KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPINGPLADSER ELBA

Elba campingpladser med flot beliggenhed og naturskønne omgivelser
Elba er en flot beliggende perle ud fra Toscanas kyst. Øen indeholder flot og frodig natur, der i kombination med gamle borge, kirker og små hyggelige landsbyer, gør øen til noget helt specielt. Desuden er der flere skønne strande, som tilbyder krystalklart vand, hvilket uden tvivl vil være attraktivt hos enhver familie. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
2 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Elba, Italien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Elba her...

Hvorfor camping på Elba? 

  • Et stort udvalg af smukke strande
  • Masser af aktiviteter for hele familien 
  • Dejligt middelhavsklima 
  • God mad og drikke 
  • Historiske og smukke gamle fiskerbyer 
Vi kender Elba!
Elba er en naturrig ø, beliggende ca. 10 km ud fra Toscanas kyst og er desuden den tredje største ø i Italien med ca. 35.000 beboer. Elba er 27 km lang og 18 km bred, hvilket gør den nogenlunde på størrelse med Møn. For at komme til Elba, tager I færgen fra havnebyen Piombino, hvor sejlturen på 1 time vil bringe jer til Elbas største by Portoferraio. 

Find og book jeres næste ferie på Elba online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping på Elba.

Elba har alt hvad I drømmer om...

Elbas klima og mad 
En af de ting der tiltrækker mange, er Elbas behagelige klima, som er på øen året rundt. Udover at klimaet er behageligt for turisterne, er det også hensigtsmæssigt i forhold til landbrug. På Elba bliver der derfor dyrket vin, frugt og oliven i store mængder. Disse specialiteter kan nydes sammen med den friskfangede fisk, som udgør en stor del af maden på Elba. 
Sol og strand 
Et af de elementer der trækker i hele familien, når der skal bestilles ferie er stranden. Elba har en kystlinje på hele 147 km, hvor der er placeret 50 strande, som man let kan komme til. Udover de 50 lettilgængelige strande, gemmer Elba også på små skjulte strande, som kun er tilgængelige med båd. Der er altså rig mulighed for at tilbringe strandturen i selskab med andre rejsende, men også at begive sig på opdagelse rundt til nogen af de mere ukendte strande. 
Hvis I er til de store strande, kan Marina di Campo klart anbefales. Her er masser af liv og vandaktiviteter for hele familien. Stranden er desuden smukt placeret, idet den ligger i forlængelse af byen med en lang promenade fyldt med palmer.

Elbas mange aktiviteter...

Udover mountainbiking i bjergene tilbyder Elba mange andre aktiviteter for hele familien. Der er både mulighed for at dykke, snorkle, windsurfe, ride, vandre og klatre. Desuden er det også værd at nævne, at Elba også har flere forlystelsesparker, som ubetviveligt vil falde i god jord hos børnene. 
Der er desuden mulighed for at besøge flere af Elbas berømte laguner, som er gemt væk fra de mere besøgte områder. Nogle af de bedste laguner findes på øens nordlige østkyst nord for byen Rio Marina.
Aktiviteter på naturskønne Elba 
Elba er en del af naturparken Tuscan Archipelago National Park, og dette er ikke helt tilfældigt. Et af de charmerende elementer ved Elba er netop de naturskønne omgivelser, som man altid er omringet af. På øen findes der bl.a. kastanjeskove, palmer, kaktusser og hele 16 forskellige slags orkideer. Desuden har øen flere bjerge, hvilket gør den helt optimal til aktiviteter såsom cykling eller vandring. Det er eksempelvis muligt at mountainbike på Calamitabjerget, som har en rute på næsten 200 km. Disse ruter findes i forskellige niveauer, og det er derfor en aktivitet, som vil være eminent for hele familien. 

Smukke byer på Elba...

Porto Azzurro er kendt for at være en lille by, men stadig interessant, idet her i sommerhalvåret jævnligt afholdes små fester. Disse festligheder finder sted i byens centrum, som er på Piazza Matteorri. Byen har desuden en lille havn, mange butikker, barer og restauranter. 

Marciana Marina er byen at tage til, hvis I nyder livet med de mange andre turister. Byen byder på et stort udvalg af restauranter og butikker, og der er derfor masser at tage sig til. Desuden er Marcina Marina en fiskerby, hvilket tydeligt ses, hvis I bevæger jer ned til havet. Desuden er det værd at besøge nogen af Marinas seværdigheder. Herunder Saracen-tårnet fra 1200 tallet. 
Portoferraio er øens største by, og er også den man ankommer til med færgen. Denne by er kendt for dens historiske charme, som er til at finde i den gamle bydel. Her ligger bl.a. havnen, hvor der er mange besøgende og dermed meget liv. Modsat er den nye by mest besøgt af de lokale, hvor dagligdagen udleves på bedst mulige vis. I Portoferraio er der desuden mulighed for at kigge i butikker og spise mad på en af de mange restauranter. En af byens mest berømte seværdigheder er Forte Stella. Fortet er placeret højt, og I opnår derfor en fantastisk udsigt fra toppen. 

Capoliveri er en by, som ligger 130 meter over havet. Byen tilbyder meget historie, idet den bl.a. indeholder gamle, små, hyggelige gader og torve med butikker. Der er desuden rig mulighed for at finde charmerende, italienske restauranter, hvor I kan nyde maden udenfor på en af de små gader. Desuden findes der gode strande lige i nærheden af Capoliveri. Et oplagt valg er derfor at lave en kombineret udflugt med bybesøg om formiddagen og strandtur efter en god italiensk frokost.

Historien om Elba...

Herunder lavede han store ændringer i landbruget, handlen og vejnettet. Netop det vejnet som i dag findes på øen, er tilbage fra den gang, hvor Napoleon var på øen.
Napoleons Elba
Elba gemmer på en historie, som helt sikkert er værd at kende til inden man besøger øen. Elba er netop den ø, som Napoleon Bonaparte var i eksil i år 1814-1815, hvor han her bosatte sig i byen Portoferraio. Napoleon befandte sig på øen i ca. 10 måneder, hvor han udrettede ting, som i dag har stor betydning for øen.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen