KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING PÅ DEN HOLLANDSKE KYST

Alle de bedste campingpladser på Den Hollandske Kyst
Tag på camping ved den hollandske kyst og nyd stilheden ude i naturen eller oplev nogle af Europas mest fascinerende storbyer. I Amsterdam møder I et fantastisk levende virvar af mennesker blandet med et utal af forskellige kulturer. Camping ved den hollandske kyst garanterer en alsidig ferie med oplevelser og aktiviteter for hele familien i smukke, frodige omgivelser. Oplev også de endeløse tulipanmarker i et virvar af de mest fantastiske farver, du kan forestille dig! Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
2 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Hollandske Kyst, Holland
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Den Hollandske Kyst her...

Hvorfor camping i Holland?
Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool, faciliteter og aktiviteter til den perfekte campingferie ved Den Hollandske Kyst.

Highlights fra Den Hollandske Kyst:
•    Nyd stilheden ude i naturen
•    Besøg en af Europas mest fascinerende storbyer
•    Nydelige omgivelser
•    Aktiviteter for hele familien
Vi kender Den Hollandske Kyst!
Holland er et spændende ferieland, hvor I kan nyde stilheden ude i naturen eller opleve nogle af Europas mest fascinerende storbyer. Amsterdam er et fantastisk levende virvar af mennesker blandet med forskellige kulturer og masser af seværdigheder.

Find og book din næste ferie på Den Hollandske Kyst online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping på Den Hollandske Kyst. 

De mest populære pladser på Den Hollandske Kyst

CAMPING DE KRIM
Pladsen Camping De Krim ligger på øen Texel blandt vuggende bølger og åbne vidder, der nås med moderne båd som sejler hver halve time. Pladsen byder på et paradis af en legeplads, indendørs og udendørs pool med vandrutsjebaner, bølgepool og sauna. Læs mere om Camping De Krim
CAMPING DUINRELL
Pladsen Camping Duinrell byder på masser af fornøjelser og eventyr i skønne frodige omgivelser. Duinrell er et sandt paradis for børn med et kæmpe vandland og mange forskellige eventyrsforlystelser og legepladser. Her er der også mulighed for at dyrke forskellige former for sport og leje cykler så du rigtigt kan nyde den skønne natur. Læs mere om Camping Duinrell

Besøg Amsterdam og smag lokale specialiteter

Mad og vjer ved Den Hollandske Kyst 
Holland er bl.a. kendt for sine gode oste og berømte øl, som fx Heineken. Tager man ind til storbyen Amsterdam må man prøve appelgebak met slagroom (æbletærte med flødeskum).

 
Camping og storbyferie!
Kombiner ferien med et besøg i den pulserende storby Amsterdam. I hovedstaden møder I et fantastisk levende virvar af mennesker blandet med utallige forskellige kulturer. Oplev den unikke kanalby med smukke kanalhuse, skatte fra guldalderen og kunst af Rembrandt og Van Gogh. Amsterdam er skør og alsidig og aldrig et kedeligt rejsemål!

Shopping er desuden en stor del af hollandsk kultur og hvis du tager et smut forbi Amsterdam, så vil du her opleve energifuldte shoppegader.

Skal I ud og opleve noget?


Duinrell forlystelsespark, som er en del af Camping Diunrell er en af de største forlystelsesparker i Holland. Parken byder på et kæmpe vandland og mange andre forlystelser. Parken ligger i et smukt naturreservat omgivet af træer og buske.

Her er også mulighed for at dyrke forskellige former for sportsgrene, eksempelvis tennis, bordtennis, roning fodbold og volleyball. Hop i sportstøjet og smid en udfordring til en af dine kære!
Aktiviteter og forlystelsesparker  
Øen Texel har næsten 30 km sandstand. Langs hele den hollandske kyst er der gode muligheder for at benytte de skønne gåruter og cykelstier, museer og barer. Der er endvidere mange mulighede r for sportsaktiviteter.

Besøger man Amsterdam er det oplagt at tage en tur til Amsterdams Zoo, kombineret med en kanalrundfart. Sejlturen er smuk og afslappende og går den direkte vej så I hurtigt ankommer til zoo. På hjemvejen kan man vælge en længere kanalrundfart, hvor man får set store dele af Amsterdam.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen