KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I JURA OG ALPERNE

Alle de bedste campingpladser i Jura og Alperne
Tag på camping i Jura og Alperne og vær sikker på at opleve naturen i sin reneste form! I vil helt sikkert blive imponeret over de tårnhøje bjerge og brede dale. Nyd den friske luft, hvad enten det er susende ned ad en mountainbikerute, farende ned ad en flod på en tømmerflåde eller afslapning på campingpladsen. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
6 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Jura og Alperne, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Jura og Alperne her...

Hvorfor camping i Jura og Alperne?
Dansk Bilferie har den bedste kombination af alt, hvad du skal bruge til den perfekte campingferie i Jura og Alperne. Fire gode grunde til at vælge netop dette smukke område.

Hightlights fra Jura og Alperne:
  • Oplev en overvældende natur i den reneste form
  • Mulighed for mange spændende aktiviteter
  • Flotte slotte og byer
  • Fantastiske omgivelser med bjerge og dale
Vi kender Jura og Alperne!
Jura og alperne omkring byder på storslået natur med smukke søer, strømmende vandfald, skovklædte bjerge og bugtende floder. I hjertet af Jura findes kalkstensgrotter, søer, dale, fredfyldte bjergveje og karakteristiske franske byer som Chalain og Clairvaux.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon tlf. 7010 4343.

De tre mest populære pladser i Jura og Alperne

DOMAINE DE CHALAIN
Domaine de Chalain er en stor førsteklasses plads med tropisk poolområde, indendørs pool, rutsjebaner, vandfald, sauna og jacuzzi. Pladsen ligger ud til søen Chalain, hvor der både kan bades, surfes, sejles og fiskes. Naturen omkring pladsen er grøn og frodig, og sørger for behagelige skyggesteder i de varme sommermåneder. Læs mere om Domaine De Chalain
LE FAYOLAN
Campingpladsen vil fungere som jeres base i naturskønne omgivelser. Det flotte poolområde, de sjove aktiviteter og den fantastiske beliggenhed direkte til søstrand vil være med til at danne rammen om en dejlig ferie, I sent vil glemme. Læs mere om Le Fayolan 

LE VAL DE BONNAL
Le Val de Bonnal er en hyggelig plads beliggende i en smuk grøn dal lidt udenfor den gamle landsby Rougemont. Pladsen er perfekt placeret ved søen, som er velegnet til badning, windsurfing, sejlads og fiskeri. Pladsen har også en pool med sjove vandrutsjebaner. Læs mere om Le Val De Bonnal

Byer og seværdigheder

Chalain-søen er beliggende mellem landsbyerne Marigny, Fontenu og Doucier, der alle byder på ægte fransk landsbycharme, lokale specialiteter og gæstfrihed.

Området er også udgangspunkt for to oplevelsesture, hvor man kan opleve den panoramiske udsigt, søen, de fascinerende, stejle klippeformationer, der omkranser dalen, samt ovenstående landsbyer.
Byer i Jura og Alperne
Annecy er kendt som byen med kunst, kultur og historie. Den nordlige del af søen Annecy giver ekstra charme til de gamle kanaler med strålende pelargonier og kanalen Thon, med mange restauranter, giver mulighed for et kig ind i den gamle bydel.

Colmar er den bedst bevarede by i Alsace, der havde sin storhedstid i 1500-tallet. Her sendte købmændene deres vin ad vandvejene i det maleriske kanalkvarter, der nu kaldes Petite Venise (Lille Venedig).

Masser af god mad og høje temperaturer!

Vejr og klima i Jura og Alperne 
Jura og Alperne har et varmt og solrigt klima om sommeren. I sommermånederne ligger temperaturen typisk omkring de 25 grader, dog kan der sagtens forekomme dage med over 30 grader.
Mad, drikke og kultur
Maden i Jura og Alperne er til dels præget af det schweiziske køkken, men også klassisk fransk mad er på menukortet. Den franske mad er meget alsidig, men af franske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe især værd at nævne. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen