KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Camping Holland - vælg rejsemål

Alle de bedste rejsemål og campingpladser samlet et sted
Tag på camping i Holland og oplev nogle af Europas allerbedste campingpladser. Mod forventning byder Holland faktisk både på lunt og solrigt vejt, gode strande og campingpladser med store poolområder eller vandland. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Holland Her kan du se en oversigt over de mest populære rejsemål i Holland
Hollandske Kyst
Tag på camping ved den hollandske kyst og nyd stilheden ude i naturen eller oplev nogle af Europas mest fascinerende storbyer. I Amsterdam møder I et fantastisk...
Se området 2 campingpladser
Camping Holland - campingpladser i Hollandske Kyst - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Fascinerende storbyer
Børnevenlige strande
Masser af kultur
Velbevarede landsbyer
SE PÅ KORT
Nord-Brabant
Nord-Brabant er en region beliggende i den sydlige del af Holland og grænser op til Belgien. Området er kendt for sine maleriske landsbyer og spændende turistat...
Se området 1 campingplads
Camping Holland - campingpladser i Nord-Brabant - campingferie i mobilhomes og telte
Fakta om området
Smukke grønne områder
Moderne og flotte boliger
Kultur og underholdning
Aktiviteter for hele familien
SE PÅ KORT

De mest populære campingpladser

Camping Beekse Bergen
Camping Beekse Bergen er en 4-stjernet campingplads beliggende i hjertet af Holland. Pladsen har et hav af spændende ting at byde på, her i blandt den store safaripark, hvor det vil være muligt at komme helt tæt på løver, giraffer, gorillaer og mange andre eksotiske dyr. 
Læs mere om Camping Beekse Bergen
Camping Duinrell
Camping Duinrell er en plads, der byder på masser af fornøjelser og eventyr i skønne grønne omgivelser. Denne plads er et sandt paradis for børn med et kæmpe vandland og mange forskellige forlystelser og legepladser. Der er endvidere mulighed for at dyrke forskellige former for sport og leje cykler, så du rigtigt kan nyde den skønne natur. Her er der mulighed for at bo i en af vores mobilehomes. Læs mere om Camping Duinrell

Attraktioner i Amsterdam

Her finder I dyr fra hele verden, et akvarium, en tur gennem universet, gamle træer og statuer af samtidige kunstnere, samt udviklingen i planterne gennem 4 billioner år.

Amsterdams kanaler
Byens mange kanaler har givet Amsterdam tilnavnet som det nordlige Venedig. Et besøg i Amsterdam vil ikke være komplet uden en kanaltur, som kan være ligeså fascinerende og afslappende om dagen, som den kan være romantisk og forførende om aftenen.
Museer
Amsterdam byder på et væld af forskellige kulturelle attraktioner, hvoraf de mest populære må siges at være museerne. Er man til museer, må man ikke gå glip af Amsterdams mest populære attraktioner som National Maritim Museum, Van Gogh Museum, Anne Frank House og Rijksmuseum.

Artis Zoo
Hollands ældste zoo, Artis Zoo, består af fire områder; zoo, Geologisk- og Zoologisk museum, samt Botanisk have.

Attraktioner i Rotterdam

Haag
Haag er en af Hollands mest specielle byer. Byen består af mange monumenter og historiske bydele. Plein og Grote Markt er torve fulde af skønne restauranter, caféer og natklubber.

I Haag er shopping mulighederne uendelige og man finder alt fra store shoppingcentre og internationale brands til atmosfæriske små gader fyldt med specialforretninger. Byen er også anerkendt for sit store udvalg i international kunst. Det siges, at man ikke har set Holland, før man har set Haag!
Westelijk Handelsterrein: Forestil dig et kompleks af tidligere lagerbygninger, som nu er restaureret. Nu er der fyldt med butikker, gallerier og et væld af gode barer og restauranter. I restauranterne serveres alt fra japansk til tyrkisk og om natten forvandles de til festlige barer og klubber.

Sint-Laurenskerk: Den store kirke er den eneste tilbageværende middelalderlige bygning i Rotterdam. Kirken byder på smuk arkitektur, grave tilhørende hollandske helte, fire orgler og bronzedøre. Kirken er et besøg værd og er desuden et vigtigt symbol for Rotterdam.

Mad og klima

Vejr og klima
Holland har et tempereret kystklima, hvilket betyder relativt milde vintre og lune (ikke for varme) somre. Den gennemsnitlige temperatur i de varmeste måneder er ca. 22 grader. Meget lig en god dansk sommer.
Mad, drikke og kultur
Holland er bl.a. kendt for sine gode oste og berømte øl. På Camping Duinrell har I mulighed for at spise på en af de fire Themsen-restauranter i en hyggelig have og synge karaoke på den irske pub. På Camping De Krim kan du bestille bord på The Waddentuin og nyde en god middag. Pladsen har også en fastfood restaurant og et supermarked. Tager man ind til storbyen Amsterdam, må man prøve appelgebak met slagroom (æbletærte med flødeskum).

Findes der strande i Holland?

Værd at opleve er også de farverige tulipanmarker, som blomstrer i foråret, hvor landskabet eksploderer smukt i røde, pink og gule farver. Det hollandske landskab kan deles i to; en nordvestlig og en sydøstlig del. I den nordvestlige del er der meget fladt, og havdiger og klitter sørger for, at landet ikke bliver oversvømmet. Der er ligeledes diger langs Hollands utallige kanaler og store floder af samme årsag. I den sydøstlige del af landet findes et mere bakket landskab med små bjerge og store bakker. På øen Texel findes et landskab primært bestående af skov, sandklitter, samt det specielle marsklandskab. Det er også her, at naturreservatet ”De Hoge Veluwe” på ca. 5.300 hektar ligger.
Strande? - Ja selvfølgelig!
Ja! Holland har som Danmark skønne strande langs vestkysten. Kun 5 kilometer fra Duinrell finder du en skøn badestrand og i juli og august kører strandbus fra pladsen. Også på øen Texel findes lange og smukke brede sandstrande, som vi kender dem fra vestkysten i Danmark.

Naturen i Holland
Holland er et land ca. på størrelse med Danmark og er dermed et forholdsvist lille land. Alligevel byder den hollandske natur på stor variation med en fantastisk frodighed, tulipaner og vindmøller. Oplev bl.a. den største nationalpark, De Hoge Veluwe, på en gratis lejecykel. Oplev Vadehavet, Europas største tidevandsområde, og tag en guidet tur på tværs af havet.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen