KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I COSTA DORADA

Alle de bedste campingpladser i Costa Dorada
Camping i Costa Dorada er populært for børnefamilier, bl.a. grundet sit fine sand og børnevenlige strande med krystalklart vand. Costa Dorada byder endvidere på fredelige landsbyer og marker, hvor der bl.a. dyrkes vin og oliven. Costa Dorada byder på gode snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, bjerge og spændende landsbyer. Tag på camping i Costa Dorada og nyd det azurblå Middelhav, den lækre spanske mad og vin, samt Spaniens smukke natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
7 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Costa Dorada, Spanien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Costa Dorada her...

Hvorfor camping i Costa Dorada?
Overvejer I camping på Costa Dorada? Der er mange grunde til at tage den solrige kyst. Her er fire.

Highlights fra Costa Dorada:
  • Besøg supermetropolen Barcelona
  • Garanti for masser af sol, strand og afslapning ved poolen
  • Kulturelle udflugter til spændende landsbyer
  • Lækker mad og fantastiske vine
Vi kender Costa Dorada!
Rejser du til Costa Dorada, kan du bade og slappe af ved kilometerlange strande med det nydeligste sand og smukkeste hav. Costa Dorada byder også på mange varierede udflugtsmuligheder. Oplev eksempelvis Barcelona eller forlystelsesparken Port Aventura. 

Bestil camping i Spanien online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

De tre mest populære pladser i Costa Dorada

VILANOVA PARK
Med sin perfekte placering byder Vilanova Park på en fortryllende beliggenhed på en frodig bjergskråning. Pladsen tilbyder lækre faciliteter og masser af aktiviteter. I kan med fordel tage til Sitge, hvor skønne strande, solbadning, vandsport og hyggelige restauranter og barer er hovedaktiviteterne. Endvidere ligger Barcelona kun en lille halv times kørsel herfra. Læs mere om Vilanova Park
TAMARIT PARK
Tamarit Park er en 4-stjernet plads med direkte adgang til en bred sandstrand, et stort tropisk poolområde med børnepool og masser af faciliteter og aktiviteter for alle aldre. Indenfor 15 km finder man den charmerende by Tarragona, hvor der bl.a. er et romersk amfiteater, en katedral og masser af butikker. Læs mere om Tamarit Park

LA TORRE DEL SOL
La Torre Del Sol tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter for alle aldre, samt 3 swimmingpools og en kæmpe jacuzzi. Endvidere er der direkte adgang til privat strand, og pladsen rummer også 3 indendørs jacuzzier med saltvand. Læs mere om La Torre Del Sol

Hvad kan Costa Dorada byde på?

Attraktioner og forlystelsesparker 
Cambrils er en lille fiskerlandsby hvor havnen med dens historiske forsvarstårn er byens midtpunkt. Byen er et populært feriemål, og værd at se er især byens gamle borg som hæver sig op over byens centrum.

Tarragona huserer Det Arkæologiske Nationalmuseum, som på en interessant måde formår at formidle om byens antikke fortid. Museet bliver jævnligt udvidet med nye genstande fra udgravninger. Katedralen i Tarragona er fra 1100-tallet og er præget af romansk og gotisk arkitektur. Med til katedralen hører bispemuseet og Santa-Maria Kapellet.

I hjertet af Costa Dorada ligger Universal Studios Port Aventura, som er en af de mest populære forlystelsesparker i Sydeuropa. Parken huser flere eventyrlige temaer som ”Kina”, ”Mexico”, ”FarWest” og ”Middelhavet”. Endvidere finder I butikker, vandaktiviteter og legepladser. Her er også gode muligheder for spisning.
Byer i Costa Dorada
Tarragona er en charmerende by der emmer af historie og kulturelle oplevelser. Byen byder bl.a. på et romersk amfiteater, en katedral og et væld af butikker.

Besøg Sitge og nyd de skønne strande, solbadning, vandsport og hyggelige restauranter og barer

Strandene
Tager du med Dansk Bilferie på camping i Spanien, er du garanteret lækre børnevenlige sandstrande ved det skønne middelhav. Costa Dorada byder blandt andet på kilometerlange strande med klitter af det fineste sand.

Aktiviteter
I Costa Dorada er der gode muligheder for, at dyrke diverse former for vandsport, fx snorkling og dykning. Der er også mulighed for at vandre i den smukke natur.

Spanske specialiteter i sydens sol

Vejr og klima
I Costa Dorada er klimaet forholdsvis mildt, og om sommeren ligger temperaturerne typisk omkring 21-28 grader. Om vinteren er der ca. 6-10 grader.
Mad, drikke og kultur
I Costa Dorada dyrkes der meget vin og oliven. Området byder selvfølgelig også på klassisk spansk mad som serrano skinke, chorizo pølse, tapas og Spaniens nationalret Paella (ris med diverse skaldyr og fisk). Glem ikke at prøve den populære og forfriskende Sangria.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen