KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

REJSEMÅL - CAMPING KROATIEN

Alle de bedste rejsemål samlet eet sted
Kroatien er populært som aldrig før og flere og flere danskere drager hvert år på camping i Kroatien. På danskbilferie.dk finder du et stort udvalg af alle de bedste pladser langs hele kysten. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Kroatien Her kan du se en oversigt over de mest populære rejsemål i Kroatien
Istrien
Istrien er den mest populære feriedestination, når danskerne tager på camping i Kroatien. Istrien er en halvø beliggende i det nordlige Kroatien nær Slovenien o...
Se området 20 campingpladser
Camping Kroatien - campingpladser i Istrien - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Smuk natur
Drypstenshuler
Besøg den smukke by Pula
Førsteklasses badevand
SE PÅ KORT
Dalmatien
Dalmatien er en populær feriedestination, når danskerne tager på camping i Kroatien. Dalmatien er kendt som Europas sejlerparadis og ligger i det Zadarske øhav....
Se området 10 campingpladser
Camping Kroatien - campingpladser i Dalmatien - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Smukke områder
Historiske byer
Udflugter
Krystalklart vand
SE PÅ KORT
Øen Pag
Øen Pag ligger ca. 30 km nord for Zadar og er især kendt for sit månelignende landskab. Byen Pag har en gammel, hyggelig bydel, hvor man kan se det sidste ståen...
Se området 2 campingpladser
Camping Kroatien - campingpladser i Øen Pag - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Smukke strande
Undervandsgrotter
Fantastiske jomfruhummere
Skibsvrag
SE PÅ KORT
Øen Krk
Øen Krk ligger i den nordlige del af Adriaterhavet og er med sine ca. 400 km2 på størrelse med Bornholm. Øen har en fantastisk særpræget rå natur og mange små h...
Se området 2 campingpladser
Camping Kroatien - campingpladser i Øen Krk - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Kendt som "Den gyldne ø"
Solrigt og mildt klima
Smukt og varieret landskab
Camping med seværdigheder
SE PÅ KORT
Kvarner
Kvarner er en lille bugt i den nordlige del af Adriaterhavet og er med sine mange spændende øer et af Kroatiens mest eftertragtede feriemål. I Kvarner finder du...
Se området 2 campingpladser
Camping Kroatien - campingpladser i Kvarner - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Mange seværdigheder
Smukke strande
Charmerende øer
Hyggelige landsbyer
SE PÅ KORT

Alt om Kroatien - vi kender campingpladserne

Hvorfor tage på camping i Kroatien?
Der er mange grunde til, at camping i Kroatien står højt på listen over foretrukne rejsemål, når danske børnefamilier skal bestille camping.

  • Ganske rimelige priser
  • Solrigt og behageligt klima
  • Lækre strande og krystalklart badevand
  • Masser af kulturelle oplevelser
  • Storslået og smuk natur
Vi kender Kroatien! 
Kroatien er et af de smukkeste feriedestinationer i Europa. Området byder nemlig på fantastisk natur og grønne omgivelser med behageligt middelhavsklima ved det smarat-grønne Adriaterhav. 

Bestil camping i Kroatien online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon tlf. 7010 4343 for tips og gode råd om den perfekte familieferie i Kroatien. Alle Dansk Bilferies ferierådgivere har besøgt Kroatien og kender de enkelte campingpladser godt.

Populære rejsemål i Kroatien

Øerne byder på fantastiske oplevelser og hvad enten man er til sejlads, dykning eller badeferie, er det et oplagt område, hvis man vil på camping i Kroatien.
Læs mere om Dalmatien

Istrien
Istrien er en halvø beliggende i det nordlige Kroatien nær Slovenien og Italien. Istrien består af små idylliske og charmerende byer, krystalklart badevand, en frodig natur, samt en utrolig gæstfri befolkning. Istrien er et ideelt område for camping i Kroatien.Se pladser på Istrien-halvøen
Camping i Kroatien er gennem de senere år blevet særdeles populært og de mest attraktive områder er Istrien og Dalmatien, hvor Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af skønne campingpladser. Hvert år drager et stort antal af Dansk Bilferies gæster til netop disse områder og kommer glade hjem med en super oplevelse af gode campingpladser, lækre strande, smuk natur og en gæstfri befolkning.

Dalmatien
Dalmatien er kendt som Europas sejlerparadis og ligger i det Zadarske øhav, som består af hundredvis af små øer, samt ubeboede Kornati-øer.

Camping i Kroatien - strandferie og stor natur

Den frodige og smukke natur
Naturen i Kroatien er overvældende smuk, betagende og byder på et væld af grønne pinjeskove, bjerglandskaber og et idyllisk øhav med over tusind skønne øer. Havet ved Kroatien anses som værende det reneste i Europa og tilbyder til en lang række af sjove og spændende vandsportsaktiviteter. Hvis du er mere til en forfriskende dukkert efter at have tilbragt dagen på en af de mange gyldne og fredelige strande, så kan du også det.  Med sine azurblå laguner og krystalklart vand, pittoreske landsbyer med vinmarker og oliventræer, store grønne marker, hvor alverdens frugter og grøntsager dyrkes, og en yderst venlig befolkning, er Kroatien en af Europas foretrukne feriedestinationer.
Strandene og vandet i Kroatien
Kroatien byder på krystalklart vand med gode muligheder for at snorkle og dykke. Strandene består nogle steder af småsten og klipper, men mange steder finder man også sandstrande. Hos danske børnefamilier hitter camping i Kroatien og hele vejen langs kysten ligger de mange lækre campingpladser som perler på en snor. I Kroatiens bagland finder man spændende natur med skove, bjerge og urørt natur med store naturparker, som alle kan nåes inden for en times kørsel. Langs Kroatiens kyst findes desuden et utal af flotte øer, som bl.a. byder på smukke strande, krystalklart badevand og delfiner.

Mad, kultur og klima

Vejr og klima
Kroatien byder også på gode kulinariske oplevelser. Kroaterne elsker at lave mad og maden varierer meget, alt afhængig af hvilket område man befinder sig i. Langs kysten finder man bl.a. mange retter med fisk og skaldyr. Kroaterne drikker både vin og øl, og begge dele produceres også i landet. Især pilsnerøl er meget udbredt, hvor Karlovacko og Ozujsko er kendte mærker. Den gennemsnitlige temperatur i Split i maj til september måned er ca. 20-35 grader.
Oplev Kroatiens kultur
En campingferie i Kroatien byder på mange spændende oplevelser og attraktioner, herunder bl.a. historiske byer, imponerende bygningsværker og fantastisk natur. På halvøen Istrien finder man en af verdens største arenaer, som bestemt er et besøg værd. I den største by i Dalmatien finder man Split; den gamle by, som byder på havne, mange små øer, smukke museer og en begivenhedsrig historie. I Split finder du også det spektakulære Diocletians palads.

Attraktioner og historie

Den kroatiske historie
De fysiske spor efter borgerkrigen i det gamle Jugoslavien i 1990’erne er nu slettet, og det kroatiske samfund er i fuld gang med genopbygningen af landet. I dag hviler der fred og ro over landet og Kroaterne kan igen med rette hævde at være blandt middelhavskystens mest venlige folkefærd.
Attraktioner og forlystelser
En campingferie i Kroatien byder på mange spændende oplevelser og attraktioner, herunder bl.a. historiske byer, imponerende bygningsværker og fantastisk natur. På halvøen Istrien finder man en af verdens største arenaer, som bestemt er et besøg værd. I den største by i Dalmatien finder man Split; den gamle by, som byder på havne, mange små øer, smukke museer og en begivenhedsrig historie. I Split finder du også det spektakulære Diocletians palads.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen