KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING VED ISEOSØEN

Alle de bedste campingpladser ved Iseosøen
Søen er beliggende i den nordlige del af Val Camonica området nær byerne Brescia og den fantastiske by Bergamo. Søen er næsten ligeligt fordelt mellem provinserne Bergamo og Brescia. Norditalien er kendt for sine rige og stærkt industrialiserede byer og i mellem disse byer ligger flere storslåede søer. Iseosøen forbliver en af dem med dens enestående naturskønhed og sine frodige, grønne bjerge omkring den krystalklare sø. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Iseosøen, Italien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Iseosøen her...

Hvorfor Camping ved Iseosøen?
Her er fire gode grunde til at tage på camping ved Iseosøen:
  • Ro og fred
  • Charmerende byer
  • Fortryllende landskab
  • Krystalklart badevand
Vi kender Iseosøen!
Book camping til Iseosøen online her på siden - vælg blandt alle de bedste campingpladser.

Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf.: 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping ved Iseosøen.

En naturrig plads og smukke byer

Camping Del Sole
Pladsen er beliggende lige ud til vandet i smukke, grønne områder fyldt med vingårde og olivenlunde omkring sig.

Den kendte vinproducent Franciacorta holder til lige i nærheden og der vil være mulighed for at komme på vinsmagning og rundture på gården. Læs mere om camping Del Sole her
Byer ved Iseosøen
Iseosøen, eller Lago d'Iseo, er den fjerdestørste sø i Lombardiet, beliggende i udløbet af Oglio-floden. Der er flere middelalderlige byer omkring søen, de største er Iseo og Sarnico. Disse er fyldt med barer, butikker, caféer, hoteller og flere campingpladser løber langs søbredden.

Franciacorta vinregion er beliggende kun få minutter væk fra søen og producerer nogle af verdens fineste mousserede vine. I midten af søen ligger Monte Isola, her er der nem adgang via de regelmæssige færger.

Der er så meget at foretage sig ved Iseosøen...


Regionen er kendt for sine mousserende vine, så sørg for at smage den fantastiske lokale vin på en rundtur i Contadi Castaldi vingård.

Efter vinsmagning kan I blive forkælet i Albereta Henri Chenot spa, som har en stor swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og område med hydroterapi.
Aktiviteter ved Iseosøen
Iseosøen tilbyder en bred vifte af sjove aktiviteter inden for forskellige hobbyer og interesser såsom fiskeri, windsurfing, kano og sejlads.

Iseosøen tilbyder udover alle disse aktiviteter i vandet også mange aktiviteter ude af vandet, eksempelvis ridning, klatring, indendørs gokart, golf og mountainbiking. En anden stor aktivitet, der skal nydes af de interesserede, er vinsmagning.

Hvad skal I tage ud og se?

Malerier i Lovere
I byen Lovere ligger Galleria Taldini. Her vil der være mulighed for at beundre de mange malerier af nogle af de store italienske kunstnere, herunder Jacopo Bellini, Parmigianino, Tintoretto, Palma Il Giovane, Tiepolo og Hayez.

Kalkmalerier i Pisogne
Kalkmaleriet Romanino i kirken Santa Maria della Neve, Pisogne, er også en tur værd. I udkanten af Iseosøen ligger byen Pisogne og her vil du kunne besøge den flotte kirke Santa Maria della Neve, hvor du vil kunne nyde de flotte kalkmalerier.
Seværdigheder ved Iseosøen
Iseosøen har en skjult seværdighed i ærmet, som de færreste kender til, nemlig den spektakulære serie af forhistoriske helleristninger i Val Camonica-dalen, som strækker sig nord for søen.

Tranquility på Monte Isola
I midten af Iseosøen ligger en romantisk og hyggelig ø ved navn Monte Isola. Midt på øen ligger en skovklædt bakke, hvor du vil have mulighed for at holde en frokostpause i ly for solen og ellers er det en oplevelse for sig selv at gå en tur om øen og nyde udsigten over den krystalklare sø.

Mad og vejr i vanlig italiensk klasse!

 
Mad, drikke og kultur
Tilbring en dag fordybet i vinmarker, bølgende bakker og middelalderlige landsbyer, mens du opdager hemmelighederne og delikatesserne i Franciacorta-regionen. Smag lokale gourmetretter, herunder ost, salami og de berømte mousserende vine.

Franciacorta er en lille by berømt for sine mousserende vine, som anses for at være på niveau med de fineste champagner. Området er dog ikke kun berømt for sin vin, men også for sit gourmetkøkken og byder på lækre oste, fremragende salami og risretter som safran risotto.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen