KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING KVARNER

Alle de bedste campingpladser i Kvarner
Kvarner er en lille bugt i den nordlige del af Adriaterhavet og er med sine mange spændende øer et af Kroatiens mest eftertragtede feriemål. I Kvarner finder du de smukke kyststrækninger med skønne strande i Adriaterhavs-landskab, samt historiske byer og charmerende landsbyer. Kvarner er et perfekt rejsemål for hele familien, da Kvarner byder på lokal stemning og dejlig atmosfære. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:



Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Kvarner, Kroatien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Kvarner her...

Hvorfor camping i Kvarner?
Kvarner-bugten har mange spændende øer og inviterer til en dejlig ferie. Her er fire grunde til at tage hertil.
  • Mange spændende øer
  • Smukke kyststrækninger og skønne strande
  • Historiske byer og charmerende landsbyer
  • Lokal stemning og dejlig atmosfære
Vi kender Kvarner!
Kvarner er et populært feriemål for mange danske familier, da der er mulighed for at kombinere badeferie med kulturel ferie. Der er mulighed for at besøge en af de mange charmerende øer eller hyggelige landsbyer, samt nyde et godt måltid.

Find og book din næste ferie i Kvarner online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Kvarner. 

En fremagende plads og nærliggende byer

Krk
Krk er uden tvivl et besøg værd! krk er Kvarners største og nok mest besøgte og mest populære ø, Krk, som er bedre kendt som "Den Gyldne Ø". Øen er et paradis af smukke grus strande og emmer af historie som tydeligt ses i øens små snoede gader. Øen er specielt kendt for sine skråninger med vildtvoksende krydderurter og sine olivenlunde. Byen er et populært samlingssted for kunstnere og forfattere.

Opyija Lovran
Det kan også anbefales at besøge byen Opatija Lovran. Byen byder på mange gode muligheder for aktiviteter og smukke gamle bygninger, man kan gå på opdagelse i, hvis man har en svaghed for det antikke
CAMPING MEDVEJA
På Camping Medveja kan I nyde en afslappende ferie for hele familien. Pladsen ligger smukt placeret på Opatija Rivieraen med en af de smukkeste strande på denne kyst. Pladsen er beliggende i en dal hvor pladsen er omgivet af bjerge og skove. Her er både mulighed for at slikke sol og dyrke vandsport. Læs mere om Camping Medveja

Rijeka 
Rijeka er et rigtig godt udgangspunkt, hvis man har lyst til at udforske nogle af de mange spændende øer. Herfra går der nemlig færger til stort set alle øerne langs kysten og ned til Dubrovnik. Rijeka er Kroatiens 3. største by målt i indbyggertal og Kroatiens største havneby. I Rijeka kan du kombinere shopping med beundringsværdig middelalderlig arkitektur.

Her er masser at lave!

Aktiviteter i Kvarner  
På en ferie til Kvarner kan hele familien boltre sig i havet eller tage på udflugt til områdets mange øer som hver især har deres eget særpræg. Kvarnerbugten har altid været samlingspunkt for mange folkeslag og kulturer, som tydeligt kommer til udtryk i de mange historiske byer. Kvarner er det ideelle sted at holde ferie med hele familien, da der er god mulighed for at kombinere ferien med afslappende strandture og kulturelle indslag.
Strandene i Kvarner
Camping i Kroatien byder på krystalklart vand med gode muligheder for at snorkle og dykke. Strandene består de fleste steder af sten og klipper, men mange steder finder man også sandstrande. Hos danske børnefamilier hitter camping i Kroatien, og hele vejen langs kysten ligger de mange lækre pladser som perler på en snor. I Kroatiens bagland finder man spændende natur med skove og bjerge og urørt natur med store naturparker, som alle kan nås inden for en times kørsel. Langs Kroatiens kyst findes desuden et utal af flotte øer, som bl.a. byder på smukke strande, krystalklart badevand og delfiner.

God mad og godt vejr hører til en ferie

Vejr og klima i Kvarner
Klimaet er mildt og solrigt og i juni-september måned ligger temperaturerne ca. på 24-28 grader.
Mad, drikke og kultur 
Det kroatiske køkken byder på frisk fisk og velsmagende klassiske retter fra det kroatiske køkken. Kvarnerbugtens køkken skiller sig ikke meget ud fra resten af Kroatien, men er også en del af forskellige madkulturer. Du finder blandt andet spor fra det italienske og græske køkken.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen