KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPINGPLADSER I DROME

De bedste campingpladser i Drome
Tag med hele familien på campingferie i Drome, og oplev den fantastisk smukke natur. Hvis I elsker lange gåture, mountainbiking, ridning og spændende kultur, er Drome den helt rigtige destination til jeres ferie. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Drome, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Alt om camping i Drome

Hvorfor vælge Drome?
Der er mange gode grunde til at vælge Drome som destination til jeres næste campingferie. Vi har samlet nogle af dem her:

  • Oplev de fantastiske omgivelser
  • Prøv kræfter med vandsport på søen
  • Besøg de hyggelige bjerglandskaber
  • Sommertemperaturer på ca. 28 grader
Vi kender Drome!
Tag til Drome og få en smag på nougat og olivenole, og blev helt betaget af de fantastiske omgivelser. Her finder I ligeledes nogle spændende, kulturelle oplevelser, og her er en masse gastronomi at komme efter.

Find og bestil jeres ferie til Drome online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Camping Le Grand Lierne i Drome

Efter en lang dag kan I komme helt ned i gear i det helt fantastiske poolområde. Her kan I dase i solens varme stråler på en liggestol, og er der gemt en vandhund i jer, kan I suse ned ad de snoede vandrutsjebaner. Poolområdet byder også på nogle skønne swimmingpools heriblandt en børnepool med springvand, hvor I kan boltre jer i det behagelige vand. Når sulten melder sig, kan I nyde et dejligt måltid på restauranten, og derefter afslutte en dejlig dag med en god kop kaffe eller kolde, forfriskende drinks på den hyggelige bar. Læs mere om Camping Le Grand Lierne her..
Når I tager på campingferie til Drome, kan I bo på Camping Le Grand Lierne, som er en fantastisk campingplads med gode, moderne faciliteter og sjove aktiviteter. I kan f.eks. spille volleyball, badminton, fodbold, minigolf, bordtennis og petanque, tage på opdagelse i den smukke natur på cykler, som I kan leje på campingpladsen eller nyde godt af det sjove legeområde, hvor I kan hoppe på trampolin, spille minibasket og prøve de sjove spilleautomater. På Camping Le Grand Lierne findes en børneklub, hvor der er lagt op til en masse timer sjov og hygge for campingpladsens yngste gæster.

Aktiviteter og natur i Drome

Den smukke natur i Drome
I Drome vil I være omgivet af smuk natur med slående højdeforskelle, maleriske landsbyer, betagende olivenlunde og flotte skove. I kan tage en tur gennem den fantastiske del af Ardeche med det klassiske damptog, som uden tvivl vil være en spændende oplevelse for hele familien. Naturen i Drome består af imponerende bjerge og smukke farver, som kan nydes til lyden af de beroligende floder og duften af de fantastiske lavendelmarker.
Aktiviteter i området
Når I tager på campingferie i Drome, findes der flere aktiviteter uden for jeres campingplads. Tag på gå- og cykelture, oplev naturen på hesteryg, lej en mountainbike eller sejl i båd eller kano med hele familien. De yngste vil elske den forheksede skov nær Hostun, papegøjeshow i Eurre og parken Animation i Saint-Donat, og floderne og bjergene gør Drome til det ideelle sted for de der elsker spænding. I kan også besøge smukke historiske byer og nyde godt af alt det, som Drome har at byde på.  

Kultur, historie og gastronomi i Drome

Gastronomi i Drome
I Drome har I rig mulighed for at nyde udsøgt mad, da Drome er et skønt, gastronomisk område. Her finder I produkter som f.eks. Picodon gedeost, oliven fra Nijon, vine fra Rhône, trøfler fra Tricastin og selvfølgelig den delikate nougat fra Montelimar, som uden tvivl vil forkæle jeres smagsløg. 
Kultur og historie
Drome byder på en lang række borge, slotte, museer og historiske bygninger, som vil få enhver kultur- og historieelsker i sit rette element. I kan opleve de romanske bygninger og fontæner i Valence, beundre The Queer Palace eller besøge grotterne i Chorence, der byder på særlige vandfald. The Queer Palace er en af de mest mærkværdige bygninger i Hauterivers, som I bør opleve på jeres campingferie. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen