KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING ISTRIEN

Alle de bedste campingpladser i Istrien
Istrien er den mest populære feriedestination, når danskerne tager på camping i Kroatien. Istrien er en halvø beliggende i det nordlige Kroatien nær Slovenien og Italien. Istrien-halvøen er omringet af krystalklart badevand og på halvøen finder I en række små idylliske og charmerende byer, hvoraf den største og mest kendte er Pula. På vores hjemmeside finder I et stort udvalg af alle de bedste campingpladser i Istrien. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
11 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Istrien, Kroatien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Istrien her...

Hvofor camping på Istrien?
Overvejer I camping på Istrien? Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool og de bedste faciliteter og aktiviteter.

Hightlights fra Istrien:
  • Oplagt destination for badeferie og vandsport
  • Tag på udflugt til de idylliske, charmerende byer, f.eks. Pula
  • Smuk og frodig natur
  • Gæstfri befolkning
Vi kender Istrien!
Den store halvø Istrien er grøn og flot med pinjeskove, smukke småbyer og venlige mennesker. Strandene på halvøen har perfekt badevand. Holder I ferie på Istrien, kan I også opleve Venedig og de berømte, smukke drypstenshuler i Postojna (Slovenien).

Find og book jeres næste ferie i Istrien online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Istrien. 

Istrien er perfekt for vandhunde

Hitter hos danske børnefamilier
Istrien hitter stadig blandt danske børnefamilier. Camping i Kroatien og hele vejen langs kysten ligger de mange lækre pladser som perler på en snor. I Kroatiens bagland finder man spændende natur med skove, bjerge og urørt natur med store parker, som alle kan nås inden for en times kørsel.

Kysten i Kroatien
Langs Kroatiens kyst findes desuden et utal af flotte øer, som bl.a. byder på smukke strande, krystalklart badevand og delfiner.
Istrien
Istrien er en halvøen i Kroatien, som ligger helt ud til Adriaterhavet, hvor størstedelen hører til Kroatien og den nordlige kyst ligger i Slovenien. Pula, som er Istriens hovedby har ca. 80.000 indbyggere og er helt klart et besøg værd. På halvøen findes et stort udvalg af nogle af landets bedste campingpladser.

Camping i Kroatien
Camping I kroatien byder på krystalklart vand med gode muligheder for at snorkle og dykke. Strandene består de fleste steder af sten og klipper, men mange steder finder man også sandstrande.

Charmerende byer i Istrien

Novigrad
Novigrad er en by med flere hyggelige restauranter og en lille marina. Her er det især smukt at se solnedgangen fra bymurene, eventuelt med et glas af den skønne lokale vin.

Umag
Umag har en gammel og charmerende bydel, der er et besøg værd, hvis I er på udkig efter hygge og historie. Umag er en historisk by, omgivet af en fantastisk natur, hvor I bl.a. kan besøge St. Roche-kirken og Umag Town Museum.
Pula
Pula er den største by på Istrien og er over 3000 år gammel. Pula er stedet, hvis I vil lave lidt ferieshopping. I byen finder I også amfiteateret, Arena Pula og Augustus Tempel.

Rovinj
Rovinj er en af de smukkeste byer i Kroatien. I gamle dage var den gamle bydel beliggende på en ø, indtil man i det 18 århundrede byggede en bro til fastlandet og den gamle by blev til en halvø. Barokkirken St. Euphemia, som er placeret på toppen af den gamle bydel, er bestemt et besøg værd. Her kan man tage vejen op i kirketårnet og nyde en fantastisk udsigt.

Kultur og vejr

Vejr og klima
Med sit milde og solrige klima ligger temperaturerne på Istrien i juni-september måned typisk på ca. 24-28 grader.
Mad, drikke og kultur
Det istrianske køkken minder en del om det italienske med pastaretter og ligende. Ved kysten er det meget fisk og skaldyr der er populært. De mest populære og lokale retter er Cevapicici, som minder om en frikadelle, og Pljeskavica, som er en krydret hakkebøf.  Der produceres vin overalt på Istrien, og man kan besøge mange af vingårdene rundt omkring. Det er de to druer Teran (rød) og Malvazija (hvid) der er de mest populære.

Attraktioner og aktiviteter i Istrien

Jurassic Park, Funtana er en park tæt på Porec med op til 24 meter lange dinosaurers i metal. Parken har også et sjovt legeland til børn.

Hum er en middelalderby og en af verdens mindste byer med kun 17 indbyggere. Her foregår livet stadig efter de helt gamle traditioner. Tag til Hum og kom helt tilbage til fortiden.

Nationalparken Brijuni er en øgruppe lige udfor Fažana. Tito gjorde nationalparken til hans sommerresidens, hvor han bød præsidenter, konger og berømte skuespillere velkommen. Mange af gæsterne medbragte alverdens eksotiske dyr til Titos private zoo, som det stadig er muligt at besøge.
Istrien byder på mange forskellige sportsaktiviteter som bl.a. bjergbestigning, mountainbiking, havkajak, dykning, caving osv. I byen Barban finder I Galvani Park, som er en high-wire adventure park, hvor I kan opleve eventyrlig klatring. Der er ruter af forskellig sværhedsgrad, så hele familien kan være med.

Baredine Grotten 
Istrien bl.a. kendt for sine godt 1000 grotter, hvor kun få af dem er åbne for turister. Nær byen Proec finder I den mest berømte grotte, Baredine grotten. Denne grotte er en verden af skulpturer med sine mange drypsten. Her kan I bl.a. også se en menneskefisk, som kun lever i grotter.

 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen