KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I DORDOGNE

Alle de bedste campingpladser i Dordogne
Tag til Dordogne og oplev de dejligste skovbeklædte bakker og den skønne mad. Alt omkring jer er simpelthen fantastisk! Dordogne byder på et væld af gode familiecampingpladser, spændende aktiviteter og faciliteter, udsøgte kulinariske oplevelser, fantastiske vine samt et fantastisk smukt landskab. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
7 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Dordogne, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Dordogne her...

Hvorfor camping i Dordogne?
Dordogne er et alsidigt område, der kan tilbyde en berigende natur og gastronomi i verdensklasse. Her er fire gode grunde til at vælge denne franske skønhed:


•    Lækker mad og vin
•    Dejlig natur og omgivelser
•    Sjove og spændende aktiviteter
•    Masser af kultur og historie
Vi kender Dordogne!
Dordogne er egnen med enestående naturlig skønhed, hvor floder og vandfald løber gennem dramatiske kløfter og charmerende landsbyer. Egnen er rig på både historie og kultur.

Find og book jeres næste ferie i Dordogne online her på siden eller kontakt vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 for tip, råd og vejledning om campingferien i Dordogne.

Aktiviteter og seværdigheder

Dordogne er kendt for sine tusinde slotte, borge og fæstninger, og det er ingen overdrivelse. De to mest berømte fæstninger fra middelalderen er Château de Castelnaud-la-Chapelle og Beynac.
Under jeres ferie i Dordogne bør I ikke gå glip af de mange grotter, hvor nogle af verdens ældste stenaldertegninger findes på væggene.
Aktiviteter og seværdiheder
I Sarlat finder I den højeste koncentration af middelalderrenæssance og 1600-tallets facader. Byen emmer af hygge og historisk atmosfære. Hver lørdag afholdes der et stort marked i byen på Place de la Liberte. La Roque Gageac er bestemt et besøg værd. Et fantastisk syn venter jer med huse, der nærmest hænger på klippesiderne. Her er der især gode muligheder for oplevelser til vands i kano.

Populære pladser

LAC DE MIEL
Lac de Miel er en plads beliggende kun et stenkast fra floden Dordogne. Der er mulighed for at bade, stå på vandski og fiske i den nærliggende skønne sø. Pladsen byder også på et lækkert poolområde og der er gode muligheder for vandre- og cykelture i området. Læs mere om Lac De Miel
LES GROTTES DE ROFFY
Les Grottes De Roffy er en plads, der både kan byde på vandreture i den smukke natur og på et væld af gode faciliteter. Pladsen er et godt udgangspunkt, hvis man kan lide at vandre, og der er masser af seværdigheder i nærheden. Pladsen er også oplagt til afslapning ved poolen. Læs mere om Les Grottes De Roffy

Fyldt med kultur og fantastisk vejr

Vejr og klima 
Dordogne har et varmt og solrigt klima. I sommermånederne ligger temperaturen typisk omkring 25 grader, men der kan dog sagtens forekomme dage med over 30 grader.
Mad og vin  
Den franske mad er meget alsidig, men af franske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe værd at nævne. Dordogne har en hel del kulinariske specialiteter såsom foie gras, trøfler, valnødder og svampe. Få mere viden om det sorte guld med et besøg i trøffelmuseet i Sorges.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen