KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I DALMATIEN

Alle de bedste campingpladser i Dalmatien
Dalmatien er en populær feriedestination, når danskerne tager på camping i Kroatien. Dalmatien er kendt som Europas sejlerparadis og ligger i det Zadarske øhav. Dalmatien består af hundredvis af små øer, samt ubeboede Kornati-øer, som alle byder på fantastiske oplevelser. Hvad enten man er til sejlads, dykning eller badeferie, er Dalmatien et oplagt område, hvis man vil på camping i Kroatien. På danskbilferie.dk finder I et stort udvalg af alle de bedste pladser i Dalmatien. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
6 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Dalmatien, Kroatien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Dalmatien her...

Hvorfor camping i Dalmatien?
Dalmatien er en yndet destination for camping i Kroatien og her er masser af oplevelser i vente. Fire gode grunde til at vælge denne destination.
 
Hightlights fra Dalmatien: 
  • Oplagt destination for både badeferie og vandsport
  • Tag på udflugt til spændende byer
  •  Smuk og frodig natur
  • Gæstfri befolkning
Vi kender Dalmatien!
Dalmatien udgør den sydvestligste del af Kroatien og er et af landets smukkeste områder, som nyder godt af et misundelsesværdigt klima. Mens der er bjergrigt i baglandet med mange små naturparker, er kystlinjen præget af historisk vigtige byer.

Find og book jeres næste ferie i Dalmatien online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Dalmatien. 

De mest populære pladser i Dalmatien

Campingpladsen er beliggende i smukke omgivelser med udsigt over havet og er ideel for familier med både større og mindre børn. Læs mere om Beach Resort Solaris

PARK SOLINE
Park Soline er en fantastisk smuk plads, som ligger lige ved havet med betagende smukke landskaber, slugter, grotter og strande. På restaurantens terrasse kan I få serveret Middelhavsspecialiteter med udsigt over havet - super lækkert! Læs mere om Park Soline
CAMPING ZATON
Den fantastiske campingplads Zaton er beliggende direkte ned til en lækker strand. Pladsen har et stort poolkompleks med bl.a. vandrutsjebaner. Pladsen har en hyggelig arkade med butikker og restauranter med et stort udvalg af faciliteter til hele familien. Læs mere om Zaton

BEACH RESORT SOLARIS
I hjertet af Dalmatien ligger Beach Resort Solaris, som er omringet af naturparker og krystalklart vand.

Charmerende byer og steder i Dalmatien

Besøger man Zadar, er den gamle bydel helt klart værd at se. Her finder man historiske bygninger som St. Donatus-kirken fra det 9. århundrede.

Øen Pag
Øen Pag ligger ca. 30 km nord for Zadar. Øen er især kendt for sit månelignende landskab, sine Paski lam, som siges at være de bedste man kan få i Kroatien, og Paski Sir, en ost lavet på Paski-fårenes mælk. Byen Pag har en gammel og hyggelig bydel, hvor man kan se det sidste stående tårn fra "fortet med ni tårne", som engang omkransede byen. Byen har også adskillige gamle kirker og The Duke’s Palace fra det 15. århundrede.
Split 
Split er en historisk by med mange seværdigheder. Besøg Diocletian Plaladset, St. Duje Katedralen og Jupiter-templet. I Split kan I også besøge fiskemarkedet på Marmontova og grøntsagsmarkedet (Stari Pazar), hvor I bl.a. kan købe friske grøntsager, blomster, lokale oste og olivenolie. Byen har også et pulserende natteliv med en fantastisk atmosfære.

Zadar
For mange er det svært at se, at byen Zadar for mindre end 20 år siden var en del af en krig, da byen er blevet totalt genopbygget. Kører I bare lidt udenfor byen, kan man stadig se spor efter krigen.

Strande og aktiviteter i Dalmatien

Vandsport i Dalmatien
I Dalmatien er vandsport oplagt på grund af det klare vand og de mange små øer. Dykning er især populært her. Bevæger man sig mere ind i landet er der fantastiske muligheder for vandring og cykling i de smukke nationalparker.
Strandene i Dalmatien 
Dalmatien er kendt for sit krystalklare vand, et væld af små øer og smukke naturlige strande. Dalmatien regionen er det perfekte sted at slappe af, især for personer som kan lide sandstrande. Hvis I ønsker at være aktive på jeres ferie, er der selvfølgelig også masser af sjove og spændende aktiviteter.

Attraktioner og seværdigheder

Nord for Zadar ligger der en lille spøjs by ved navn Nin beliggende på en ø ud for kysten. I byen kan I se, hvad der siges at være verdens mindste katedral. Mod nordøst finder I den skønne Nationalpark Paklenica, hvilket er et sandt paradis for klatrere og vandrere med sin uberørte natur.

Endvidere kan I også ride og cykle i Nationalparken, som har et vildt dyreliv med bjørne, ulve og hundredevis af forskellige fuglearter.
Byer i Dalmatien  
Besøger I byen Split, kan det anbefales, at I ligger vejen forbi Observatoriet på Mosor bjerget. På observatoriet, eller Stjernebyen som det også kaldes, kan I kigge på planeter. Det er især interessant at se Jupiter, Venus og Månen gennem det store teleskop. Er I til dykning er området omkring Zadar meget populært med sit mangfoldige undervandsliv og undersøiske huler.

Kultur og vejr

Vejr og klima 
Dalmatiens klima er mildt og solrigt. I juni-september måned ligger temperaturerne ca. på 24-28 grader. Så hvis I er til varme og ren afslapning, er Dalmatien lige noget for jer.
Mad, drikke og kultur
I Dalmatien er den mest almindelige mad skaldyr og grøntsager, men også især lam, kalv og fjerkræ er blandt favoritterne. En af Dalmatiens mest berømte retter er Dalmatinsk Prosciutto (røget skinke) som ofte bliver serveret som en let forret sammen med oliven og ost. Der produceres også vin i Dalmatien og et besøg på nogle af vingårdene kan varmt anbefales.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen