KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I CÔTE D'AZUR

Alle de bedste campingpladser i Côte d'Azur
Côte d’Azur er beliggende i det sydlige Frankrig med udsigt over Middelhavet. Området breder sig over 250 km i form af både strand og klipper, og er efterspurgt verden over. Sydfrankrig er kendt for varmt vejr året rundt og byder på spændende aktiviteter, god mad og vin, børnevenlighed, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Nyd varmen, strandene og slap af ved det smukke, blågrønne Middelhav. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs flotte natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
13 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Côte d'Azur, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Côte d'Azur her...

Hvorfor camping i Côte d’Azur
Undrer du dig over, hvorfor du skal vælge at tage på camping til Côte d'Azur? Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool og de bedste faciliteter og aktiviteter.
 
  • Varmt og solrigt klima fra forår til sensommer
  • Enestående landskab og mange seværdigheder
  • Dejlige strande og lækkert rent badevand
  • Fantastiske kulinariske oplevelser
Vi kender Côte d’Azur!
Côte d’Azur er middelhavskysten fra den italienske grænse til Marseille. I alt 250 kilometer strand og klipper, som er lovprist for sin skønhed. Blot få kilometer fra det azurblå Middelhav rejser bjergene sig og giver et helt vidunderlige sceneri.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

De tre mest populære pladser i Côte d'Azur

CAMPING ESTEREL 
Camping Esterel ligger nær den franske Rivieras hotte insteder. Pladsen er bygget op på de skrå bjergsider med en baggrund af klipper i pink og frodige, grønne pinjetræer. Poolkomplekset er i ægte Hollywood-stil og indbyder til solbadning og afslapning i en skøn atmosfære. Campingpladsen byder på et væld af sjove aktiviteter, som sikrer ingen i familien kommer til at kede sig. Om det er minigolf, tennis eller volleyball, har Camping Esterel dét!
Læs mere om Camping Esterel
Côte d’Azur betegner den franske del af Rivieraen og er middelhavskysten fra Toulon i Provence til den italienske grænse. I Côte d’Azur taler man fransk og valutaen er euro.

LA BAUME OG PALMERAIE
La Baume og Palmeraie er en stor, livlig og underholdende plads. Hvert område i parken har sit eget poolkompleks, hvor I kan nyde solen og slappe af i smukke omgivelser. Det perfekte ferieparadis for hele familien!
Læs mere om La Baume og Palmeraie

Storslåede byer og måske Europas bedste strande

Strandene i Côte d'Azur
Strandene i Sydfrankrig er nok nogle af Europas bedste strande. Sandstrandene er nemlig både flotte og rene, samt vedligeholdt.

Desuden er vandet lækkert blågrønt med høj vandkvalitet. Med hensyn til sikkerhed har man på de fleste strande kvalificerede livreddere til at holde øje hver 50. meter.
Marseille
Frankrigs næststørste by er en overraskende by, der blev grundlagt for 2.600 år siden. Byen har et rigt kulturliv og er virkelig charmerende med sine 111 bydele. Byen byder bl.a. på gastronomiske mysterier, kunst og kultur.

Cannes
­Den mondæne by Cannes er præget af de storslåede villaer og havne. Cannes er perfekt til slentreture i den gamle bydel og badeferie på de fantastiske strande.

Der er rigeligt at foretage sig...

Aqua Splash
Aqua Splash er et stort vandland ved Marineland. Vandlandet har mere end 2.000 meter vandrutsjebaner i flere bassiner. Her finder I virkelig underholdning for hele familien.

Biot
Besøg landsbyen Biot som er over 2.500 år gammel. Byen er virkelig charmerende med sin middelalderlige arkitektur fra det 15. århundrede og snoede gader. Byen er især kendt for sin keramik- og glaskunst med adskillige glaspusterfabrikker. I Biot finder man også en ældgammel vulkan, hvor interesserede kan nye en vandretur i de skønne klippeformationer.
Aktiviteter i Côte d'Azur
I Côte d’Azur er der rig mulighed for vandsportsaktiviteter som f.eks. dykning, kanosejlads, sejlsport og kitesurfing. Der er også mulighed for en ridetur, vandreture, paraglidning og klatring i den fantastiske sydfranske natur.
 
Attraktioner og forlystelser i Côte d'Azur
Marineland
Marineland er Europas største indendørs- og udendørs akvarium med plads til 4.000 tilskuere og mange shows hver dag. Der er mulighed for at se shows med bl.a. delfiner og søløver, og så er Marineland desuden det eneste sted i Europa, hvor man kan se et show med de spektakulære spækhuggere. Parken byder på mange dyr, som man kan se på gennem glas, bl.a. eksotiske fisk, hajer og Galapagos-skildpadder.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen