc.

Highlights fra Languedoc:
  • Store og flotte campingpladser i Languedoc 
  • Varmt og solrigt klima fra forår til sensommer
  • Dejlige strande og lækkert rent badevand
  • Fantastiske kulinariske oplevelser
Vi kender Languedoc!
Languedoc-Roussillon er kendt for sine varme temperaturer året rundt og kan byde på spændende, kulturelle monumenter, gode vine, børnevenlige strande og et afvekslende landskab. Frugtmarker og vinmarker ligger spredt ud over hele landskabet. 

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

De tre mest populære pladser i Languedoc

SERIGNAN PLAGE
Serignan Plage er en dejlig plads beliggende lige ud til den brede sandstrand. Med en hyggelig atmosfære, samt rolige og flotte omgivelser er Serignan Plage attraktivt blandt danskerne. Læs mere om Serignan Plage

DOMAINE DE LA YOLE
Domaine de la Yole er en dejligt stor plads placeret i et smukt og frodigt område bare 400 meter fra en lækker strand. Her er mange aktiviteter for alle aldersgrupper og samtidig gode muligheder for ferieoplevelser uden for pladsen. Læs mere om Domaine De La Yole
Languedoc-Roussillon er en af 26 regioner i Frankrig. Området grænser op til Spanien, Andorra og Middelhavet. Områdets hovedstad er Montpellier og der bor ca. 2.520.000 mennesker i den sydfranske region.

BEACH CLUB NOUVELLE FLORIDE
Beach Club Nouvelle Floride er en vidunderlig plads, hvor gæsterne kan nyde godt af de smukke, gyldne strande, det lækre, lyseblå hav og masser af herlige faciliteter og aktiviteter for både de yngste og de ældste medlemmer af familien - her kommer man ikke til at kede sig. Læs mere om Beach Club Nouvelle Floride 

De bedste strande findes i Languedoc

På strandene er der mulighed for leje af næsten enhver tænkelig form for udstyr til vandsport, windsurfing, kitesurfing, dykning eller sejlads i alle mulige afskygninger. Det er meget udbredt og det er også muligt at købe deciderede kurser eller instruktionstimer, hvis man vil prøve noget helt nyt.

Languedoc-Roussillon er et paradis for de gæster, der gerne vil dase på stranden, uden at der er helt så overfyldt og "velfriseret" som ved Côte d'Azur.
Languedoc-Roussillon har længe været kendt som en oplagt destination, hvis man gerne vil nyde sol og strand på sin ferie. Regionen har i gennemsnit 300 solskinsdage om året, så her er der stor sandsynlighed for, at man kan få opfyldt sine ønsker om en skyfri ferie.
 
Regionens lange middelhavsstrækning er meget varieret. Her finder man alt fra lange, hvide sandstrande til klippefyldte områder. Fælles for strandene i denne region er, at der både er mulighed for at leje solstole og parasoller i et af de mange strandetablissementer, eller blot smide håndklædet i sandet og løbe ud mod horisonten.

Her er også yderst besøgelsesværdige byer!

Montpellier 
Hovedstaden i Languedoc-området er en gammel middelhavsby med en dejlig atmosfære og livlig stemning. Den gamle bydel er især hyggelig og her er de fleste huse over 500 år gamle. Byen byder på et stort marked fyldt med frugt, kød, smykker, tøj og et stort udvalg af caféer og restauranter. Montpellier rummer et hav af butikker og byen er især kendt for sin heftige handel med antikviteter.
Marseillan-Plage
Dette er en lille fiskerby fyldt med historiske bygninger. Byens rådhus og baptistkirken St. John er især et besøg værd. I byen finder I mange dejlige restauranter med franske nationalretter, gode indkøbsmuligheder og et ugentligt marked i midten af byen.

Valras Plage 
Denne by er oprindeligt en sydfransk fiskerby, men nu er det en livlig ferieby fyldt med aktiviteter. Her finder I bl.a. en 3 km lang sandstrand og en hyggelig havnepromenade. Der er desuden også gode muligheder for at tage en cykeltur i Valras Plage området.

En dag eller to væk fra stranden?

Grotte de la Clamouse er en spektakulær drypstenshule, som ligger omkring 35 km fra Montpellier for foden af Larzec-Plateaus. Grotten er den største i Languedoc og er især kendt for sine aragonit-drypsten.
 
Tag på en spændende rejse tilbage i tiden og oplev dinosaurusparken i Mèze. Dinosaurusparken er den største i Europa og er yderst informerende om de forhistoriske dyr på en overskuelig og interessant vis.
Aktiviteter i Languedoc
I Languedoc er der både Middelhavet, søer og floderne Orb og Hérault, så der er rig mulighed for vandsportsaktiviteter som f.eks. dykning, kanosejlads, sejlsport og kitesurfing. Der er også mulighed for en ridetur, vandreture, paraglidning og klatring i den fantastiske sydfranske natur.
 
Attraktioner og forlystelser 
I Montpellier er katedralerne Norte Dame des Table og Saint Pierre bestemt et besøg værd. Det er to imponerende bygningsværker, der er de eneste kirker, der blev skånet under religionskrigen.

Der er ikke noget som fransk mad og sol...

Vejr og klima i Languedoc
Sydfrankrig er varmt og solrigt, især inde i landet. I sommermånederne ligger temperaturerne omkring 26-31 grader, mens de i forår- og efterårsperioden ligger på ca. 16-26 grader.
Mad, drikke og kultur
Den franske mad er meget alsidig, men af sydfranske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe især værd at nævne. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for vin- og madelskere.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen