KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Hos Dansk Bilferie har I allerede nu mulighed for at booke campingferien til 2019. Kom først til favoritboligen på familiens ønskede campingplads og betal kun 500 kr. her og nu! De bedste boliger på de mest populære campingpladser ryger lynhurtigt - Find jeres favorit nedenfor! I får gratis ændring eller annullering frem til d. 01.12.2018, og der er mulighed for gode rabatter ved tidlig bestilling > Læs mere

Du kan blive førstevælger

Hvorfor forbooke campingferien 2019?
Der er mange gode grunde til at være ude i god tid, og herunder har vi samlet nogle af dem:

  • Bliv førstevælger til de bedste boliger og pladser
  • Få sikret favoritboligen på den ønskede plads
  • Få del i de eksklusive forbookingrabatter
  • Gratis ændring eller annullering frem til d. 01.12.2018
  • Betal kun 500 kr. her og nu - og 2. rate 20. januar 2019
Forbook campingferien 2019
Vær sikker på at få den ønskede bolig på familiens yndlingsplads ved at forbooke campingferien til 2019 allerede nu. Her på hjemmesiden kan I nemt booke jeres favoritbolig på nogle af de bedste campingpladser. I skal kun betale 500 kr. her og nu og 2. rate til 20. januar 2019. I kan desuden gratis foretage ændringer og annullere frem til d. 1. december 2018.
Læs mere her

Forbook campingferien online eller kontakt en af vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Familiens favoritpladser

Camping Pra delle Torri ved Adriaterhavet
Tag til Pra delle Torri og oplev et af Italiens største poolområder! Her har I rig mulighed for at holde formen ved lige under ferien, være godt underholdt og samtidig nyde en afslappet ferie. Læs mere her. 

Camping Lanterna i Istrien
Lanterna er den perfekte campingplads for hele familien. I bliver budt velkommen i smukke omgivelser til en af Kroatiens bedste campingpladser og bor dejligt tæt på stranden. Læs mere her.
Camping Bella Italia ved Gardasøen
Bella Italia er placeret smukt i idylliske omgivelser, hvor I kan nyde godt af campingpladsens store, grønne og frodige områder. Her bor I direkte til Gardasøens bred, hvor der venter en 1 km lang strand. Læs mere her.

Camping Marina di Venezia ved Adriaterhavet
Besøg en af Italiens bedste campingpladser, som byder på et væld af sjove aktiviteter og skønne faciliteter, samt en beliggenhed helt ud til den gyldne sandstrand. Læs mere her.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen