KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING VED IDROSØEN

Alle de bedste campingpladser ved Idrosøen
Hvis du også elsker afslapning og idylliske omgivelser i de norditalienske alper, så er camping ved Idrosøen lige noget for dig. Her får du et mindre turistpræget miljø, hvor der er mere plads til afslapning og hvor det vil være muligt at nyde omgivelserne og selskabet. Naturen er på disse egne helt i særklasse og kan tage luften fra enhver. Gode og lange vandreture er helt oplagt i sådanne storslåede områder. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Idrosøen, Italien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Idrosøen her...

Hvorfor camping ved Idrosøen?
Når du tager på campingferie ved Idrosøen, vil du opleve et område i rolige omgivelser med fantastisk natur. Ved Idrosøen er der noget for enhver smag:

•    Idylliske omgivelser
•    Perfekt til afslapning
•    Udsøgt natur
•    Et væld af sjove aktiviteter
Vi kender Idrosøen!
Camping ved Idrosøen er vidunderligt afslappende og mere tilbagelænet end de kendte og større søer i området. Her er naturen helt fantastisk og den indbyder til lange vandreture. Der er altid plads til en masse sjov og leg på campingpladsen. 

Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

En plads lige ved søen og fredelige byer

Camping Rio Vantone
Camping Rio Vantone er beliggende lige ved Idrosøen, pladsen har fire stjerner og er vores mest populære plads i området. Pladsen er yderst velegnet til børnefamilier.
Du vil blandt andet finde masser af muligheder for både spændende aktiviteter, sightseeing og ren afslapning. Læs mere om Rio Vantone


Byer ved Idrosøen
Når du tager på camping ved Idrosøen, er det for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Ved Idrosøen vil der være mulighed for at slappe af i mindre turistprægede områder. Der findes ikke nogen større byer ved Idrosøen, men hvis du er til små, hyggelige byer og lokale markeder, så er Idrosøen lige noget for dig.

Et mindre turistet område med enestående natur

Mad, drikke og kultur
Italien kendt for sin udsøgte mad, såsom pasta, pizza, risotto og is. Desuden har Italien også parmesan, mozzarella og gorgonzola, som de benytter i deres fantastiske retter. Derudover er Italien selvfølgelig også kendt for nogle af verdens bedste vine, deriblandt Amarone og Barolo fra Norditalien, Brunello og Chianti fra Toscana, Frascati fra Lazio og Marsala fra Sicilien.
Aktiviteter og seværdigheder 
Idrosøen er ikke et sted, du kommer for at opleve alverdens sport og attraktioner, men hvis du elsker lange vandreture i de omkringliggende bjerge og omkring den smukke sø, så er Idrosøen lige noget for dig. Der er nemlig rig mulighed for at udforske de idylliske omgivelser og falde i et med naturen.

Vejr og klima 
Bjergsøer er normalt rigtig smukke, men kolde. Idrosøen er på grund af dens høje beliggenhed dejlig varm mellem juni og september. Ved Idrosøen er der ofte 30 grader om dagen og 25 grader om natten.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen