KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPINGPLADSER VED GARDASØEN

Alle de bedste campingpladser ved Gardasøen
Gardasøen har noget, ingen andre feriedestinationer har. Det er i hvert fald sådan, at Gardasøen år efter år ligger i toppen over de mest populære rejsemål i Italien for danske børnefamilier. Camping ved Gardasøen kombinerer på bedste vis den afslappede stemning med naturoplevelser, skønne madoplevelser og den autentiske, italienske stemning. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
19 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Gardasøen, Italien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Gardasøen her...

Hvorfor camping ved Gardasøen?
Os, som elsker Gardasøen, vil nok mene, at det er den perfekte blanding af:

  • Børnevenlige campingpladser
  • Et væld af sportsaktiviteter
  • Mulighed for udflugter til både Venedig og Milano
  • Storslået og smuk natur
  • Hyggelige og charmerende byer
Vi kender Gardasøen!
Vores erfarne ferierådgivere har besøgt området og kender derfor både de enkelte campingpladser ved Gardasøen, de omkringliggende byer og udflugtsmålene.

Vi kan dermed give jer en både personlig og professionel rådgivning om camping ved Gardasøen. Ring til os på tlf. 7010 4343 for at høre mere om campingpladserne ved Gardasøen.

De tre mest populære campingpladser ved Gardasøen

CAMPING DEL GARDA
Hvis I har nogle vandhunde i familien, så er Camping del Garda lige noget for jer. Blot en kort tur fra campingpladsen ligger den utrolige forlystelsespark, Gardaland. Tilbage på pladsen vil I finde vidunderlig natur og store, frodige, grønne områder. Læs mere om Camping Del Garda

BELLA ITALIA
Bella Italia er et rent paradis for børnefamilier. Med de mange sportsaktiviteter, store poolområder, en lang række faciliteter og underholdning for alle pengene, er dette destinationen for den perfekte campingferie ved Gardasøen. Læs mere om Bella Italia
Campingpladser ved Gardasøen har generelt den samme gennemgående karakteristika; de er alle sammen store, har smukke omgivelser og en dejlig ferieatmosfære. Nogle af de mest populære campingpladser ved Gardasøen er Bella Italia, Camping Altomincio og Camping del Garda.

CAMPING ALTOMINCIO
Camping Altomincio er en moderne plads beliggende i hjertet af den smukkeste natur og ved charmerende byer. Pladsen har alt, hvad I skulle begære, som store poolområder, masser af aktiviteter, underholdning og ikke mindst flotte grønne omgivelser. Med sine fire stjerner går I ikke galt i byen med Camping Altomincio, når I søger campingplads ved Gardasøen. Læs mere om Altomincio

Flotte sandstrande og særligt historiske byer

Peschiera del Garda
Peschiera del Garda er en by beliggende i den sydlige del af Gardasøen og har mange forskellige ting at byde på. Byen har blandt andet en borg og store fæstningsværker. I kan opleve The Sanctuary of Madonna del Frassino, hvor I vil kunne se værker fra blandt andet Farinati og Zeno da Verona.

Bardolino
Bardolino er en gammel og charmerende by, som rækker helt tilbage til det 9. århundrede. Her vil I kunne opleve en hel række forskellige autentiske kirker fra det 9.-12. århundrede. Desuden vil I her kunne opleve gamle gravkamre fra 1100-tallet og smukke bymure, samt hyggelige gader og dejlige caféer.
Strandene ved Gardasøen
Udover det lækre sand vil I kunne nyde mange andre fordele ved en søstrand. Blandt andet er der ingen understrømme, da det er en sø, vandet er ikke så dybt ved kysten og det er også lidt koldere end havet, da vandet kommer fra bjergene. Det er skønt, når temperaturen stiger op over de 30 grader i højsæsonen.

Sirmione
Sirmione er en lille by beliggende på en halvø, som bevæger sig langt ud i Gardasøen. Den lille charmerende by har rødder over 1.000 år tilbage i historien og har mange spændende ting at vise frem, eksempelvis den gamle borg fra 1300-tallet, en autentisk kirke fra 1400-tallet og en masse hyggelige gader, butikker og restauranter.

Hvad kan I lave ved Gardasøen?

Hvis I er skøre fans af film, er Movieland oplagt at besøge. Denne forlystelsespark har rigtige filmstudier, hvor I kan genopleve jeres yndlingsfilm, nyde en dag midt i kendte kulisser, danse og ellers bare have det sjovt. I Movieland vil I kunne genopleve scener fra ”Rambo” og ”Tomb Raider”, og mærke spændingen i ”Horror House” og ”Scary House”.

For dem som elsker det forhistoriske, er der rig mulighed for at besøge diverse slotte og borge, samt udforske gamle byer og kirker i området omkring Gardasøen.
Aktiviteter ved Gardasøen
Er I glade for underholdning på ferien, har Gardasøen alt, hvad I begærer. Om det er golf, windsurfing, dykning, cykling, sejlads, ridning, klatring eller noget helt andet, så kan I gøre det hele, når I er på camping ved Gardasøen. Ønsker man noget afslapning, er der også wellnesscentre, hvor I bare kan flade ud og nyde livet.

Attraktioner og forlystelsesparker
Hvis I søger noget, som børnene vil elske, er det Gardaland, I skal besøge. Gardaland er Italiens største forlystelsespark og den ottende mest besøgte forlystelsespark i Europa. Med mere end 3 millioner besøgende i 2007, kan man roligt sige, at parken er attraktiv blandt de mange gæster ved Gardasøen.
Parken har 32 forlystelser med 6 rutsjebaner samt 3 vandrutsjebaner.

Gardasøen har fantastisk mad og solrigt vejr

Vejr og klima
Gardasøen har som bekendt et meget mildt klima, hvilket har været medvirkende til skabelsen af de utroligt natursmukke omgivelser, frodige planter og træer.

Gennemsnitstemperaturen ved Gardasøen ligger på 27-31 grader i sommermånederne, samt 16-25 grader i forår- og efterårsperioden. Vandtemperaturen ligger på 17-23 grader i sommerperioden og 11-18 grader uden for højsæson.
Mad, drikke og kultur
Det typiske madprodukt i området omkring Gardasøen, er den helt unikke jomfru olivenolie, kendt for sin lethed og delikate smag, som går godt med ferskvand fisk fra søen og traditionelle landretter af kød og polenta. Desuden er Gardasøen hjemsted for den helt specielle citron, som ikke kan findes andre steder i verden. Citrusfrugterne fra Gardasøen er en vigtig ingrediens i mange lokale opskrifter, herunder citronlikør, citronsorbet og slik. Gardasøen er også kendt for nogle helt eminente vine: Nosiola, Merlot, Cabernet og Vino Santo, som er at finde i de nordlige områder, og Classico Groppello og Della Valtenesi i de sydlige områder.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen